Göra!

Har tvättat hela kvällen, lagat mat och hunnit med ett bad! Skönt! Nu ska det plockas och donas här hemma! Kände ni våren idag?! :) Jag blir på strålande humör så fort solen är framme! LOVE IT!

Trevlig kväll!


brown hair, yeah!

Ny vecka!!

Äntligen en ny vecka, som innebär att jag får min lägenhet! Wohoo!! Även med andra ord, massor att göra!! Får nycklarna imorgon och på onsdag sätter jag igång och rustar lite. Sen kommer det hållas på hela kvällarna då jag tragiskt nog jobbar på dagarna :( Man vill ju bara bli klar!!!

Har haft en mycket mycket rolig helg. Lördagen var superrolig med mina härliga tjejer!!! :) Händer alltid en massa sjuka saker när vi är ute och härjar. Tack hörrni! 

Söndagen spenderade jag med Emma, Melinda & Carro på Mingel&Bar hela dan. Vi åt god lunch, drack massa kaffe, skrattade åt allt och snackade om allt mellan himmel och jord.

 
Härliga lunchen, och Melinda & Emma i underbara vårsolen! (Bilder från Emmas blogg)

Kvällen tillbringades på söder hos Fiffi&Henke. Det var ett jäkla häng & gäng :) Haha!! Tror jag stekte kött åt ett helt fotbollslag. Det blev Solsidan & Film!! Mys!

 
Mums! (bilder från Fiffis blogg)


party party

Ikväll äre party med brudarna! Jag är så taggad!! Ha en trevlig kväll!!

Kvällens :)

Shoppa shoppa

Har varit i valbo med mami hela dagen. Lite smått trött sådär :) hehe!! Efter visningen på Maxim igår gick jag, Robin och Emma till interpool. Drack nån öl och surrade. Gick förbi helt enkelt och sen vart det heartan. Fatta man juh!! Hade jätte roligt iaf! Mycke folk var det också :)

Iaf så har jag handlat en massa saker på ikea, man behöver ju asmycke grejjer. GAH! Och det blev en tv. En riktigt bra deal. Får hämta den på tis!! Naaajs!! Från stan fick ett par byxor och ett par skor följa med hem!!

Grabbarna sitter här och dricker och ska vell ut och slira.
Själv ska jag hoppa i säng snart! Börjar 7 imorgon bitti!

Bjuder på en riktigt härlig låt!!


FASHON TREND SHOW, Inspire your future

Ikväll har bästa Melinda sin visning. Det är avgånseleverna på Polhemsskolans frisörprogram som har en mode- och trendvisning. Ska bli jätte roligt att se. Det är på Maxim kl 20 ikväll. Får se om man hittar på nå roligt efter eller om det blir hemgång!? Vem vet, man är ju ledig imon :) 

LYCKA TILL !!



Melinda & Jag!

Är på Waynes med Emma, Sofie & Stina :) hu...

img_3709 (MMS)

Är på Waynes med Emma, Sofie & Stina :) hur gott ser inte det här ut då?! Mums!


Home

Seriöst! Kolla in det här. Såå söt!!!





GRYM LÅT JU!

 

Onsdag!

Har jobbat precis som vanligt idag, 7-16. Nu har jag precis kommit hem, vi har varit på banken och fixat lite. Lite senare blir det en fika med Emma & Stina :) Och kanske nån mer!? Najs!!

Jag vill bara få tillgång till lägenheten nu och fixa och dona. Ska bli så roligt :) Jaja! Sitter och kikar lite på datorer på internet. Jag måste köpa en. Men har ingen aning om vad man ska ha för nån!? Nån som har ett förslag!? Jag e skit kass på de där.


Förklaring!

Som många börjar förstå eller kanske undrar så är jag och A inte tillsammans längre. Vi flyttar nu ifrån varandra som jätte bra vänner. Det känns bra för oss båda och vi har gemensamt tagit detta beslut.

