T I S D A G

Kom precis hem från Emma! Fick åka hemifrån tidigt idag då det paret som verkar mest intresserade av våran lägenhet ville kolla på badrummet en gång till. Så det var bara att gå upp tidigt, städa och sen åka iväg! Jag som ville sova ut idag, puh puh! Men så är det :) Emma bjöd ju på en härlig frukost som ni såg, så jag klagar inte :)

Tänkte åka hem till mamma snart och fixa till nya sånghäften till kräftskivan vi ska ha ute i stugan på lördag, mys! Och eventuellt städa lite i bilen (ser förjäkligt ut). Sen jobbar jag 16-21 ikväll!

Lite bilder från Felicias kalas i söndags!
 

 

Kusin Melinda & Syster Felicia ♥


Emma bjuder på frukost :)

img_8375 (MMS)

Emma bjuder på frukost :)


Just nu :)

img_2349 (MMS)

Just nu :)


Skjut mig!

Hade hur roligt som helst igår! Älskar hemmafester. Tack för igår Robban&Thessan och alla andra :) Kom hem HALV 6 imorse.. GAAAH! Kan inte minnas när jag kom hem såå sent.. eller tidigt på morgonen ;) Haha! Är något sliten idag!! Vi har käkat pizza och nu äre soffhäng. Ikväll ska vi hem till mor min för att fira lillasyster Felicia :)

 
Robban i tidningen.. haha!!



 


Födelsedagsbarnet :)


Söta Emma!

 




Grabbarna spelade och sjöng! Gryyyymt :)


Och jag gästade lite på scenen :) Hur kul som helst!


Tröttmössan!

Fyfan vad trött jag är!!! Vart några öl på bocken igår, och det känner man av idag! Känns att jag inte sovit så mycket! Har iaf avklarat dagens jobbpass 7-11, HÄRLIGA TID! Nu har vi precis ätit lite kycklingsallad och nu ska jag faktist ta en liten tupplur innan det är dags att tagga till!!

Kl 17.00 ska vi befinna oss i skutskär för att fira Robban som nu är 30 bast!! WOOOHOOO! Kommer bli en grym kväll med massa roligt folk :) Taggaa!



Melinda, Jag, Emma & Nicole i Sälen i vintras :)

Ett glas vin hos Emma nu, sen blir det kan...

img_8394 (MMS)

Ett glas vin hos Emma nu, sen blir det kanske bocken en sväng! Men lugnt blir det.. Börjar ju 7 imorgon bitti! GAH!!


Dagens..

Dagens skrattanfall: Jag och mina kära kollegor när vi insåg att jag faktist inte fattar nånting om politik!

Dagens kommentar: Emma: Lär man ju ha!!

Dagens Jag längtar efter: En öl med vännerna?

Dagens jag vill ha: Meraaa lööön!

Dagens godaste: Helt klart min måltid från Mc Donlad´s!

Dagens "jag är bra på": Var ju faktist hemskt bra av mig att bara köpa 2 saker, trots att det är löning!

Dagens roligaste: "Shoppingrundan" med kusinvitamin :)

Dagens onödiga: Ja det var vell den där jäkla Mc Donlad´s maten, haha!

Dagens "jag vill ha": HÖSTKLÄDER i massor..

Dagens shopping:
Skor från Din Sko och en sjal från Vero Moda.. och lite från systemet :)

Dagens predikan: Var den du är, det finns redan så många andra!





Middag! Fy skäms, men åh så gott!!

img_7512 (MMS)

Middag! Fy skäms, men åh så gott!!


Fick sluta kl 1 idag, wiiiihoo!!! Nu blire...

img_0739 (MMS)

Fick sluta kl 1 idag, wiiiihoo!!! Nu blire stan med Emma :)


Emma bjuder på lunch :)

img_5273 (MMS)

Emma bjuder på lunch :)


Tjejkväll hos Emma! Vi äter quesedillas oc...

img_5447 (MMS)

Tjejkväll hos Emma! Vi äter quesedillas och dricker rosé :) mumsigt!


Ge mig värme..

Hösten börjar sakta komma och jag blir tokig! Alltid vid den här årstiden när skolorna börjar får jag lixom panik! Vet inte vad jag ska göra.. vart ska jag jobba?! Vart ska jag bo?! Hehe.. mycket som snurrar runt i huvudet.. Men det löser vell sig :)

Så med en utomlandsresa skulle allt bli mycket bättre!!! Får se om vi åker med Fiffi&Henke till Turkiet i mitten av september.. eller om det blir en sista minuten lite senare!
JAG VILL HA VÄRME OCH SOL!!


