Kvällsmusik

Härligt gäng!!:)



Godmorgon!!

Idag är det en ledig dag, vilket är väldigt skönt när man har jobbat heeela helgen! :) Så idag ska jag bara ta det lugnt, fixa här hemma, handla osv.!! Idag tror jag det blir kycklingsallad till lunch! Sååå gott!

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ledig
Tisdag: 7-16
Onsdag: 7-21
Torsdag: 16-21
Fredag: Ledig <--- Åker till Milano :)
Lördag: Ledig <--- Är i Milano :)
Söndag: Ledig <--- kommer hem från Milano :)


Veckans schema har jag märkt att jag skriver mest för Emmas skull, haha! Annars brukar hon fråga mig hundraelva gånger.. så de e bättre jag skriver upp :)

4 dagar till Milano <3

1:a advent

I helgen har jag varit med min saknade Anna!! Hon är ju bara för bra, min lilla pärla. Igår va vi ute på bravader så idag har man vell mått sådär!!! Men nu mot kvällen börjar man bli människa igen :)

Och idag fick man tända första ljuset för det är 1:a advent!! Jeeeej, det är så mysigt med alla tända ljus, julstjärnor och så. I morse hade jag och älsko en mysig julfika!!



Och sedan har jag försökt julpynta lite här hemma!! Men det blev inte så mycket med mitt jäkla panndunk!!! Ska fortsätta imorgon. Måste köpa lite nya grejjer. Julgardiner kan jag glömma.. finns ju inte ens vanliga gardiner till dom här jätte fönsterna!!! Det är synd för jag tycker julgardiner är mysiga och fina!!



Julstämning

Jag känner att den börjar komma!! Folk har redan satt upp julstjärnor, ljusstakar, julgardiner och har redan börjat baka inför julen =) Men det är mysigt!!


När jag kom hem efter jobbet idag stog maten på bordet, lite skönt att karln hemma ju :) Idag fick jag köttfärssås och spagetti. Duktigt älskling!! Sen åkte jag hem till Stina då hon bakade lussebullar och Thess styrde julmusik =) Sen kom Stefan då allt spåra!! HAHA!

Nu är jag hemma och kikar på Mammas Pojkar och sen blir de Paradise hotel. GRYMT!! Imorgon äre jobb 7-21.. sen ser jag fram emot att få sova ut lite på lördag!! Jeeej!

Vad önskar du dig i julklapp i år!?


Löning? NEJ!!

Dom flesta får ju sin lön idag, men inte jag inte!! Nej vi får den 27:e vilket är ganska värdelöst, speciellt när den 25:e är en söndag då dom får sin lön på fredag och i och med det är de "löningshelg". Men tänk på alla oss som får på tisdagen dåå!? Det är vell alltid lite knapert dom sista dagarna! Men det är bara att hålla ut. Håller man sig inne eller på jobbet så gör man ju inte av med nå slantar heller =) hehe!! Varför får inte alla samma dag?


Nu kikar jag på Bonde Söker Fru, såå bra! Och tvättar!! Härligt de :)

9 dagar till Milano <3


Bärpaj

Ja Fiffi kom ju förra veckan hit med en ananaspaj som jag blev helt frälst i!! Såå gott. Så jag var ju tvungen att prova det jag oxå. Så i helgen bakade jag ananaspaj men idag bakade jag Blåbär & Hallonpaj. Mumma =)

RECEPT Fruktpaj

Deg: 150g smör
        3 dl mjöl                               
        1 dl socker
        1 tsk bakpulver

Fyllning: 1 burk créme fraiche (2dl)
               1 ägg
               1/2dl socker
               1 tsk vanliljsocker
               1 burk krossad ananas / 1 påse frysta bär (hallon, blåbär, björnbär osv)


1. Blanda alla ingredienser i degen och tryck ut i en pajform. Ställ in i kylen.
2. Låt ananasen/bären rinna av ordentligt i ett durkslag.
3. Rör ihop crème fraiche, socker, vaniljsocker och ägg.
    Blanda sist i ananasen/bären.
4. Häll fyllningen i pajformen och grädda i ugn, 175°C, 20-30 minuter.
5. Låt pajen svalna och sedan servera =)



   
Detta är med ananas i fyllningen!

 
Och detta är med hallon & blåbär!


Fruktansvärt enkelt och snabbt gjort. OCH sjukt god =)


farbror tandläkare

Ska nu om en litet stund till tandläkaren :( Sådär lagomt roligt. Känns som om jag jämt är där!! Men nu är det bara en vanlig undersökning!! Hoppas allt ser bra ut så dom inte ruinerar mig som vanligt!!!


mördar måndag

Jaaa, dom här jobbdagarna med dubbelpass mördar mig! Kom precis hem från jobbet nu, och har jobbat sen 7 i morse. GAAH! Mina fötter dunkar, ryggen värker och jag är helt slut som människa. Hur länge ska man orka hålla på såhär!?!? Hur dum får man bli för lite pengar.. tråkigt att man e så beroende av dom!!!