Jag har heller inte berättat att jag från 1mars flyttar till en egen lägenhet här i stan. En 1a med riktigt kök och balkong. Helt perfekt. Och något som är ännu bättre är att det bara är ett hus mellan mig och min vapendragare Emma ;) Haha!!! Kunde inte bli bättre!! Gud vad det ska springas emellan i sommar då :) Jaadå!

Så nu blir det till attt köpa möbler och fixa till lägenheten som jag får tillgång till nästa tisdag.











Under my skin

Här är låten Felicia tävlade med i söndags! Såå bra!!


Utmaning!

Har blivit utmanad av Fiffi!!

1. Vad heter du? Sanna Linnea Josefine
2. Ditt ord: Jaadå!!
3. Flicknamn: Ellie
4. Pojknamn: Milo, Emilio
5. Yrke: Vårdbiträde
6. Färg: Vit
7. Klädesplagg: Tunika
8. Mat: Äter det mesta :)
9. Sak i badrummet: VS lotion!
10. Plats/stad: Paradiset på Römarn!
11. En orsak att vara sen: Är aldrig sen!!
12. Något du skriker: Faaan!
13. Något du gör varje dag? Ehm, pratar med Emma i telefon!? Haha!
14. Något du dricker: Kaffe i veckorna, vin på helgerna ;)
15. Bloggtips: Många inlägg och mycke bilder!
16. Bästa inredningssak? Min härliga gungstol!
17. Gatunamn: Steket
18. Bil: Bästa skodan :)
19. Sång: Home-Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, Vem Dancar Kuduro-Lucenzo feat Big Ali!
20. Känd person: Oj, vette tusan! 
21. Något jag gillar: Tjejkvällar ♥
22. Något jag ogillar: Orättvisa!!!!

 NU UTMANAR JAG Emma (emmanyberg.blogg.se), Jennifer (bbodinan.blogg.se) & Marléne (marliiin.blogg.se)!

Svar!

Här kommer svaren på era frågor! Det var inte så många, kanske betyder att jag är tydlig i bloggen ;) Hehe!! Men det är bara att fortsätta fråga om det är nåt ni undrar!!

SVAR ANNA:
Vad jobbar du med?
- Jag jobbar som vårdbiträde i hemtjänsten.
 
Har fått intrycket av att du gillar att sjunga, tänkt att göra något med din talang? =)
- Jag älskar att sjunga! Jag har uppträtt mycket i mina dagar och gick en musikalutbildning i Stockholm i 3år! För ca 1 månad sen sökte jag ett jobb som showartist åt 2entertain/Fritidsresor. Man jobbar då utomlands i 6månader, sjunger och dansar på hotell. Jag fick jobbet men tackade efter många om och men, Nej! Det är inte rätt tid i livet just nu. Att åka bort en längre tid passar inte. Men jag är nästan säker på att jag kommer söka igen. Att få jobba med sång vore underbart! :)

Är du singel? - Ja

SVAR OKA/CARRO:
När blir det inflyttningsfest? - Inflyttningsfest kommer nog ske runt min födelsedag 23mars. Om jag hunnit med allt jag ska förstås :)

Tänk om inte jag är med dig i nian? - OKA!

SVAR SANDRA:
Har du fått någon tjänst nu på ditt nurvarande jobb eller söker du annat medans? tänkte eftersom du inte tog jobbet utomlands :) - Jag har ingen tjänst men går just nu på ett längre vikariat. Så jag vet att jag klarar mig ett tag framåt :) hehe! För ett tag sen sökte jag en massa jobb, nu småtittar jag litegrann. Men tanken är vell att prova någonting nytt snart!

Vad har du för planer i sommar? någon resa eller så?
- Min sommar ska bli den bästa!! Jag kommer förmodligen åka utomlands 1 vecka nån gång i april/maj. Det blir nog ett gäng tjejor. Tror också att vi ska planera in en väskustenresa. Älskar västkusten, havet, folket och stämningen. Annars har jag inte så mycket planerat. :)

SVAR AMI:
Fick för mig att ni skulle sälja lägenheten, gjorde ni inte det? Kramiz -
Jo vi skulle sälja lägenheten. Hade den ute för försäljning ett tag. Men det var ingen bra tid och inga bra bud så vi tog tillbaka den. Jag kommer själv att flytta snart.

