Dopdags för lilla Theo idag ! :) Nu åker v...

img_8564 (MMS)

Dopdags för lilla Theo idag ! :) Nu åker vi mot Falun!!


Semesteeeeeer!

Äntligeeeeeeeeeen!!!! :)


Såhäär glad är jaaag!

Efter jobbet mötte jag upp Emma på stan! Fixa massa inför resan! Har också inhandlat bikini!! Äntligen!:) Ikväll har vi bara tagit det lugnt.. Emma & Jag! Fiffi kom förbi efter jobbet en sväng också!! Kul och se dig ♥


Turkey im ready for you!

Hallå!!!

img_7173 (MMS)

Hallå!!! Vilken underbar dag!! Jag har 5 timmar kvar att jobba, sen är det semester och ledigt i 10 dagar!! Happy happy :):):)


1 vecka kvar :)

Idag är det en vecka kvar till Turkiet!!! Längtar som faaan!!:) Ska bli så himla skönt!! Än så länge ser det ut som att det blir bra väder... sol och värme!! Jag har däremot inte köpt bikini än...!! Kanske börjar bli dags att köpa en.. hehe! Det är ju inte skit kul att ställa sig i provhytten nu lixom... blek och jäklig! Haha!:)


Första soldagen ser ju helt okej ut ;)


Längtar längtar längtar!!

Hallååå :)

Jag har fortfarande inte bestämt mig!! Så jag fortsätter med lite inlägg då och då, så får vi se om jag kommer fram till något vettigt :)

Hade en riktig Emma&Jossan kväll i lördags!! Riktigt roligt :) Det blev massa vin, snick snack och Allstar!! Igår däremot var vi dåliga! Låg i soffan hela dagen!!






Hallå din härliga bakfylla! GAAH!

Har jobbat i vanlig ordning idag!! Jag och Alex tog en härlig promme runt hälsans efter jobbet!! Skönt :) Nu har vi käkat, duschat och nu blir det soffan resten av kvällen!!:)


Funderar..

Funderar starkt på att lägga ner bloggen mina vänner! Har ingen inspiration, ingen lust, ingen tid osv..! Känns inte bra att ha dåligt samvete för att inte ha bloggat på en hel dag.. och då bli det massa små inlägg som egentligen inte är nå intressant alls! Håller ni inte med!?

Jag har sån beslutsångest! Jag som alltid har svårt att bestämma mig! Kanske ska börja med att "ta en paus" ?? Såå om jag känner för att börja igen kan jag göra de!! :)

ÅÅÅÅÅÅH! Ångest Hej!! Känns samtidigt tråkigt nu när jag har alla mina läsare.. fast jag inte vet vilka ni är :) Och jag har ju hållt på sen 2008...

Ska fundera lite till... jag återkommer :) Trevlig kväll allihopa.. Jag och Emma ska fira Guldet!!!:)


SM GULD! :)

img_0857 (MMS)

Galen kväll igår på läkerolen!! SM GULD! Sån jävla stämning :):):)


Läkerolen tonight :)

img_7331 (MMS)

Idag kommer min kärlek hem!! :) jag är såååå glad!! Och vi har biljetter till brynäsmatchen ikväll... Hur grymt??:) hoppas hoppas hoppas de blir guuuuuld! :)


Om 2 veckor..

Jajjamen.. om två veckor befinner jag mig i Turkiet med Emma & Melinda :) Längtar som faaan! Ska bli så himla skönt!! Hoppas på bra väder.. värme och sol :)

Fethiye, Turkiet 2010!

Men mums!:)


Drinki!







Snart sååå !!! :)

Morning!

Halloj!! Solen skiner idag, underbart!! Har varit ut på en lång promenad runt hälsans :) Jätte skönt.. älskar att starta morgonen med en promme! Har nu ätit frulle och kikat på ett avsnitt Gossip.. det är ju sååå bra!! Nu ska jag jobba mellan 12-16, sen kommer syrran och ska få en ansiktsbehandling :) Trevlig onsdag!




Vilken härlig dag jag haft!! Nu fortsätter...

img_9749 (MMS)

Vilken härlig dag jag haft!! Nu fortsätter jag myset hos familjen Ölund!! Hejja brynäääs!! Hoppas på guuuuuld!


Melinda & Jag..

Ledig idag igen! Men denna gång ofrivilligt! Jaja! Så är de!!:) Har faktist varit vaken sen halv 8..! Käkat frulle, plockat och donat lite här hemma, handlat på Willys och pluggat massa med nyhetsmorgon i bakgrunden!:) härlig morgon!

Snart kommer Melinda hit! Det blir en mysig kusindag! Vi ska äta lunch, snicksnacka massor om New york som hon va i förra veckan, också ska hon få en ansiktsbehandling!:) Så nu har jag blandat ihop rengöring, peeling och ansiktsmask redo att börja :)!


Melinda & Jag, 2 år sedan..



All by myself..

