Söööndag

Nu vare dåligt med inlägg.. hehe! har mycket för mig på helgerna! Igår var det superlugnt.. låg i sängen och kika på tv bara! Skönt. Idag har vi firat Melinda igen, fast med släkten denna gång :) blev bjuden på tacos och cheesecake! Gotti :)

Nu har jag precis bokat en tågbiljett till stockholm imorgon.. ska hälsa på min saknade Thess!! hon har ju fyllt år och allt.. så jag åker ner två dagar och är med henne :) hoppas jag hinner träffa lite andra från klassen också ♥


 


Igår, Idag

Ja igår var det tänkt en filmkväll här hemma med massa godis o grejjer, men efter många om och men så åkte vi ut till kusin och moster i furuvik.. blev bjudna på mat och drack goda grejer :) Det var trevligt.. Grabbarna gick såklart ut efter.. men karaktär som man har gick jag hem till sängen :)

Idag tror jag att jag ska åka hem till mamma och börja fixa med min gungstol som står där och väntar!! Den ska slipas lite och sen ska den målas vit!! Det kommer bli najs när den e klar!:) Ikväll är det jobb.. sen vette tusan!?

Torsdagen

Nusååå... kommer lite bilder från torsdagens bravader.. Vi hade jätte jätte roligt.. åt mat och myste här först med lite champange o grejjer.. sen gick vi till Helt Enkelt.. drack drinkar och hade roligt.. sen blev det såklart Slicken.. mycke dans och mycke folk var de!! :)









Ett litet uppdrag...



Haha.. fick med en del iaf...!


Just nu

Precis.. detta är i just nuet.. jag, Mindan, Emma och Fatima sitter hos mig och dricker litegrann... ska snart dra oss :) Vi är taggaaaad! Me like!


Grattis honey ♥


Gratulationer

Idag säger vi GRATTIS till min kära vän Therese som fyller 21 år idag.. Och vi säger GRATTIS till min kära kusin Melinda som fyller 18 år idag!!

Hurra Hurra Hurra Hurra!!! <3





- Ikväll Ska vi fira Melinda med dunder och brak! Självklart blir det utgång oxå.. :) Önska Thess också var här :( Nu ska jag ner på stan och fixa lite inför kvällen! Tagga ♥


Magnum

Jaa glassen magnum är ju otroligt god. Och under storhandlingen i igår råkade jag kasta ner en liten påse med Magnum Mini i vagnen :) Sååå nu tänkte jag ta årets första magnum... andra glassen idag! Bra där boddi..


Tisdag

Idag har jag jobbat, (som vanligt).. men nu jobbar jag på mitt nya schema.. med andra ord --> fasta dagpass :) såå skönt! Efter jobbet slängde vi ihop en tacogratäng här hemma.. det är så gott och går ju väldans fort!!

Nu har jag precis kommit hem från mami, har druckit kaffe, ätit glass, tittat på halv 8 hos mig och tränat på Hallelujah! Sådär jah!! Halv 8 hos mig är ett rikitgt bra program har jag kommit påå :) Roligt o se vad alla hittar på..

Nu ska jag ta ett varmt bad! Ikväll är det dubbelavsnitt på Paradise.. bara måste se :D

Har börjat småtagga till Torsdag då kusin Melinda fyller 18 år!!! WOOW.. då jäklar ska jag, Melinda och kusin Emma äta lite mat hos mig.. gå ut och ta ett glas å sen kanske gå på quizen på Heartan och sen utgång såklart!! Ska bli riktigt roligt!!!



Tagga Brudaaar :)

trötter

Nu är jag helt slut, tränade med Carro på dan.. vi va vell inte sådär veldans peppade men vi tog oss igenom gympasset iaf! Bra de!

Efter träningen åkte jag & A och storhandla på City Gromss. Så nu jäklar är det fullt i skåpen här hemma. Och förhoppningsvis ska vi bara behöva handla nå småsaker vi behöver.. typ mjölk o så.



Såååå mycke maaaaat!!


Nu har vi precis ätit :) är mätt och belåten.. men nu väntar en hallon&blåbärs-paj i ugnen.. blir gott :)


Idag blev det potatishalvor, kött, sweetchilisås och lite sallad. MUMMA!


Ge mig..

