kvällens

Japp, nu börjar man blir klar och redo för kvällens bravader :)

Kvällens ooutfit, Vanlig vit tunika med ett svart skärp till!:) Enklet och snyggt!


31/12

Ja nu har ett helt år gått igen och det är dags att inviga det nya året :) Som jag skrev igår kommer vi vara ett litet härligt gäng hos Apel, styra lite mat och så, och sen bara ha roligt :) Såå skönt att det e grabbarna som ska styra maten i år, (brukar vara tvärtom). Så jag kan bara vara idag, de e nog första året jag inte känner någon stress för en sån här dag!!:) SKÖNT!

Hur ska du inviga det nya året!?:)



- Hoppas ni får en underbar och rolig kväll, och att det nya året börjar som de ska :)


Hittade en årets...

Årets tv-serie: Paradise Hotel & Hollywoodfruar

Årets fest: Min 20års Maskerad

Årets pryl: Min synth! Me like!

Årets accessoar: Sjal

Årets ha-begär: ANTE :)

Årets stad: Gävle!!

Årets bok: Har vell inte läst en bok sen... hm slutet av 9an!? 

Årets panik: Vad hände med träningen 2009!?

Årets sajt: Får man säga facebook?! 

Årets film: Baksmällan, lätt! :)

Årets parfym: Gucci Envy Me

Bästa shoppingen: Lägenheten på Stek 9, såklart :)

Bästa resa: Västkusten med tjejerna & Milano med älsko.

Bästa uttrycket: Tokilokit!

Årets drink: Mina sura, specialbeställda drinkar!!

Årets låt: Try sleeping with a broken heart - Alicia keys (den kom vell typ nyss, men såå bra)


Fem saker som förgyllde mitt 2009:
Alla mina älskade vänner
Ante ♥
Flytten till steket.
Körkort + Bil :)





Ledighet

Nu är man äntligen hemma från jobbet, har ätit korv med bröd och nu är jag med Ninni och dricker lite cider :) För det är man vell värd?! hehe. Och nu har jag 4 helt lediga dagar framför mig. Och jag ska inte göra något speciellt alls!! Ska bli såå skönt.

Och imorgon är det Nyår. Vi ska vara ett litet gäng hemma hos Apel. Göra lite mat och bara mysa och ha roligt =)


Mina naglar jag gjorde om idag :)


Onsdag

Nu har man precis ätit frukost och fixat till sig!:) Ska snart åka och göra naglarna :) ska bli såå skönt, för gelén har börjat lossna!! Efter de blir det jobb 16-21. Känn pepp!! Men känn min 4-dagars ledighet efter de :) jeeej!!

Och idag blir det till att säga hejdå till syster min som åker tillbaka till Oslo ikväll :( puh puh! Tråkigt men sant.


Ses snart igen honey


bäbisar

Jaa man blir alldeles galet kär i alla bäbisar man träffar!:) Har precis kommit hem från pappa där vi träffade lilla Nova som bara är 2 månader och så söt. Och från Desirée där vi fick träffa lilla Elias som är 3 månader. Helt underbara. Jag vill oxå ha!!! Ante?!?!

Elias




Förutom de så har jag varit en sväng på stan idag!! Hittade lite saker på rea! Jeans, två klänningar/tröjor och ett par skor. Härligt när det är billigt och bra!:)

Nu blir det lite tacos här hemma, mumma!!!

gode morgen

Dricker nu min morgon-kaffe och kikar på nyhetsmorgon!:) Tänkte bege mig ner på stan idag och kika lite på rean ;) man måste ju! hehe. I eftermiddag ska vi hälsa på Desireé med bäbis och kanske förbi pappsen en sväng :) ska bli roligt!!!

Hej på er :)

Julen är över

Ja nu är julen över, men jag har haft en underbar julhelg med mina nära och kära! Och därmed fullt upp så har inte riktigt haft tid att skriva här! Men nuså!

Julafton var jätte mysig! Syster Frida kom tidigt på morgonen, sen åkte vi till pappsen och träffa allihopa och lilla söta Nova :) Sedan gick vi till mormor och morfar en stund och efter det åkte vi till moster och kusiner i Furuvik! Tomten kom och alla var nöjda :) Jag fick bl.a. 2 parfymer, tofflor, kokbok, kakbok, kaffekoppar, pengar, ostfat m. knivar, t-shirt & presentkort. Jag ärr jätte nöjd :)

Juldagen var man lagom trött efter all stress inför julafton. Men vi åkte hem till mamma och hade "lilla julafton" med lillasyster Felicia eftersom hon inte var med dagen innan! Myspys. Sen var det jobb för mig och efter det låg man död på soffan, haha! Var så trött så jag kände att jag inte skulle orka med alla fulla männskor ute.