VECKANS SCHEMA

Måndag:
7-21
Tidsag: 12-21
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig (ska kanske jobba 7-16)
Fredag: 7-21
Lördag: 16-21
Söndag: 16-21

Känn pepp för den veckan!

 


Lugn Helg

Lugna helger är underskattade!! Har varit såå skönt att ta det lugnt. I fredags va vi ju bara hemma! Igår var jag på staden med mami och kollade på Luciakandidatera på Nian. Min Melinda är klart bäst, och finast!! Så rösta på kandidat 9!!! Mot kvällen köpte jag och Fiffi kinamat, åkte hem till henne och kika film!! Riktigt mys. Dansfilmer.. man blir fan sugen!:)

Idag har mamma och Lasse varit här och fikat. Jag bakade en ananaspaj, gott!!:)  Nu har jag och Älsk beställt oxfilé från Don Pepino! Ibland får man :)



Skräckfilm

Har precis kollat på Paranormal Activity med grabbarna, i en kolsvart lägenhet!! FYFAN säger jag bara, vad obehaglig och äcklig den var. Och jag som hatar skräckfilmer. Det är inte en sån film att man skriker av rädsla och hoppar till, utan riktigt obehaglig! Och just att den är filmad på det sättet den är. Känns inte skit kul att lägga sig i sängen nu och släcka lampan!! Men jag har ju Ante bredvid mig om de nu hjälper.. hehe!! Gonatt!

paranormal


mot värmen

Nu har jag jobbat mycket i veckan, är helt slut, det till och med dunkar i fötterna!! GAH! Så nu ser jag fram emot en lugn och skön helg med älsko o massa andra :)

Kom och tänka på att jag faktist ska mot varmare land här framöver :) Yeeeej!! Mamma fyller 50år i början av juni, så den 31maj bjuder mamma oss i familjen till Skopelos i Grekland!! Åååååh vad jag längtar. Ska bli sååå skönt. Det var ju på den ön dom spela in Mamma Mia filmen och det ser ju helt underbart ut!!! Det kommer bli asnajs!! Systrarna, Mamma, Lasse & Jag!!





Verka fel de här då?? och jag ska faktist dit!! jippiii! Men först nu längtar jag till helgen jag och Ante ska ha i Milano, ska oxå bli riktigt najs. 2 veckor kvar :)


bläää

Jaa så känns det nu!! Är irriterad, frustrerad och less!! Hoppas ni andra är glada, ge lite possitiva tankar till mig så jag blir glaaaaad!!!

Men i det tråkiga kom älsk hem med MAX nu. Man ska ju inte direkt äta sån mat den här tiden på dygnet, MEN idag är jag värd det tycker jag :). Och jag tror ingen tackar nej till MAX om man blir erbjuden!! SÅÅ GOTT!!

Onsdag

I morse var jag och Ante uppe med tuppen!! Hade tvättstugan kl 7 så vi hade inget val!:) Hehe. Men det är fasiken skönt att gå upp i tid fastän man inte jobbar! Hela morgonen blev så lång och det gillar jag :) Nu har jag precis varit på möte med jobbet. Nu ska jag käka lite här hemma med gubben min och sedan dra mig till jobbet igen för kvällspasset 16-21.


Busringning

Hittade dennaTillys Blogg. Helt jävla sjukt!! Nån jäkel busringer till en familj och meddelar att deras son är död. Fyfan! Sjuk människa som kan göra något sånt.



Här kan ni läsa en artikel om detta!

Våran Lägenhet

Kom på att jag för längesen la in bilder när vi höll på rusta våran lägenhet. Men jag har ju inte visat resultatet. Så nu kommer bilder på hur det blev här hemma. Jag trivs jätte bra och är nöjd som satan :)


SOVRUMMET








KÖKET








VARDAGSRUMMET






HALL




GARDEROB


Julbord?

Jag har precis framfört till mitt lilla tjejegäng att jag är sugen att styra ihop en helkväll i december, käka julbord någonstans och sen ut :)! Men har någon ett förslag på ett bra ställe, där det är bra julbord såklart och rimligt pris!?? Det är ju svårt när man väl börjar fundera. Jag var lite inne på Söderhielmska gården, men då skulle redan Elina dit.. hehe så de e ju inte så roligt att gå på samma!!... Ge förslag om ni har något!

Idag har jag jobbat 7-16! Sen har jag bara degat här hemma, ätit tacos med äksling :), OCH såklart tittat på Paradise Hotel. Alltså oh my good! Haha, jag höll på dö av pinsamhet i första avsnittet. MEN det är så sjukt att man måste fortsätta se det!! Det bara är så!