GE MIG VÅR OCH SOMMAR TACK! ♥ Tänk va underbart det hade varit att vakna upp denna lediga dag om det var soligt ute och det började bli grönt, man kunde dricka kaffe i solen.. åååh UNDERBART!




Aja, idag vette tusan vad jag ska göra... ska iaf träna lite senare :) och tvätta ikväll... !!


Söndagkväll

Ja i stort sett hela kvällen har jag ju tillbringat på söder hos alla gamlingar, och när jag kom hem stod det uppdukat varma mackor :) mumma! Nu kikar vi på Johan Falk.. ska lägga mig snart tänkte jag, och kanske kika på Blåsningen via datorn.. om de går!? Men det gör de vell!? hehe aja..

Imorgon är det ny vecka, måndag och ledighet :) Me like! Natti allihopa.


jaa..

Nu har syster min varit här, vi har försökt tränat på låten men det gick sådär va!? Får se om de blir en annan låt istället.. men vilken!? Förslag på begravningslåt någon?!

Vi har precis ätit här.. och jag har nu 2 pajer i ugnen som ska med till jobbet.. är ju sista kvällen med mitt nuvarande kvällsgäng :( imorgon splittras vi till nya grupper!! Lite tråkigt.. men men!! Det blir gott med lite paj och kaffe innan man beger sig ut till alla gamlingar :)




VECKANS SCHEMA
Måndag:
ledig
Tisdag: jobba 7-16
Onsdag: jobba 7-16
Torsdag: ledig
Fredag: ledig
Lördag: jobba 16-21
Söndag: jobba 16-21


Söndag

Äntligen är det sista dagen på den här jobbhelgen!! Och efter kvällens jobbpass är det slut på alla dessa kvällar.. imorgon börjar mitt nya liv :) YES!

Igår efter jobbet gick vi hem till Fia&Henke.. vi drack goda drinkar och spelade spel.. mycket trevligt!! Vi spelade ett spel som heter Skip Bo som var jätte roligt.. jag hade aldrig spelat det förut.. det är vell ett gammalt spel så alla andra har säkert!?=)


♦ En blond Bodda B

Barnvakt

Imorse åkte vi tidigt ut till björke för att vara barnvakt åt Liam :) Vi åkte direkt till björke-isen så för Liam ville minsann åka skridskor! Vette tusan om Bodda blir en bra "hockeymamma", haha.. är ju så in i norden kallt! Men det var trevligt.. Blev belönad sen med ett maxmål! Jeeeej :)



Jobb ikväll igen då.. sen vet jag inte vad som händer.. hörde något om spelkväll?!:)


Fredag utan snacks

Jaa, måste säga att jag är lite ledsen över att jag inte har något snacks alls, och det är ju trots allt fredag!?!? Men men, det är vell bra på ett sätt kanske.. då får man äta dubbelt imorgon ;) hähä.

Imorgon ska vi upp rätt tidigt.. ska ut till björke och vara barnvakt åt söta Liam.. blir roligt :)



Natti Natti :)


TÄVLING

Jag är med och tävlar om en Goodiebag värd över 10.000:-
- Detta kan ni inte missa tejer!! Var med och tävla!!





Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.


Ett megastort tack till alla sponsorer!! Ta gärna en titt på sponsorernas sidor som tack för att de ställt upp i den här tävlingen.


Tävlingen hittar du här:
http://juliaberg.blogg.se/2010/january/vinn-min-10000-kronors-goodiebag.html


Saknar

Saknar mina vänner såå mycket :( Alla har ju flyttat härifrån!?!? Bläää... Vore ju bättre om vi alla bodde i samma stad!? Eller hur tjejer!? Kom hem nu alla mina ♥


- saknar ju Anna och alla klassisar i sthlm också ♥... (hade inge bra bilder)

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet!! Är helt slut i benen efter dagesn träning!! GAH! Får se vad det blir efter jobbet.. kanske ett glas vin hemma hos Fiffi & Henke?!:) Who know!?

Trött

Hade tänkt ligga vaken sen 7 i morse och titta på Vakna Med The Voice, men jag kunde inte hålla ögonlocken uppe!! Så jag somnade.. så då tänkte jag att jag går upp runt 9 tiden.. men de var jag oxå för trött för. Haha!! Det blir så när man jobbar mycket. Nästa evcka börjar våra nya scheman, ska bli skönt!!