Annandagen var det middag hos mamma, sen jobb och sen utgång med tjejerna =)

Söndag middag hos mormor och morfar, sen jobb som vanligt!! Heh!

- så det var min härliga helg!:)




Nu har jag nyligen tinat upp efter en lång arbetsdag ute i kylan! Har storhandlat på Willys efter jobbet och nu sitter jag och Ante i en varsin soffa mätta och belåtna. Idag åt vi Fläskifilé i ädelostsås och potatisklyftor. Inte fel de!!

Nu ska jag bara jobba onsdag kväll sen är jag ledig resten av veckan :) jeeeej!!


GOD JUL

Jag vill önska alla en riktigt GOD JUL! Jag hoppas alla får träffa sina nära och kära och får många fina julklappar och har en underbar dag :)


- Nu kommer syster med tåget snart :) jjippeie!! Sedan åker vi till pappa vid lunchtid och träffar alla dom. Sen åker vi ut till kusinerna i Furuvik och är med mammas släkt :) Mysigt blir det. Ska inte vara med min älskling idag, men vi har mys nu på morgonen!! <3


Jag har fått..

.. ett nytt husdjur hemma hos mig! Det bor nämligen en nyckelpiga i min julgran :) hehe. Bara inte Ozzy eller Zelda får syn på den, för då ligger vell hela granen över vardagsrummet!! Känn orken på de :)

Har precis kommit hem från jobbet, skönt! Nu blire bara mys och sen sängen.

Veckans Schema

Måndag:
jobba 7-21
Tisdag: jobba 7-21
Onsdag: ledig, däremot har jag inte handlat en enda julkapp, så ledig vet jag inte! gaaah!!
Torsdag: ledig, SÅKLART :)
Fredag: jobba 16-21
Lördag: jobba 16-21
Söndag: jobba 16-21


3 dagar till Julafton <3

Fjärde avdvent

Idag får man tända sista ljuset!! Mysigt. Det går så fort nu, bara 4 dagar kvar till älskade julafton!:) Nu blir det jobb mån, tis, ledig ons & tors, sen jobba fre, lör & sön!! Bara jag är ledig julafton så är jag glad :) Och våra saknade kommer hem i veckan.. syster från Norge, Ninni från Gbg och Anna från Sthlm :) jippiiie!

Idag har vi köpt och pyntat julgranen, blev jätte fint och fick tag på en riktigt härlig gran :)


bilder

Nu kommer lite bilder från våran tjejkväll i fredags :)







Ella var den som fick min julklapp i julklappsbytet! Jag hade gjort ett album med bilder på oss tjejer i!!:) Vänskapsboken. Jag hade oxå köpt ett väggord man kan ställa på en hylla eller sätta upp på väggen där det stod Lycka.



sliten

Kan jag lova att jag är!! Haha. Inte för att jag vart dyng eller spåra igår, jag tror det oxå har o göra med att jag jobbat så mycket i veckan!! Såå idag vaknade jag vid 10 tiden ungefär.. ringde Thess då vi gick och käka på MAX, I love it!!!:) Sen har vi bara grisat på en varsin soffa!!! Kollat på Grinchen, såå bra film!!

Igår hade vi tjejer fruktansvärt trevligt och roligt iaf!! Käka ju på helt Enkelt, kycklingen såklart ;) såå gott!! Sen gick vi hem till Fatima och hade julklappsbyte och drack lite! Jag fick ett jätte fint armband med nitar :) Sen vart det heartbreak, ovanligt roligt faktist!! Tack för igår mina underbara ♥

Nu är det mys i stugan! Massa filmer, massa godis, massa chips, massa Coca Cola :)

 Ibland saknar jag att vara blond!!


Fredag

Det vart riktigt mys igår.. Satt här hemma och drack några groggar med älsk, Fiffi & Henke!! Vi spelade Absolut Överens! Skit roligt spel!! Det vill jag göra om!!:)




Nu taggar jag till kvällen med tjejerna :) iiiih!! Vi börjar med en liten fördrink hos Fatima sen går vi till Helt Enkelt och käkar, sen tillbaka till Fatima igen för att dricka lite mer och ha julklappsbyte!:) Hehe, blir roligt och se vad folk har köpt! Sen går vi såklart ut och dansar!! Taggaaa!!!!