Alex bjöd på god lunch på Heartbreak idag :) Mums! Tur att jag fick se han en timme :) Nu blir jag ensam i några dagar! Det går ju bra men det är ju såååå tråkigt!! buhu!! ♥ 

Efter lunchen åkte jag hem till mamma... drack kaffe och surra på! Och såklart pussa ihjäl kattungarna!! Vill ha alla 4! Underbaringar!:)

Nu blir det lite sen middag och till de Gossip :) Lax & sallad! Så jävla gott!!


Har tagit ett varv runt hälsans! Roligt sk...

img_5580 (MMS)

Har tagit ett varv runt hälsans! Riktigt skönt! Nu blir det lunch på stan med göbben min <3


Monday morning!

Godmorgon måndag!! Ny vecka nya tag! Jag är tillbaka i Gävle!! Skönt att komma hem, men jag har haft en toppenhelg i skolan! Det var helt underbart att få träffa min karl.. då vi knappt setts nånting alls på 1 vecka! Och idag åker han iväg igen :( buuh! That's life..

Denna helg har vi lärt oss facereading, hud-diagnostik och att göra kundkort! Jätte intressant och det är ju helt sjukt hur kroppen fungerar!! Vi är helt fantastiska små mirakel :)

Idag är jag ledig och har försökt sova ut.. men när älskling gick till jobbet kunde inte jag somna om! Nu har jag tagit mig en kopp kaffe och tänkte kíka på rättegången av Anders Ehring Breivik som börjar nu kl 9!


BRÄNN DEN JÄVELN!

Godemorgen!! Sista skoldagen.. För den här...

img_5498 (MMS)

Godemorgen!! Sista skoldagen.. För den här gången! I eftermiddag bär det hem mot Gävle igen! Hoppas på sm-guld ikväll :) hejja Brynäs !!!


Ett jäkla skämt lixom?? Godmorgon Sthlm!

img_9388 (MMS)

Ett jäkla skämt lixom?? Godmorgon Sthlm!


Har haft en riktigt bra dag i skolan!!:) M...

img_7879 (MMS)

Har haft en riktigt bra dag i skolan!!:) Men nu är jag trött! Gick ju ändå upp halv 5 och sen suttit vid en skolbänk och tagit in massa information hela dagen! Nu blir jag bortskämt med god mat och vin här på Kungsholmen :) fredagsmys deluxe!!


Godmorgon !! Dags för skola i 3 dagar och ...

img_4178 (MMS)

Godmorgon !! Dags för skola i 3 dagar och nu dags att gå till tåget!!! :)


Dags för årets talangjakt!! Hejja Fillan :)

img_1688 (MMS)

Dags för årets talangjakt!! Hejja Fillan :)


Onsdag!

Hello :)

Efter jobbet idag blev det ett gympass! Hem snabbt och laga mat! Sen åkte jag, Carro & Emma till kattungarna! Åh jag skulle kunna hänga där jämt! Helt underbara!! Sen blev det filmmys och sånt hemma hos mig :) Tjejkvällar är bäst!!


Sixten


Axel


Hjalmar


Märta

Har även hunnit tvättat, fixat och förbereda för en helg i Stockholm! Det är skoldags igen! Längtar som faaan! :) Ska bli sååå roligt att träffa alla och speciellt min goa Johanna!! Fre, lör och sön blir jag där!!! Wohoo!


Min skönaböna!!:)

Gonatt!

img_6494 (MMS)

Har redan lagt mig!! Hur skönt som helst!! Hejja brynääääääs :)


Vilken dag :)

Har haft en riktigt bra dag! :)

Jobbat - Check
Gymmat - Check
Ätit bra lunch - Check
Gjort viktiga ärenden - Check
Beställt nytt abbonemang och telefon - Check
Umgåtts me Fägur - Check
Gymmat igen - Check

Grym dag! Det enda som saknas är min älskling som är borta och jobbar i veckan! :/


Duktlunch! Men gott är de!


Fika med Fägur.. Tror ni han va nå brun då??


Min om 2-7 veckor :)


Springa springa springa!


Kvällsfika! Äggmacka och apelsin! Mums!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen.. kolla på nått/några avsnitt Gossip, kombinerat med Brynäs matchen! Hejja hejja! Gonatt folket!

Halloj! Jobbat klart för idag!! Nu blir de...

img_7162 (MMS)

Halloj! Jobbat klart för idag!! Nu blir det mellanmål och sen nån timme på gymmet! Hejdå allt jäkla påskgodis!!


Annandag påsk!

Då var måndagen över! Jag har jobbat 7-16.. En lugn dag på jobbet faktiskt :) När jag slutade var det raka vägen hem då Fiffi kom och fick en ansiktbehandling! Det är såå roligt att göra!:)

Sen gick jag över till Emma som jag inte träffat sen i torsdags! Vi lagade god mat och snicksnacka! Nu blir de sängen.. jobbar 7-11 imon.. hur skönt!? 4 timmar lixom :) Gonatt!


Världens bästa Frida&Jeff!

Hallå! Trött man är idag då, efter 3 dagar med alkohol, krogen, middagar osv!! Men roligt har vi haft!!:)

Igår fick jag födelsedagspresent av Frida & Jeff!! En plånbok, en jätte fin topp och en superduper bra plattång!! Jag är så glad!!! Behövde verkligen en ny! Tusen tack!! ♥


Massa paket o så :)


Mammas sjukt goda tåta!