Veckans schema:
Måndag: 7-16
Tisdag: Ledig
Onsdag: 12-14, 16-21
Torsdag: 7-21
Fredag: 7-16
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig



GRYMMA!!!

Reklam

Jag blir så glad av den här låten när den kommer på tv :) love this song!!



20års Fest

Igår hade älskade Ninni sin 20års fest i hennes nya lägenhet i stan!! Det var riktigt trevligt. Vi kom dit vid sex tiden då vi blev bjudna på lite mat, gott!! Sen ramlade det in fler och fler under kvällen. Vi sjöng och dansa och härja en massa!! kuuuul!:) Sen gick vi till goya!! Sjukt mycke folk var det, man kunde knappt röra sig!! gah!! Synd bara att jag inte kände mig helt frisk. Mådde fortf lite illa från natten innan. Men men så är det! Tack för igår Ninni!<3






Jag och älsklingen min har haft en mysfrukost här på morgonen. Det kanske är det bästa såhär dagen efter!!:)Nu väntar jobb 16-21, segt som satan. Men det är bara att bita ihop och gå hem till mina gamlingar!:)


den nya influensan

Jaa, vem sa att man bara blir lite öm i armen efter man tagit sprutan!?!? Haha. Kan säga att jag haft en förjävlig natt av den där jäkla sprutan. GAH!!! Jag frös som ett AS, alltså så att jag skakade riktigt ordentligt att till och med Ante sa åt mig. haha. Jag har spytt några gånger på toaletten och förstås då mått illa hela natten. Och det har ilat i benen, känns som om det skulle vara växtvärk. uscha. Såå jag har knappt sovit inatt. Just nu e de bra för jag har tagit alvedon men vi får se sen. Men som sagt det är ju inte farligt.. detta är ju symptom som man kan få och som går över!!! Dom flesta får ju inga symptom.
Jag har inte tid med de här.. ska ju tagga till fest ikväll :) 



den ena kommer, den andra går

Syster min har ju varit här i 5 dagar, såå roligt att ha henne här igen :) Men igår morse skjutsade jag henne till tåget då hon ska vidare till sthlm. Tråkigt :( Fast de e bara 6 veckor tills hon kommer hem igen!:)

Men som tur var så samma dag som Frida åkt kommer Ninni hem!!:) jeej! Så nu sitter ho här i min soffa! Vill att hon ska bo här nu!!! Men man får inte alltid som man vill!! Så nu iaf taggar vi till hennes 20års fest imorgon!:)



Nu har jag iaf tagit sprutan! Gjorde inte speciellt ont, sved till lite när själva vaccinet sprutades in! Man är lite öm nu efteråt. Men det går nog över om nån dag!:)


Morgonkaffe

Ja nu sitter jag här i soffan och dricken en kopp kaffe! Börjar nästan känna lite nervositet i magen, Gah!! Ska om en liten stund åka och ta sprutan mot nya influensan! Önska mig lycka till.


Felicia sjunger nationalsången



Så duktig min lilla pärla!

Brynäs-Timrå

Ikväll ska vi till Läkerol och se brynäs matchen!:) Och inte nog med det så sjunger lillasyster Felicia nationalsången innan matchen, så de får man ju inte missa!:) Min duktiga! Vi blir ett litet gäng som går, jag, Ante, Calle, Melinda, Thess & Felicia. Naajs. Hejja brynäs!!


Nya naglar

Japp idag var det dags igen :) eller egnetligen i fredags men yr som jag är så jobbade jag och hade inte en tanke på att jag hade nageltid! Haha. Men nu är dom nya och fina igen. Den här gången valde jag Fransk, blå glitter-rand och en vit pärla. Har aldrig haft något med blått. Det vart snyggt och jag e nöjd! :)






Gävles nya pojkband!

Kolla in den här videon, skapad av systrarna Bodin :) Så jävla rolig!!

En ledig onsdag

Ja nu har det varit jobb både måndag och tisdag! Så igår efter jobbet gick jag till interpool till syrran och Tompa på en tisdagsöl, det kan man ju unna sig när man är ledig dagen efter :) Men var hemma redan kl 23 så det blev inge sent.

Och idag har jag haft en heldag med Frida. Drack lite kaffe och mys i morse sen blev det fika/lunch på staden med kusin Emma. Sedan har vi spenderat några timmar i bomhus då frida fixat sina naglar hos Amanda som hon fick i present av mig och Ante!:) Det blev verkligen jätte fint och hon blev supernöjd. Och nu ikväll har vi varit hos mami på middag, gott gott!