♦ Tänkte vell dra mig mot gymmet idag.. men har egentligen ingen lust eller ork. Oxå jobbar Carro idag så jag får träna själv.. inte lika roligt =/ bläää... har bara tränat 1 dag denna vecka.. så jag måste...


Bagge

Sitter och tittar på Made In Sweden.. Är inte bagge bara för söt!?!? Haha, alltså han är ju så underbart charmig och ROLIG... älska Anders Bagge!!


Naglar

Nu har jag precis kommit hem igen! Riktigt skönt att få göra om naglarna!! Har kortat ner dom väldigt mycket.. är så svårt att ha långa när man jobbar!! Men dom växer ju som ogräs så de e ju ingen fara :)

Nu ska jag få mig något i magen sen blire tv :)



Fransk med vitt glitter över. På ringfingret har jag lite silver-folie med en svart blomma på!!


Torsdag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet!! Skönt.. ska snart åka och göra Mina naglar :) Ska bli så skönt för dom ser förjäkliga ut just nu!! Vet bara inte alls vad jag ska göra!?? Hm.. får se vad vi hittar på :)

Mössa

Nu har jag äntligen beställt en mössa från e.ko!! Har alltid velat haft en... och nu fanns det en ny design jag inte sett förut som va jätte snygg så då tog jag och beställde en!! Längtar tills jag får den :)

This one :)


www.erikaskollektion.se


Aktivitet

Idag har det varit full aktivitet!:) Vi körde hårt på gymmet idag, duktiga tjejer!!! Efter träningen var vi ju barnvakt åt Isabell, och man behöver ju bara skriva barnvakt så förstår alla att det har varit full fart här hemma :D

Och så kom Carro hem till mig och färgade och klippte mitt hår!! Tack Carro ♥ Underbart att få bort min fula utväxt. Den här gången tog vi en färg som det är mocca i. Blev jätte fint!! Du gjorde min dag!!!


Nu mot kvällningen har vi varit hos mamma min och druckit kaffe o ätit paj :) Jag och lillsyrran testade sjunga låten några gånger. Säger bara FLUM FLUM FLUM. haha, bara flams och asgarv!! Hur ska det här gå Fillan!?!? Blir till att träna mycket nu!!

Skön musik

Sitter på Youtube och lyssnar lite och försöker få lite inspiration.. va ju ett tag sen man sjöng!!

Hitta två sköningar, den bjuder jag på :)


Trötter

Idag är man lagomt trött efter två dagars jobb!! Men idag har jag legat o dragit mig i sängen.. såå skönt!:) Hade kusin Emma på soffan inatt, sällan kungsberget har personalfester!!? Haha!!

Jaja, helt ledig idag iaf! Tänkte träna vid halv 1 med Carro & Erika :) Idag blir det till att döda magen!! HUH! svettas svettas svattas..

Sedan på eftermiddan ska vi vara barnvakt åt lilla Isabell, hon är ju bara för söt :) ♥




Nu ska jag lyssna och planera låtarna inför begravningen till Birgit :(!!! Dom vill att jag ska sjunga Hallelujah igen, den på svenska!! Får göra om texten lite bara. Jag har ju sjungit den på två begravningar innan!! Den passar ju väldigt fint! Och sen kommer jag och Felicia (lillsyrran) sjunga Håll mitt hjärta, tillsammans i två stämmor. Det blir bra tror jag!

Ungefär såhär tänkte vi..

Nöjd

Ja nu är man nöjd för dagen. Är mätt från min goda pizza, och fått ett gott skratt åt Blåsningen! Imorgon ska man upp och jobba.. har en ganska dryg vecka framför mig.
Känn Pepp!!

Måndag: jobba 7-21
Tisdag: jobba 7-21
Onsdag: ledig
Torsdag: jobba 7-16
Fredag: jobba 16-21
Lördag: jobba 16-21
Söndag: jobba 16-21

Säger bara GAAAAAH!!! Gonatt allihopa :)

ingenting

Det är precis vad jag har gjort idag, absolut ingenting!! Ganska skönt faktist!! Nu är Ante och köper pizza, lat som man är orkar man inte göra någon mat, och pizza är ju gott :)

Ska tvätta mellan 20-22. och undertiden blir det Blåsningen & sen Johan Falk! Härligt.