Tvätt

Godemorgon! Ledig idag, hell yeaah! Har tvättstugan nu! Var hemskt längesen jag tvättade märkte jag, så det var ett helt berg här hemma! GAH! Men nu ska det bort.. :)

Det var svårt att få en bra bild där man ser min nya hårfärg.. men här ser man lite grann! Det är ju mycket mycket ljusare nu än före.. Men det är inte helt blont än! Har många oranga/gula toner kvar.. men det ska bort så småningom!:)




Dåligt

Ja nu var det dåligt med inlägg från min sida! Har lixom inte haft tid! Skärpning!!

Iallafall så exprimenterade jag och Carro lite med mitt hår i söndags, eller jaa hon gjorde :) Så nu är jag typ blond!!! Goood :) Har lite "konstig" färg just nu, men fin :) Men vi ska nog göra en till omgång på håret så man får bort lite gula toner! Får se hur jag trivs som blondin igen.. annars får jag vell bli mörk till vintern igen! Duktiga Carro ♥ Ska försöka lägga in nån bra bild imorgon så ni får se.. :)

Idag säger vi GRATTIS till Robban som fyller 30 år! GAAH!:) På lördag är det 30års fest och vi är taggade till tusen!! Hoppas du haft en härlig födelsedag!


Thessan hade skickat in Robban i tidningen! :) Grattis!

 


Grattis till syster Felicia som fyller 15 ...

img_9653 (MMS)

Grattis till syster Felicia som fyller 15 år idag, wooohooo :)


Tacokväll hos Carro & Rickard :)

img_5435 (MMS)

Tacokväll hos Carro & Rickard :)


Bilder från kräftskivan!

Tack för en rolig kväll allihopa!!:)

 

 

 


Bästa låten man kan ha på en kräftskiva :)


Frukost :)

img_9444 (MMS)

Frukost :)


Taggar till!

Huvudvärken verkar släppa mer och mer ;) Ikväll är det kräftskiva med ett härligt gäng hemma hos Stina :) Tjejerna har styrt upp så ikväll blir det hattar på, kräftor och härliga sånger :)

Tycker jag läser lite överallt att dom flesta ska på kräftskiva idag!!
Kräftans tid är inne :) Det gillar vi!


Jag & Emma på midsommardan ♥

Huvudvärk!!!

Kan jag lova, kan knappt vrida huvudet åt sidan! Har verkligen legat HELA dagen i morgonrock och kollat på film alldeles för mig själv! Så skönt!! Och självklart passa man på att kolla en riktig tjejfilm, så det blev Mamma Mia! Hehe! Älskar den här kärleksscenen.. Åhh!



Hade iaf jätte roligt hemma hos Liv igår! Kan vara all blandning som är orsaken till min huvudvärk idag! Hon bjöd ju på allt möjligt.. Bål, vin och kaffe&dooleys..!:) Det vart en sväng på heartbreak också såklart! Fick man dansa loss lite :)

 


Livet :)


Hon hade dukat såå fint! Tema Lila :)


Potatis, Aborre och sås med kräftor och kantareller i! HUR GOTT SOM HELST!:) Duktiga Liv!

 


Ikväll ska jag på middag hos Liv :) Hon fl...

img_3543 (MMS)

Ikväll ska jag på middag hos Liv :) Hon flyttar snart neråt i landet så nu blir det lite party innan hon åker!! Får se om det blir utgång eller inte! Det visar sig! Ha en trevlig kväll!!


Sjalen på!

Jag känner höstkylan och tar på mig min sjal idag! Men jag gillar hösten när man få ha varma koftor och mysiga sjalar!! Nu blire lunch på stan!!


Torsdag

Godmorgon! Usch vad seg jag är idag! Dricker iaf mitt kaffe nu och kikar runt efter lite jobb!! Men det finns ju förtusan inga!!??

Jaja..! Nu har man börjat vant sig vid att inte katterna är här längre! Tomt är det, men det känns bättre och bättre för varje dag! Ringde till hon som har dom nu och allt gick jätte bra!:) Så jag har inget att vara orolig över!!

Men jag saknar dom små liven ♥


Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag äta lunch med Felicia och hennes pappa som är hemma från Spanien! Blir trevligt!!

Onsdag kväll

Har precis proppat i mig massa tacogratäng! ÅH så gott! Felicia är här och nu kikar vi en massa film! MYS! Jobbar imorgon kväll och fredag dag, sen är jag ledig två dagar :) weei!