Här kan ni gå in på Amandas sida Mina Naglar ,hon är verkligen jätte duktig och jag rekommenderar att gå till henne om man är sugen på att skämma bort sina naglar :)


i lördags

Har ju inte skrivit om inflyttningsfesten vi hade i lördags. Men den blev riktigt lyckad iaf!!:) Alla verkade ha skit kul. Det var lagomt med folk, bra musik, bra stämning, ingen för full & ingen för nykter ;) Så allt va perkfekt.. och sen slutade vi med kvällen på Goya och dansade gärnet :) hade lagom panndunk i söndags, gaaah!!!

Lite bilder från lördagen

Bjöd på snittar..
- Rullade Tunnbröd med mjukost & rostbiff
- Rostade mackor med tonfiskröra
- Kex med gräddfil & lax
- Ost & Kex
- Melon & Ananas


Grattis

Kan säga att jag var så bakis igår att jag inte orkade blogga!!! Men nu ska min lilla pärla --> Ninni få ett inlägg för hon fyllde 20 år igår. GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL MIN UNDERBARASTE. HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA :) Jag hoppas du hade en bra födelsedag, trots att du va bakis du med. hehe. På lördag kör vi, längtaaaaar! :) <3

 



 


Helg

Sååå fruktansvärt skönt att helgen är här :) Har jobbat rätt mycket de senaste dagarna så nu är man värd en ledig helg :)! Nu har iaf Pulli (Zelda) varit hos vetrinären och tagit bort de dumma sakerna i kroppen, det gick bra och nu mår hon prima!!

Imorgon kommer min älskade syster, jeeeeej. Ska hämta henne 9.30 vid tåget! Sen ska vi säkert åka hem till mamma och lite sådär.. Sedan ska jag fixa för kvällen.. det blir en liten inflyttningsfest hos oss, ska bli mycket trevligt! Taggaaa :)


Underhållning



HAHA HA HA HAHA, JAG DÖÖÖÖÖÖR :)

Gratulationer

STORT STORT GRATTIS till min bästaste syster Frida som fyller 23 år idag. Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra!!!:)Egentligen skulle jag och Mami åka till norge på fredag för att hälsa på Frida, eftersom hon fyller år och allt. Men nu blir det så att min älskade kommer hem istället och blir hemma 5 dagar :) weeei. Jag är så glad och längtar som en tok. Grattis Fridiii, Hoppas du får en underbar dag! Om 3 dagar <3



   


Syltdag

Kan jag lova.. vaknade ju vid en 11 idag eftersom vi inte somnade förrän småtimmarna igår, sen tog vi en lunch på nian och efter de en ficka på Waynes! Mys!!  Sen har jag och Ante gjort lite ärenden, tex köpt ved och lite sådär. Så nu är det filmmys här hemma med brasan tänd!!! Makko, Alex & Robin kom precis förbi!!:) Jag är så fruktansvärt pigg, segt som fan eftersom jag ska upp ca 5.45 imorgon! GAH! Hur ska de gå?


 Haha, ante jävla mupp!!!

vem är du?

Vem knackade på min dörr 2 gånger runt 10 tiden i morse? Öppnade men ingen var där!! Skumt. Låt mig va :) haha!! Det vart sent igår iaf.. Ante, Robin & Alex va på interpool igår så vi 12 tiden bestämde jag mig för att cykla dit.. för vad hindrade mig?! Jag är ju ledig idag :) Hade barhäng, lyssnade på hoffmaestro och drack två goda drinkar :) Kom hem runt 2 och somnade inte förrän 4, gah!! Låg och tittade på Ensam Mamma Söker och Rosabandet Galan på datorn medans älsko somnade lite dåsig.. hehe!!

Nu blir det lunch på stan med grabbarna.. Ledig ikväll.. yeeej!:)




Grymt skön låt!!

idag..

.. är det söndag, 1november & ny månad!! Så är det. Och nu har det varit allahelgonahelg vilket innebär att vi brukar åka till kyrkogården och tända ljus för våra nära & kära som gått bort. :( Så idag på dan åkte jag och Ante ut till bomhus och satte ett ljus hos min Kusin-Amanda.. och nu efter jobbet har jag satt ljus hos Gammelmormor-Lisa och Farmor-Marita!!! Det var jätte fint på kyrkogården med alla ljus när det var alldeles svart ute!!! Så fint borde det få vara året runt hos våra kära <3

    


Halloween

Kan säga att jag och Ante hade en väldigt lugn halloween, mot för kanske vissa andra.. för vem är inte bakis idag??:) hehe! 
Igår på dan åkte vi och hälsa på svärmor, drack lite kaffe o sådär.. sen ,åkte vi förbi Antes jobbarkompis och kika hur det går med byggandet på deras hus. Sen var det jobb för mig som vanligt, 16-21.. bläää! Sen var det bara hem. Drack en öl med älsk och kikade film och grisade med Ozzy. Me like :)


RSS 2.0