SVAR EMMA NYBERG:
Har du lånat min mössa ser jag?!;) - Jajjamen, man passar på när du inget ser ;)

SVAR FELICIA:
Visst är jag världens bästa syster!! ;D -
Ja det är du :) VÄRLDENS bästa!!


Tack för mig, hej!


BÄSTA FELICIA!

Det var många många bra som var med och tävlade ikväll. Men Felicia var bäst, som alltid!! Det var 36 st som tävlade och bara 7 st gick vidare till semifinal. Felicia vann kvällens publik favorit OCH gick vidare till semi. Wohooo!! Hon är sååå duktig!!! Jag filmade med kameran, lägger in det senare i veckan!!


Publikens favorit!


Vidare till semi!


Grattis bästa du!


Kolla in vilken snygging!!




Taggad tjej!!

Härliga söndag!

Trots dålig sömn i helgen är jag rätt pigg idag! Och inte ett dugg sliten! Igår var jag & Emma på lite förfest hos Julia! Efter de blev det en öl på O'Lerys och sen goya en sväng :) Det var man vell värd!! Mycket trevlig kväll, och helg :) Idag är det Talangjakt på Helges, och jag ska självklart dit och kolla på bästa bästa Felicia!! :)
Lycka till !! ♥

Hörde jag en skål?! Jaadå :) Är hos Jullip...

img_7713 (MMS)

Hörde jag en skål?! Jaadå :) Är hos Jullipulli nu och umgås med lite folk och dricker ett glas vin! Ha en trevlig kväll!!


Skjut mig!!

Fyfan vad trött jag är. Gårkvällen blev helt galen! Det blev en spontan utgång med Emma & Carro K. (fatta man juh) Och eftersom det var fredag blev det heartbreak. Hade faktist riktigt roligt, det var längesen jag var där. Efter det vart det efterfest hos Emma med massa roliga spel och en jäkla massa pepp. Så med andra ord har jag varit vaken typ hela natten. Inte sovit en blund. GAAH!!

Så direkt ifrån Emma gick jag hem, fixa till mig (så gott jag kunde), sen kom mami o hämta mig halv 11 får då skulle vi till valbo. Haha, bra tajming :) Men jag klarat! Blev käk på Ikea också, gött! Nej, nu ska jag SOVA!





Tjejkväll hos Emma ikväll! Vi har ätit hem...

img_0722 (MMS)

Tjejkväll hos Emma ikväll! Vi har ätit hemmagjord hamburgare :) Mumma! Nu smuttar jag på ett glas vitt och njuter av livet!! Idag säger vi grattis till bror Johan som fyller år, syster Frida som har namnsdag, och mig själv  som klarat min prövotid på körkortet, wooo! Nu får jag köra hur fort jag vill ;) Ha en trevlig kväll!!


Melinda & jag

Jag och Melinda har en mysig torsdagskväll tillsammans! Vi har gjort egen pizza! Underbart gott!! Nu tittar vi på I Rymden Finns Inga Känslor! Haha, den e så rolig. Melinda hade inte sett den, och jag ser den gärna igen!! Nu mumsar vi på lite nappar.

Älskade torsdag!!


Bästa Mindan ♥


Våran pizza!


Tummen upp för god pizza!


Mums!


Välkomna!!

Vill säga välkommen till alla nya läsare!! Antal unika besökare har ökat senaste månaderna, vilket är jätte roligt!! Så nu passar vi på att ha lite frågestund för er som funderar över något eller bara vill skriva nånting!!

 


Kalas

Har precis kommit hem från furuvik. Har firat moster Anki :)
Det bjöds på god fika och massa snicksnack!!