oväntad dag

Jaa, idag hade jag räknat med att får sova till kanske 9-10 tiden. Och sen chilla här hemma för att sen gå på Möte kl 13 och efter det jobba kväll. MEN då ringde dom från jobbet i morse och hade lite smått panik för det fanns inge folk att få in. Och jag kände bara, NEJ jag orkar inte. Men då locka dom mig med att slippa jobba kvällen. Klart man sa JAA!! Haha. Så det var ju bara att hoppa upp olch pallra sig till jobbet. :)

Ikväll blire riktigt mys. Jag och Ante sitter här braför en varm brasa och äter pommes & korv :) Snart kommer Fiffi & Henke då vi bjöd hit dom på en torsdagsgrogg!! Det är men vell värd? Plus att det blir en bra förvärmning inför morgondagen då det är tjejernas kväll :)

Så skål på er och ha en trevlig kväll!!<3


Fiffi & Henke och Jag & Ante på Gotland -08


please

Jag är inte kristen men idag ber jag till gud att mitt hår växer och blir långt och fint!!! Alla i släkten får långt tjockt hår, utom jag :( bläää!!

 Åh låångt! Dock har jag löshår här, och är blondie :)
----------------------------------------------------------------------------------------------

Jaja, man får vell drömma om det förstår jag! Nu har jag precis kommit hem från en lång jobbdag. Imorgon börjar jag inte förrän kl 13.00, skönt!! Nu ska jag få något i magen sen blire till att kika på Bonde Söker Fru eftersom jag missat det ikväll. Iiiih, längtar!!!


Hej mitt Vinterland!!

Snacka om omväxling.. från nästan ingenting igår till en riktig vinter idag!! Men fint och ljust var det i morse.. men fruktansvärt HALT!! Tror det var ca 10 stycken på jobbet som gjorde en vurpa idag.. haha aj aj!! Tyvärr fick en åka till akuten med en skadad handled! Det är ju livsfarligt att springa ute vid första halkan. Så nu känner jag värken i mina lår för jag spänt mig så mycket hela dan!!

Efter jobbet idag tog jag en liten sväng på stan. Hittade lite julklappar, en ny outfit till fredag och en liten klapp till julklappsbytet med tjejerna =) Duktiga jag.

Middag, idag gjorde vi nåt som vi sällan gör, men är såå gott!! Hemmagjorda köttfärsbiffar, pressad potatis och sås! MUMMA!:)

BIFFAR



Ca 500g köttfärs
1 gul lök
1 ägg
Salt, Peppar, Grillkrydda (lagom mycket av alla tre)

-
Blanda detta i en skål, rulla sen lagom stora bollar och sen är dom redo att stekas. Enkelt =)



SÅS


1 cremé fraiche
3dl grädde
1 köttbuljongtärning
soja

-
När du stekt klart biffarna sänker du värmen och har i ca 1/2dl vatten, har i buljongtärningen och sedan cremé fraiche och grädde. Vispa tills den får en lite tjockare konsistens. Smaka av. Eventuellt ha i några droppar soja. Klart =)


POTATIS



-
Ibland känns det lite lyxigare med pressad potatis. Och det smakar faktist inte likadant :) hehe!


SÅDÄR,JA


-
En riktigt god middag! Jag tycker det är gott med kokta grönsaker och lingonsylt till. Try it!:)


jovisst

Nu har jag varit på julkonstert.. jäklar vad kyrklig man blir såhär i juletider =) Alla barn var duktiga iaf, och såklart var Felicia BÄST! Som alltid :)

Så vad ska ske denna vecka?!

Måndag: jobba 7-16
Tisdag: jobba 7-16
Onsdag: jobba 7-21
Torsdag: möte 14.30, jobba 16-21
Fredag: Ledig, helkväll med tjejerna, ut och äta på Helt Enkelt =) iiih!
Lördag: Ledig, bakis?
Söndag: Ledig

Så det blir mycket jobb med ser fram emot en ledig helg, speciellt fredag då nästan hela tjejgänget ska ut och fira julen :) Vi har ju några som inte bor här och som inte kan komma.. :( tråkigt. Men så är det!


Jag & Syster i våras =)

Måndag

Då var det en ny vecka igen och jag har nyligen kommit hem från en lååång arbetsdag! Nu är man nybadad och min Kära har gjort pannkakor :) Gotti. Nu snart ska jag ner på stan med Mami sen ska vi på lillasysters julkonsert i kyrkan. Mysigt :)

Lucia

Gävles Lucia var otroligt fina idag och sjöng jätte vackert i Heliga Trefaldighetskyrkan!!:)
Jag gillar luciasånger, och saknar det!!:)



 

Fina Melinda som tärna :)


Tredje Advent & Lucia

Idag är det Tredje Advent, Söndag & Lucia. Vilken dag!!:) Självklart var man upp kl 7 och titta på Lucia på tv:n. Det är ju tradition!! Ett måste med andra ord!:)


Idag har jag varit hem till mamma och färgat håret på lillsyster, och kl 3 såg vi Gävles Lucia i Heliga Trefaldighetskyrkan eftersom min kusin Melinda är med. Tråkigt att hon inte blev Lucia men hon är en jättefin tärna!:) Nu är det jobb.. som vanligt!!