Nu ska jag njuta av en god pizza :)

Saknar

Saknar skolan, alla människor och allt roligt vi gjorde!!!! Man träffar ju sällan klasskompisarna då alla bor i sthlm, men nu när Thess bor där kanske man åker dit oftare :) Vi hade då väldans roligt allihopa iaf!!

Hittade den här bilden på internet. Våran affisch för våran slut-Musikal.
(jag, längst upp till vänster i dom stora brillorna och till längst upp till höger)


Lördag

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Moster Rose och kusin Melinda kom förbi och fika :) Mysigt!! Jag bjöd på den goda ananaspajen Fiffi lärt mig :) Den går hem!! Hehe

Nu ska vi åka hem till dom.. moster Rose alltså.. och kika hockey och äta mat och bara mysa!! Blir trevligt. Hoppas ni får roligt/mysigt ikväll allihopa!!




Hej Hopp!!!!

Det planeras..

Kan jag lova!!! Det planeras en resa här hemma!! Vi ska nämligen åka till fjällen 31 mars.. :) Ska bli sjukt roligt!! Vi är 18 personer som åker till sälen, en sjukt stor och härlig stuga!! Kommer bli årets fest :D haha!!! Längtaaar!





Underbart!


Slö

Jag är sjukt trött och slö efter dagens träning!! Men det tar sig :) Idag styrde Mange lite mat här hemma till mig, ante och han. Han gjorde pasta med bacon, champinjoner, parmaskinka och nån sås med ädelost. Jätte gott!:) Sen har jag bara slöat i soffan. Åkte och köpte ved för det är såå kallt här!! Hua!

Nu är grabbarna och kikar på Manges match, och jag är här i min ensamhet och myser med missarna!:) Dom är så fjantiga båda två idag, är på sina mysigaste humör tror jag.. kommer och vill ligga i knät mitt hela tiden, så jag passade på att knäppa lite kort :)

Nu blire Let's Dance, sen hoppas jag grabbarna kommer snart :)


3dagars

Jaa nu äntligen är det 3 dagars ledigheeet :) Och jag har ingen aning vad jag ska göra, det är så skönt!!! Att laga mitt hål igår gick faktist bra, gjorde inge ont att borra efter bedövningen.. och det vart inte så farligt dyrt som jag trodde de skulle bli!!! Good!

Nu har vi druckit lite Te här, ska gå och träna med Carro & Erika vid halv 1, skööönt!! Jag börjar bli riktigt haj på att träna ;) hehe!!!

Iaf så har vi fått våra nya scheman på jobbet!! Nu ändras det så att ALLA jobbar både dag&kväll. SKÖNT. Så från mina 47,3% går jag upp till 75%. Det är 10 dagpass och endast 6 kvällspass..! Underbart! Som mitt schema är just nu jobbar jag 14 kvällar i månaden... förstå vilken skillnad att jobba bara 6 kvällar i månaden. Jag är glad :)

* Fick precis veta att jag ska få en ny "granne", nämligen kära kusin EMMA! Jiippie ♥


Tandläkarn

Ska strax iväg till tandläkaren IGEN!! Känns som jag är där varje månad. Idag ska jag laga en pyttelitet hål, är säkert inte ins nödvändligt! Haha. Dom vill bara ha pengar!! Aja, efter de tänkte jag gå och träna :) jeej, jag är taggad!!!

Hörs Hej :)


Gonatt

Tvätten klar och vikt. Sängen är nybäddad, diskmaskinen urplockad och det är städat och fint här hemma :) Nu ligger jag i soffan, har druckit varm choklad och ätit goda mackor! Kikar just nu på Something New på tv, men snart är det dubbelavsnitt på Paradise :) Me like!

Imorgon ska jag jobba dubbeldag, 7-21. Så nu säger jag Gonatt!!