Jag & syster en kväll i juli ♥

Gummistövlar på!! Vilket väder!!! Jobbar l...

img_1719 (MMS)

Gummistövlar på!! Vilket väder!!! Jobbar lite extra idag mellan 12-16 bara, skönt de :) Har städat hela morgonen för idag är det visning på lägenheten! Kom och kika vettja :) Staketgatan 9, kl 16.30! Välkomna!


I Blåbärsskogen..

Har haft en mycket rolig och bra dag!! :) Jag, Fiffi & Emma tog på oss stövlarna och åkte ut till skogen för att plocka blåbär! :) Vi hitta ett guldställe i Kubbo! Haha, vi visste typ knappt var vi va nånstans! 4 liter fick vi ihop tillsammans!

Sen gjorde vi lite kycklinsallad hemma hos mig innan det var dags för mig att jobba kväll!
Vi ska köra en heldag nästa gång! Det är ju så mysigt i skogen!!





 


- Fikapaus! Rabarberpaj & Kaffe :)




SMS-inlägg

img_7364 (MMS)


Myskväll hos Emma! Jag och Felicia har var...

Myskväll hos Emma! Jag och Felicia har varit en sväng på stan och nu har vi precis gjort en härlig rabarberpaj hos Emma! Till de blir det en kärleksfilm ;)


Tomt..

Det känns så tomt här på stek 9! Ni tycker säkert att det är ett jäkla tjat om katterna Men dom som känner mig vet att jag levde för mina katter! ♥ Men som sagt kommer dom få det underbart där ute på landet!

Jaja.. Idag har vi varit på yran och kollat på Felicia när hon uppträdde med Helges!
Hon är såå duktig min lilla stjärna!!



Nu ska jag, Ante & Apel äta massa godis och kolla på film!:)

Langos - check ;)

img_7434 (MMS)

Langos - check ;)


Ja tänker ha solbrillorna på mig hela dan...

img_9771 (MMS)

Ja tänker ha solbrillorna på mig hela dan! Har precis kommit från Valbo! Usch det var så jobbigt att lämna dom! Så idag får man vara lite ledsen! Nu är vi på sommaryran, syster min ska sjunga!:) Är man värd en langos idag igen tro :)?


Gonatt!! Har haft en mycket trevlig kväll...

Gonatt!! Har haft en mycket trevlig kväll med Liv!!:) Vi var på sommaryran, kika omkring och käkade langos, såå gott! Efter det har jag och Liv suttit på min baksida.. Druckit kaffe&doolies och bara pratat och pratat :) så jäkla najs! Nu ligger jag i sängen, har fruktansvärd ångest inför morgondagen! Tittade nyss på Ozzy och tårarna kunde inte hålla sig kvar! Mina älskade! :( Får somna med en klump i magen idag, men jag hoppas det kommer bli bra! Gonatt folket!!


Påväg till sommaryran! Man måste ju dit oc...

img_5030 (MMS)

Påväg till sommaryran! Man måste ju dit och kika och äta en langos! :)


Efter många om och men..

Ja, efter många om och men är det bestämt! Mina älskade underbara katter ska omplaceras! Imorgon kommer dom flytta ut till valbo, till en familj som bor ute på landet typ! Mina älsklingar kommer få det underbart där!! Men ont i hjärtat gör det, som bara den!!

Eftersom vi antagligen kommer flytta till mindre tycker jag att dom skulle få komma någon annanstans! Där dom kan få vara utomhus och hos människor som är hemma mycket och har tid åt dom! Så omplaceringen är bara för katternas skull! 

Jag har nästan jämt nuförtiden ångest för att katterna är så mycket själv! Dom mår ju inte dåligt på nått sätt och det är inte så att vi är borta mycket heller! Men det är bara sån jag är! Och hellst av allt vill jag att dom ska få vara ute och springa och jaga flugor och så :) Så man får inte vara för egoistisk och istället lämna dom till en familj som vill och kommer ta hand om dom så bra!


Mina hjärtan ♥


En dag på stan!

Har precis kommit hem från jobbet! Kvällspass idag! Ganska så värdelöst! Men men..! Idag har jag och Thess strosat omkring lite på stan, hemskt längesen jag gick omkring och titta! Sen lunchade vi med Carro & Fatima! Java blev det :) Göttans!





Nu har Thess och lilla Melwin åkt tillbaka till storstaden, tråkigt men sant!!
Får se till att åka till henne snart, eller hur Carro:)? Gonatt på er!


Henke 24år!

Har haft en mycket trevlig kväll hos Henke! Blev bjuden på tårta, kladdkaka, ananaspaj och en grogg såklart! Haha, det är tradition med en grogg på Henkes födelsedag!