Gävles Lucia 2009. Min kusin Melinda --> Kanditat nr 9!


Film-maraton

Här sitter man en lördagkväll alldeles ensam och har film-maraton! Haha. Nedå jag blev faktist erbjuden att följa med på andra saker men kände att jag inte orkar.. Skönt att bara ligga hemma, de é mys :)

Nu lär man vell ladda upp med vatten, alvedon och C-vitamin för snart kommer nog älsk hem från krogen.. Han blir så emlig dagen efter!!! Orkar inte med han :) HAHA.

Jag och Pulli har mysit & modellat lite.. :)


Lördag

Är lite slapp idag, har bara varit hemma hela dagen :) Skönt. Thess och Robban kom förbi och drack kaffe och åt skinkmacka :) me like. Snart var det dags att jobba igen då. Sen har jag ingen aning om vad det blir ikväll!?

Ante ska ju på julbord med grabbarna, hoppas ni får roligt!! Det kommer ju Spåra, fattar man ju!! haha!:)


Robban, Thess, Jag & Ante i somras på Skansen :)



Låten som spelas här hemma just nu! Grym :)

Nu är det fredagsmyys...

Kan jag lova!! Har ju jobbat från 7 i morse till 9 ikväll!! Så när jag kom hem vid halv 10 står älsk i köket och gör hemmagjord hambrugare, häller upp en supergod drink till mig, eldar i kakaelugnen och har IDOL på Tv:n. Hur mycket mer kan man begära efter en lång arbetsdag!!:) Så nu sitter jag här i soffan och smuttar på min drink och bara myser!!

 


Och självklart vann vår kära Erik, IDOL 2009 som kändes ganska väntat! Fast jag tycker Calle é skit bra oxå.. Men när dom sjöng vinnarlåten så bara kände jag att det var Eriks låt. Lyssna och njut!!:)




Äntligen

Jaa, äntligen fick jag äta årets första julskinks-macka! Jag kunde verkligen inte hålla mig, så var bara tvungen att köpa mig en fin stor skinka att göra i ordning!! Så nu har jag och Ante myst här framför tv:n med skinkmackor och julmust! MUMMA! :)

Nu har vi kikat på Mammas Pojkar... kärlek för fulla muggar!! Och nu blir det Paradise Hotel.. --> INTRIGER.. haha så jävla bra! Man bara måste se!!




MINA MYSISAR ♥


Skön dag

Det vart inge jobb för mig idag, lite skönt måste jag säga! Så jag och Ante tog en sväng på stan och käkade lunch på nian, självklart tog jag fläskfilé-pasta, såå god!!

♥  Och vår kära Malin har varit här och fikat och snckat skit, man skrattar alltid lika mycket när hon är med!! Tycker hon och syster ska bo här! Sakna!


Fina Mallan :)


Julnaglar & Julbak

Idag gjorde jag om mina naglar hos Amanda! Alltid lika roligt att göra om dom!! Idag gjorde jag lite julmotiv på naglarna.. en rosa/röd - rand med en vit snöflinga på och lite glitter!! Jätte fint! Jag e jätte nöjd!:)




Och jag och tjejerna har bakat pepparkakor ikväll..! Riktigt MYS!! Drack såklart lite vinglögg till, eldade i kakelugnen och lyssnade på julmusik :) Skönt att man fick karln ur huset, haha! han hade aldrig pallat kvällen..



Onsdaag

Idag är jag ledig!:) Skönt. Så idag passa jag på att sova lite längre. Ibland får man :)

På scemat idag: Göra naglar 14.30
                           Ska på leos 2-årskalas 17.00, Grattis Leo!:)
                           Pepparkaksbak & dricka glögg med tjejerna ikväll :)


Annars ser veckans scema ut såhär Emma:

Torsdag:
Kanske jobba 7-16, annars ledig :)
Fredag: Jobba 7-21
Lördag: Jobba 16-21
Söndag: Kika på Gävles Lucia kl 15.00, Jobba 16-21






milanoo

Nu kommer lite bilder från Milano!!