Grattis ♥

Veckan Schema
Måndag: ledig
Tisdag: 7-16
Onsdag: 7-16
Torsdag: 7-16
Fredag: 7-16
Lördag: ledig
Söndag: ledig

Skön vecka med andra ord :)
Nu blir det sängen. Är hemskt trött. Gonatt!!


Alla hjärtans dag fika!

Till middag idag gjorde vi Flygande Jacob, det är vell himlans gott de ?:) Var hemskt längesen vi gjorde de, så nu var det på tiden!!

Och eftersom det är Alla hjärtans dag, så slängde jag ihop en kladdkaka! Så nu mumsar vi i oss det tillsammans med lite kaffe! Mums :) Ha en trevlig kväll!


Värme tack!

Herregud vad kallt det är!! Så less på kylan nu. Ge mig värme, Tack!!


Jag & Henke i Turkiet :)


Jag & Fiffi! Kolla vad underbart!!!

Lediga Måndag!

Tjaa! Då var måndag här och jag är ledig. Underbart! Har varit uppe med tuppen och tvättat och städat. Duktigt av mig!! Så fort tvätten är klar ska jag hem till mamma och umgås lite. Mys.

Alla hjärtans dag är det ju idag också.
Så puss och kram på er alla mina nära och kära, och alla läsare såklart!! ♥



Middag & Bio

Hallå!! Har haft en underbar dag med Emma & Melinda. Vi har bara legat i Emmas soffa och kollat på film och skrattat åt allt och alla :) Älskar bakisdagar med tjejerna. Vi såg Bröderna Karlsson som inte alls var nå bra. Vilken kass film. Herregud. Men vi fick oss några härliga skratt för att den var så dålig. Haha!

Jag & Emma tog tag i oss själva och gick till Olerys och åt en god hamburgertallrik. Carro & Melinda joina oss, så det blev en massa snack och mys. Nu har jag precis kommit hem från bion som jag såg med dom här underbara tjejerna.



Vi såg Berlesque med Christina Agiulera & Cher. Hur snygg är inte Christina då lixom?! OH MY GOOD! Den var iaf superbra!!! Kan lätt se den igen :) Tack för ikväll tjejor!! ♥



Kungsberget!

Har haft en härlig och mysig dag i kungsberget med tjejerna :)


Påväg!


På span ;)


Härliga sol!


Jag & Stini :)


Emma & Carro!


Lunch!!




Kaffe i solen. Älskart!

Nu är musiken igång och jag är taggad som fan! Ikväll är de brudarna och jag! Woho vad roligt vi ska ha! Skål på er! Hörs :)

Lunch i kungsberget :)

img_7809 (MMS)

Lunch i kungsberget :)


Godmorgon!!

Att vakna till det här härliga vädret på en ledig dag är ju inte helt fel. Om man tänker på vilken storm det var igår. Jag blir så glad av solen och känner mig riktigt utvilad. I love it.


Älskade väder!

Dricker nu en kopp kaffe och ska snart ta tag i mig själv då tjejerna kommer och hämtar upp mig om 45 min. Vi ska till kungsberget och "hänga", sola, snacka med lite folk och dricka varm choklad i solen :)


Mums!

Våran solstråle!

Ikväll har våran solstråle Carro bjudit på tacos och kladdkaka. Blev en massa tjejsnack, tjejfilm och massa godis och annat gotta!!! Supermysigt! Tack Carro för ikväll ♥


Sötaste Carro!

Jag var hemskt sugen på en kik ute idag, men ingen av tjejerna var sugna alls. Trök. Nu blir det sängen så taggar jag ännu mer till imorgon ist :) Gonatt!

Lyxtorsdag med Julia & Rebecca :)

img_7185 (MMS)

Lyxtorsdag med Julia & Rebecca :)


Tittar på bilder i mobilen!  Längtar efter...

img_1930 (MMS)

Tittar på bilder i mobilen!  Längtar efter vår och sommar såå otroligt mycket!!


Tacos!