Tröttskallarna ♥

Lite nytt

Jaa vad passar inte bättre än med lite nya kläder nu en sån här tråkig årstid!! Det piggar upp en! Idag fick jag mitt paket från H&M, det var bara 4 linnen, men väldigt fina och billiga!! I veckan köpte jag sneakers/träningsskor. Kanske inte är dom bästa träningsskorna, men dom passar bra för mig och är jätte sköna :) Det behövdes! Så nu är man nöjd ett tag framåt :)




 Denna, 2 st. En svart & en vit

Och denna, 2 st. En lavendel & en svart




- Iaf så är min lilla gubbe hemma nu!! Dom hittade inge fel i knät, så det var vell sådär!! Men nu blir det sjukgymnastik för han!! Så hoppas han kan börja jobba snart!!

- Efter vi hämtade Ante i sandviken gjorde jag och Emma lite tacos och satte på en film :) Härligt!! Fast både Ante och Emma har sovit på varsin soffa hela dagen medans jag tvättat o grejjat. Haha, kul sällskap!!!:)


Operationsdag

Idag var det dags för älskling att äntligen operera sitt knä!! Har ju väntat 3 månader nu. Vi åkte tidigt i morse eftersom det är på Sandvikens sjukhus han ska opereras. Så nu har jag precis kommit hem, var ingen idé att vänta där.. skulle ta några timmar!! Så nu får man vell städa eller något tills det är dags att hämta honom!!:)

*  Snacka om att det finns idioter till läkare!! Usch vilken fruktansvärt otrevlig läkare Andreas fick. Han borde inte få jobba med människor om han ska ha sån attityd. Tycker synd om min Ante!!!


- Nyårsafton

Helgen slut

Ja då var helgen slut, det går så fort :/ Men man har ju jobbat hela helgen också så på ett sätt är det skönt att helgen går fort!! Igår kväll efter jobbet gick vi hem till Fiffi & Henke, drack lite vin med tjejerna och spela spel. Riktigt trevligt. Det är tametusan mycket roligare än att gå ut på krogen hela tiden. Mer sånt Tjejer ♥


Idag
har jag vart ner en sväng på stan med Thess! Vi käkade god mat på Mingel&Bar och sen gick vi hem till Thess och packa och rensa!! Nu flyttar hon på riktigt :( bläää!

Nu blir det jobb, uscha!! Känner mig inte alls motiverad!!

VECKANS SCHEMA

Måndag:
Jobba 7-16
Tisdag: Ledig - åka med älsklingen till S-viken för operation
Onsdag: Jobba 7-21
Torsdag: Jobba 16-21
Fredag: Ledig
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

- heeelt okej vecka faktist!!


Tv i sovrummet

Jag har kommit på att det faktist är ren lyx att ha tv i sovrummet!! Jag har haft det väldigt länge.. en liten burk i tjejrummet hade man ju!! Och när jag flyttade in till Andreas på brynäs så hade han också en som satt på väggen. Men nu när vi flyttade in till stan så har inte våran tv funkat i sovrummet. Vi har vell inte heller orkat fixat det, lat som man är. Trots att det bara är att köpa en sladd. Men när jag kom hem från jobbet en dag här i veckan så hade Andreas fixat den, åh jag blev såå glad!! Det är så skönt att ligga i sängen och kika på tv och riktigt lyxigt. Och på morgonen när man vaknar bara trycka på och ligga och dra sig :) Me like!




Nu ligger jag i sängen, riktigt skönt för jag är fruktansvärt trött efter dagens träning.
HEJ TRÄNINGSVÄRKEN IMORGON!


Gonatt :)


8/1

Godmorgon alla :) Har varit vaken sen länge idag då dom ring från jobbet ett antal gånger!! WAAAH! Blir galen. Men men, nu dricker vi lite kaffe här hemma och kikar på Nyhetsmorgon.

Idag blir det träning vid 12tiden sen är det meningen att jag ska hem och käka lite innan jag börjar jobba kl 16. Men dom tjatar på mig att jag ska börja kl 14. Så finns det ingen annan får man vell ställa upp!! Får se. 

I övrigt blir det lugnt i helgen, Thess kommer hem imorgon så kanske ska hjälpa henne packa lite o sådär på dagen.


Jag & Thess i våras

Film

Kikar just nu på The break-Up. Det är ju en fruktansvärd sorglig film. Det ska injte sluta så :( Jag blir ledsen. Tänker aldrig mer bråka älskling!! haha.