Mys
- Vi åt massa god mat, tex. italiensk pizza --> ett måste! Sjukt god. Samma med pastan, fruktansvärt god! Myste på hotellet, drack vin och strosa runt i affärer! MYS MYS MYS :)





Katedralen Il Duomo
-
Byggnaden var gigantisk och fruktansvärt häftig att se i verkligheten!! Vi fick gå högt upp i katedralen på en terass då man kunde se ut över hela Milano. Jätte fint!!





Shopping
- Att Milano är en riktigt mode-stad kan man ju inte missa!! I stort sett alla märken finns, och har en egen butik! Men tro mig, man vill inte ens gå in i butikerna för man passa inte in lixom, Haha. Och svindyrt var det! Men de var endå roligt att gå runt och fönstershoppa! Men såklart så fanns det "normala" affärer oxå, där jag kunde gå in :) Jag köpte en jacka, två sjalar, en väska och en klänning!



Sightseeing
Det var så otroligt fina hus, gamla och bevarade! Här är bla. Teatro alla Scala, en kyrka, vårat hotell och en stor galleria.


Jag är jätte nöjd med våran helg i Milano!!:) Roligt att skämma bort sig sådär ibland! 

 


Hemma igen

Jaa nu är jag hemma efter en UNDERBAR helg i Milano!! Det har varit såå skönt att åka bort, bo på hotell och skämma bort sig lite :)

Men nu är jag fruktansvärt trött.. SÅÅ jag ska skriva imorgon och lägga in lite bilder fårn helgen så ni får se hur underbart fint de é där =)

Puss o Gonatt :)

Hej då!!!

Emma här, jag är inne och gästbloggar lite ;)

-Jossan är framme i Milano nu och hälsar att ni ska ha en underbar helg, för det tänker hon och Ante ha!!! <3

Vissa har det bra! Ser fram emot att höra allt om helgen på söndag kväll när dom kommer hem igen. Tills dess ska ja ta väl hand om lägenheten och Jossans älskade bäbisar....

Kram å Hej
//Emma


Snart

Har varit uppe sen 8 i morse! Skönt de!:) Vi har tvättat, Handlat lite till kusin Emma som ska ta hand om mina bäbisar (katter) i helgen :) Också har vi packat såklart =) Nu är de inte långt kvar tills vi åker!!:) iiiiih!!

Nu ska jag åka och sola, sen jobba!!! Känn pepp!:)

Ozzy ville vara med och julpynta i söndags :)



Iskallt

Det är såå fruktansvärt kallt ute! OH MY GOOD!!!! Jag hade glömt att det blir såhär kallt på vintern! Jag har ju använt min vinterjacka ända sen oktober eftersom det varit så kallt på kvällarna när jag jobbar. Men nu är ju vinterjackan ingenting!!?? Den här tiden på året är det inte så roligt att springa ute i hemtjänsten kan jag säga.. och tänk när snön kommer!!! Tur att mina tanter och gubbar e så varma och goá :)

Imorgon ska jag och älsk tvätta hela dagen och packa :) För imorgon kväll jobbar jag 16-21.. sen är det bara hoppa i säng och sen upp tidigt fredag morgon och åka mot Milanooo :) Jag längtar!!


En lättare middag

Var inte speciellt hungrig idag efter jobbet!! Så jag gjorde rostmackor med tonfiskröra :) Det är Enkelt, Gott & Mättande!!

Tonfiskröra

2 tonfiskburkar (tonfisk i vatten)
1 hackad purjolök
1 creme fraiche
ca 2 msk majonäs
ca 2 tsk tomatpure
salt, svartpeppar

Har inte några direkta mått, man får smaka av lite!
Tycker man om tonfisk så rekomenderar jag detta =)



Ikväll blir det bara mys på soffan!! Ante har åkt och kikat på hockey, så nu har jag en stund för mig själv och katterna :) MYS!

Resfeber?

Ja, jag undrar om det är resfeber som "pirrar" i magen eller om det är allt annat som händer runt omkring!!! Kan mycket möjligt vara resfeber, det var ju några år sen jag var ute och flög!! Hihi. Längtar som tusan till helgen.. ska bli skönt att bo på hotell, äta god mat och se lite andra saker än bara de som finns här i Gävle. Hehe!

3 dagar till Milano <3


Vakna med The Voice

Vakna med The Voice kanske är världens bästa program att vakna till på morgonen!! Det är alltid så roligt och intressant! GRYMT skulle jag säga!! Just nu jobbar jag, sitter vak hela dagen idag.. så jag kan se mitt favvo-program =) Vilket är ditt favoritprogram på morgonen?



RSS 2.0