Igårkväll vinade jag och Fiffi på hemma hos mig och sen en sväng förbi Julia och till sist var vi på Harrys då Robban spelade! Sjukt bra stämning :) Hade riktigt roligt! Nu har vi varit på påskmiddag hos mormor och resten av kvällen blir lugn med lite film o så!:) Slut på ledigheten och börjar jobba imorgon igen! Trevlig kväll!


Robban :)

Glad Påsk :)

Glad påsk på er allihopa!!! :) Igårkväll var vi hemma hos Fiffi&Henke! Vi åt god mat, fiffi blanda härliga sommardrinkar, grabbarna DJ:a och vi surrade ända fram till kl halv 3 på natten!! Såå trevligt :) Tack för igår!




DJ AGE ;)

Imorse åkte jag, Frida & Jeff ut till pappa på påskfika!! Jätte roligt att träffa alla!!




Nova fick spel av mormor!:)


Godisunge ♥


Syster Jennifer & Nova :)

Nu är vi hemma hos mamma som ska bjuda på vinbärsstek, hur gott?!?! :) Självklart passar jag på att mysa med dom små liven! Jag dör vad gó dom är!!! :)


Axel & Märta gosar o så!


Fridolin & Sixten!


Sixtenmys!

I morse kom dom här två gobitarna till sta...

img_5129 (MMS)

I morse kom dom här två gobitarna till stan :) nu blir de lunch på Java!


Hakmode!!

img_1469 (MMS)

Hakmode!! ;) Hur lyckas man se ut såhär då? Haha :) nu ska jag fira ledigheten med en öl eller två !! Skål!


Stan!

Nu blir de stan med A.. har lite ärenden att uträtta! :)


Skärtorsdag!

Vilken härlig dag!! Fint väder är det också :)

Efter jobbet åkte jag, Emma & Fiffi hem till mamma för att pussas med kattungarna!! Så söta att man döör! Ge mig!!! Det blev lite gofika och snicksnack!!:)


Påskblomma till mamma&Lasse :)


Axel :)


Sixten :)


Märta!:)


Mammas muffins, bästa!!




Livsnjutare :)

Godmorgon!!

img_1921 (MMS)

Godmorgon!! Två timmar kvar på jobbet! Sen tar jag påskledigt :)


Hej hej :)

img_8848 (MMS)

Hej hej :) jobbat 7-16 idag, latade mig och åkte hem efter jobbet istället för till gymmet! Kass ja är,. Men men.. Ibland får man :) har varit över till Emma en sväng där brudarna drack lite vin och ska sedan vidare till Allstar!! Själv är jag hemma nu och ska strax hoppa i säng! 7-11 imon sen är jag påskledig i 3 daaar :) underbart!


Grattis Brynäs!! Hejja er :)

img_8870 (MMS)

Grattis Brynäs!! Hejja er :)


Påsk

Påskveckan är här och jag älskar ju påsken!! Alla är glada för att det är vår och allt är allmänt härligt :) Kommer ni ihåg påsken förra året!?!? Det var strålande sol och super varmt. Jag och Emma var i våra bästa år och vi var ut både tors, fre, lör och sön!! Hade så sjukt rolig påsk! Hur ska vi kunna slå förra året när inte ens Emma tänker vara hemma i stan!? Buhu!!

Påsk 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Säger bara de.. underbara påsk!
Nä, nu lär jag göra mat..
snart börjar ju hockeyn för tusan!!

Då var denna arbetsdag över!!

img_4136 (MMS)

Då var denna arbetsdag över!! Nu blir de gymmet :)


Lycklig !

img_4962 (MMS)

Lycklig tjej har ni här!! Är äntligen hemma från jobbet och mamma & Lasse kom förbi med min present!! Min alldeles sprillans nya och egna massagebänk!!:) Jag kan fälla ihop den till en väska, slänga den över axeln och komma hem till dig och göra en behandling!!! Hur grymt är inte de??:) Nu ska jag käka, duscha, sen sova!! Alarmet står på 04.45, för då är det promme-dags! Night!


Jobbdagen var över..

img_0972 (MMS)

Jobbdagen var över.. Trodde jag ja!! Nu fortsätter jag jobba 4 timmar till efter mina redan 8 timmar!! Man lär ju ställa upp!:) Hejja mig!


Godmorgon måndag!! Nu blir det morgonprome...

img_0164 (MMS)

Godmorgon måndag!! Nu blir det morgonpromenad med Henke :)


Helgen!

Hej hopp!! Har haft en mycket bra helg!! Så himla skönt att jag blev frisk! Speciellt eftersom Thessan var på besök!:) Igår var det tjej-lördag! Jag och Thess tog det lugnt, käkade lite lite lunch på Java och sen åkte vi ut till åbyggeby för tjejkväll och övernattning!! Vi åt god mat och massa snacks, snackade och skvallrade massor ;) hehe!! Underbart!











Haha, jaa.. jag säger då de ja!! Helgen har bestått av massa skratt och jag älskart!! Nu blir det snart sängen och BB! :) Night!

RSS 2.0