Småkakor

Efter all träning, solning och matlagning fick jag ett sug för att baka :) Så jag tog fram min nya Kakbok jag fick av mamma i julklapp och börja bläddra!! Och där hittade jag mina älsklingskakor (när jag va liten) som vi alltid gjorde med mamma. Nämligen Schackrutor. Så då var det bara att sätta igång, jätte lätt!!!



En bok alla människor borde ha, den är såå bra!!


Schackrutor

1.
Blanda 200g margarin, 1dl socker och 4-5dl mjöl till en deg.



2. Dela degen på mitten. Ha i 2tsk vaniljsocker i ena och 2msk kakao i den andra.



3. Rulla ut degen och gör 4 jämna längder. Lägg sedan en ljus bredvid en mörk, i två lager. Se bilden. lägg längderna kallt en liten stund. Skär sen 3-4mm tjocka skivor.



4. Grädda mitt i ugnen i 10minuter på 200 grader.

KLART


Jätte goooda :)


Torsdag

Men godmorgon Lediga dag :) Idag låg vi och drog oss till halv 11 tror jag! Så skönt de!! Nu har vi druckit kaffe och ätit frukost, Och nu blir det träning för hela slanten med Carro :) Ska bli najs att få svettas lite!! Hehe.

Sen blir det nog en innedaag, visst är det varmare ute idag, Men jag tror jag håller mig inne endå :)

 

 


Kallt Kallt Kallt

Jaa, jag behöver vell inte ens berätta hur kallt det är för er, för det har ni nog märkt!! Men säger bara FY I HELSIKE VA KALLT. Ni som har ett jobb inomhus ska vara glada, för att springa omkring ute är minsann inte roligt i denna kyla.!!

Meeen, nu är jag hemma.. har nyligen ätit köttfärssås & spagetti :), och precis kommit upp från ett varmt bad :) Så nu sitter jag i min morgonrock och myser framför en brasa!!

Imorgon är jag ledig, så skönt. Kommer inte lämna lägenheten på hela dagen! Okej de skulle vara för träning då :)  Så de så!!:)


Jag & Pulli myser i soffan..


Morgon

Gode morgon allihopa! Det vart en lång och väldigt väldigt kall arbetsdag igår, då ja jobbade både dag och kväll. Nu sitter jag och äter en macka framför tv:n, börjar om en halvtimme.. men jag får skjuts idag av min älskling hihi :) Idag jobbar jag bara till 4, såå skönt!

 Ha en bra daaag :)


Dagen

Dagen har varit bra :) Jag måste nästan få en eloge för att jag faktist tog mig till gymmet idag!! Go Jossan!! Vi gjorde 40 minuters kontitionsträning idag vilket kändes som en lagom start :) Duktiga vi!

Har nyligen tagit ett varmt bad efter en kall jobbkväll. Fick ett extrapass imorgon, så det blir jobb från 8.30-21. Kallt! Nu är det Paradise på tv, säger bara OH MY GOOD!!!

Gonatt allihopa :)

Hör och Häpna

Ja, Om en liten stund ska jag iväg och TRÄNA!!! Var ju ett tag sen man gjorde de. Haha! 2009 blev inte ett träningsår kan jag säga --> det vart ingenting alls! Men 2010 ska ändra på det, så idag börjar jag och Carro med kondition och styrke träning! Kan behövas.
Kanske man är fit for fight till sommarn :)?! Eller vad säger du Carro!?


Bye Bye Christmas

Jaa när jag endå var igång igår kväll så fortsatte jag plocka och dona!! Så nu är alla ljusstakar och tomtar borta och det är som vanligt här hemma igen!!:) Jag är vell någon dag före hit o dit men jag tyckte det var lite skönt att få bort julen!! Nu vill vi ha vår & sommar :)

Har tvättat sen 7 i morse.. trökigt! Men man måste. Nu ska vi dricka lite kaffe och äta ägg-macka :)




Ordning & Reda

Jajjamen! Efter maten tog jag ta i hallen och graderoberna!! Det är så himlans enkelt att bara kasta in kläderna i garderoben, och det är så himlans enkelt att bli fruktansvärt arg när man inte hittar just det man vill ha!