Hade nästan ingenting i varken kylen eller frysen, men lyckades endå få ihop en hel middag med tacos. Så gott. Fel att åka och storhandla lixom. Svårare nu när man inte har bil. Längtar efter våren och skodan :)

Tror jag ska gå iväg och sola lite, sen ska jag gå över till Emma och umgås!!!


Film

Har precis kollat på It's Complicated. Den var bra!
En kärleks-komedi lixom, helt i min smak :)



Veckans Schema!
Måndag:
7-16
Tisdag: 7-16
Onsdag: 7-16
Torsdag: 7-16
Fredag: 7-16
Lördag: ledig
Söndag: ledig

Från och med nästa vecka slutar jag jobba min raka veckor, och börjar istället med ett annat schema. Också 100% men kommer jobba varannan helg, som då menas att jag får lite lediga dagar i veckorna. Skönt de med :)


Godnatt!! ♥


Fyndat!

I lördags fyndade jag de här snygga skorna på Scoretts utförsäljning!! Endast 100kr betalade jag för dom. Hade kostat 600 tror jag. Dom invigde jag så glatt i lördags :)


M Å N D A G

Hallåå!! Jag har haft en superbra helg. I fredags hade vi tjejmys hos Carro. På lördagen blev det stan, sen käk på interpool med alla tjejer, sen hem till Stina och sen utgång! En riktigt rolig kväll!!! :) Tack allihopa!!!

Nu har Thessan åkt tillbaka till Sthlm, tråkigt :( Men så är livet!!! Har nu precis kommit hem från jobbet. Ska snart gå över till Emma för lite käk och snicksnack :)

Här kommer lite bilder från i Lördags!


Melinda & Jag


Söta Carro!


Bästa kusinerna!!


Stina :)





Fin Melinda!


Johanna & Emma :)




 
Världens snyggaste Thess!!


Possi & Emma!


Dans-wii :)


Thess & Jag!

 
En puss på tigern, eller va det nu var!!


Underbara du!

 
Melinda ba kööör :)



Johanna :)


Påväg ut!!




Tur att jag har Thess en dag som denna så ...

img_9077 (MMS)

Tur att jag har Thess en dag som denna så man kan skratta lite! Haha! Lite sliten är man juh, men de skiter man vell i :)


Har precis käkat god mat på interpool! Ska...

img_5485 (MMS)

Har precis käkat god mat på interpool! Ska snart gå över till Stina och dricka massa gotta sen blir de utgång :) Skål!


Tjejerna!

Har haft en härlig och mysig kväll med tjejerna! Vi har ätit massa gotta och kollat på I Rymden Finns Inga Känslor, jätte bra och rolig film!! Den måste ni se :)

Nu blir det sängen!!

Äntligen fredag! Har precis ätit lunch! Nu...

img_1391 (MMS)

Äntligen fredag! Har precis ätit lunch! Nu unnar jag mig en kopp kaffe och en Kellogg's Bliss :) Idag kommer Thessan! Wiiiihooo!


Yoga!

Blev en sväng på stan efter jobbet och lite käk på Café Flanör. Kl 7 befann jag mig på Gävle Yogaskola med Emma för att gå på ett Yoga pass. Emma tjatade med mig, men det var mycket bättre än vad jag trodde. Vi provade på ett mjukyoga-pass, såå skönt! Nu känner man lugnet, hehe!! Kommer säkert göra det igen!! Alla borde prova!!


Jag och min bästa Emma ♥

Onsdagkväll

Har varit barnvakt hela kvällen åt Leo. Han är ju för go. Vi har kollat på massa filmer och ätit bullar!! Emma har också varit här och umgåtts med oss :)


Jag & Leo!

Till middag styrde vi ihop en tacogratäng. Såå gott!


En kväll med syster!

Efter jobbet åkte jag hem till mamma för att umgås med min älskade syster!! Hon är fortf hemma efter operationen av halsmandlarna! Stackarn har så ont. Vi har gjort en jätte fin fototavla som blev såå snygg på väggen, sen bara legat i sängen och kollat på tv! Sköönt!


Fina Felicia ♥

RSS 2.0