Så nu var det dags att rensa och vika :) Tog även tag i hallen! Så himla konstigt att vi bor två stycken i det här hemmet, men kollar man på hängaren så ser det ut som vi är kanske 10 pers. Såå vi rensade ur ett av våra stora hall-skåp och lade undan både jackor, sjalar och skor som inte finns till användning just nu! Skönt! Så nu känns hallen stor och fin igen :) Jeeeej!


Säger bara WAAAAAAAAH!!!!!!!



Men nuså :)





DUKTIGA VI :)


söndaag

Ja då var det den sista lediga dagen av mina 4 långa :) Har varit såå skönt att vara "långledig"! Har nyligen kommit hem från mamma, har sytt in 3 par byxor. Haha, äntligen har jag lite att välja mellan. Mitt problem är: bred över höfterna och smal över knäna!! Så man får sy sin egen form :) och det går ju bra bara man tar sig i kragen och gör det!!

Nu lagas det lite fläskfilé och klyftpotatis här hemma! MUMS! :)

Veckans Schema:
Måndag: jobba 16-21
Tisdag: jobba 16-21
Onsdag: ledig
Torsdag: ledig
Fredag: jobba 16-21
Lördag: jobba 16 21
Söndag: jobba 16-21

- Hoppas såklart man får lite extra dagtider så man får upp procenten lite :) Men snart så är det slut på att jaga massa extra-tider. För i slutet av januari höjer dom min tjänst och får nytt schema!:) Me like.


Hejdå mina vänner

Ja nu börjar allt bli som vanligt igen, fastän jag gillar det inte!! Anna var ju hem till gävle en sväng vid jul, men hon har åkt hem redan, likaså med Fia och syster Frida. Och idag åker älskade Ninni tillbaka till Götet, och vem vet när hon kommer hem nästa gång :(! Uscha så tråkigt. Så jag ska hem till henne på en liten kaffe nu innan hon åker!:)

Och inte nog med att folk kommer fram och tillbaka så flyttar Thess, min endaste älskade Thess till Stockholm idag :( Blir så less. Alla bara lämnar stan! Snart har jag inga kompisar kvar! Men Thess får ju vara med kärleken vilket jag också hade velat, så jag förstår henne. Och det är ju inte så långt till storstan härifrån!:) Tur de! Kommer sakna dig ♥


Thess och Jag i somras! ♥


Mys i stugan

Så sköönt att bara vara inne idag :) Nu är Kalle och Ninni här. Vi spelar lite kort, dricker glögg, äter Ost & Kex och kikar på film!:) Me like!!




Kycklingsallad

Vi styrde ihop en kycklingsallad här hemma. Det är ju så fruktansvärt gott. Man kan äta hur mycket som helst :)



I min kycklingsallad har jag:
Kycklingfilé
Bacon
Ost
Tomat
Gurka
Paprika
Rödlök
Ruccola
Vitlöksdressng & sweetchili 

MUMS MUMS MUMS :)

Hejdå Julgran

Ja nu tyckte vi det var dags att kasta ut vår fina julgran då den barra så in i norden!! Kanske är det värt att köpa en kungsgran för ca 500-600kr, för dom barrar ju ingenting typ!! Men men, man lär sig av sina misstag :) Nu har vi precis dammsugit och sopat hela lägenheten.. barr ÖVERALLT! Haha!

Idag känns det som det blir en innedag.. Snöar ju nå så fruktansvärt!! GAH! Men man lär vell åka en sväng till affären förstår jag.. och skotta fram bilen, lagomt roligt!! :/




Årets sista dag

Ja vi hade en väldigt trevlig och rolig sista dag på året :)

Grabbrana skulle ju styra mat och grejja till kvällen, så det var så skönt att bara ta det lugnt på dagen och inte behöva tänka på något!:) Så jag, Emma och Thess gick till Apel till 6, då vi blev bjudna på champange :) Mums! Och dom hade nyårs-pyntat jätte fint och dukat upp en härligt fint bord. Och dom var såå stolta över sig själva :) Hehe!

Och till middag fick vi oxfilé, kyckling, pressad potatis och goda såser! Till efterrätt --> cheescake. Det gjorde ni bra grabbar :)

Sen hade vi tjejer styrt lite lekar. Blev väldigt lyckat hela kvällen faktist!! Vi var 8 stycken vilket var väldigt lagom tycker jag. Tack för igår allihopa :)




RSS 2.0