Grattis Henke!!!! Nu är vi hemma hos Henke...

img_8427 (MMS)

Grattis Henke!!!! Nu är vi hemma hos Henke som fyller 24år idag! Hipp hipp hurra! :)


Älskade Thess är hemma från Sthlm! Hon och...

img_5027 (MMS)

Älskade Thess är hemma från Sthlm! Hon och Lilla Melwin ska sova hos mig inatt!! Jag är glad :)


Lägenhet till salu!

Nu ligger våran lägenhet ute på hemnet.com!
Gå in och kika, och till och med kanske anmäl dig till visningen!:)



Taco-Kusin-Film MYS

Har haft sån mysig kväll med mina älskade och saknade kusiner!

- Tacos skulle jag kunna äta hela livet!
 
- Sötaste Mindan!

 
- Emma hade bakat jätte goda muffins till oss ♥

 
- Och vi älskade dom!


Har precis kommit hem till Emma, ikväll är...

img_5102 (MMS)

Har precis kommit hem till Emma, ikväll är det kusin, film och tacomys som står på schemat! Medans tjejerna är och hyr film tar jag lite egobilder!! Så här bjuder jag på en ;)


I don't know!

Nuså har vi tittat klart på filmen, var lite konstig om ni frågar mig! :) Men helt okej! Denna vecka innehåller en massa jobb! Jobbar 7-16 alla dagar förutom fredag! GAH! Men man får ta vissa veckor man jobbar gärnet så kan man ha lite lugnt dom andra!

Har sån beslutsångest så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Känns som det händer en massa saker i mitt liv nu! Klarar man alla förändringar?! Blir galen!

Bjuder på en bild från midsommar! :)

Filmdags! Nu ska vi kolla på Äntligen Mids...

img_9522 (MMS)

Filmdags! Nu ska vi kolla på Äntligen Midsommar och äta massa M&M :) Sköna måndag!


S ö n d a g

Också var det söndag igen! Usch helgerna går så fort!! Hade mycket trevligt i Björke igår! Vi grillade.. hur gott som helst, vi spelade kubb, drack lite rosé, lekte massa andra lekar och hade det trevligt! Man ska ta vara på sånna kvällar!! Tack för igår!

     
 

Ikväll är det grillkväll i Björke som gäll...

img_4468 (MMS)

Ikväll är det grillkväll i Björke som gäller! Mycket trevligt :)


Myskväll hos Fiffi & Henke! Vi hamnade på...

img_0778 (MMS)

Myskväll hos Fiffi & Henke! Vi hamnade på söder, rosé, musik och Wii!! :)


Middag!! Idag serveras Flygande Jacob :) ...

img_6663 (MMS)

Middag!! Idag serveras Flygande Jacob :) såå längesen och såå gott!


FEL!

Nu vart det skickat ett inlägg alldeles nyss, en blandning av texten igår och en bild på Ozzy! HAHA!
Var inte alls meningen att det skulle bli så!

Nu sitter vi på Kalles, äter burgare som a...

img_6214 (MMS)

Nu sitter vi på Kalles, äter burgare som aldrig förr! Är proppmätt! Nu fortsätter vi med en öl med trevligt sällskap :)


Dålig dag!

Hej hopp! En liten resumé av dagen! Har haft en skit jobbig dag på jobbet! Mycket stress, och en dålig start på morgonen, finns inge värre än att redan innan kl är halv 8 på morgonen hunnit blivit irriterad!

Men har iaf haft en trevlig kväll! Först käkade vi på Kalles med Carro&Rickard! Åt mat och tog några drinkar sen blev det söderhielmska och sen Heartbreak! Va på hb säkert 20min bara! Kände inte alls att jag passa in! USCH! Alla var så uppklädda och fina! Så jag gick hem lite tidigare än alla andra!

Idag har en mycket älskad och underbar människa i mitt liv gått bort!
Jag saknar dig! Vila i frid ♥


Nu sitter vi på Kalles, äter burgare som a...

img_1430 (MMS)

Nu sitter vi på Kalles, äter burgare som aldrig förr! Är proppmätt! Nu fortsätter vi med en öl med trevligt sällskap :)


Dagens lunch! Har haft en dålig dag på job...

img_3884 (MMS)

Dagens lunch! Har haft en dålig dag på jobbet, så Ante kom till söder och bjöd på lunch :) Slutar om en timme! YES!


Bort med allt!

Jag har hela eftermiddan och kvällen bara rensat och städat här hemma! Imorgon kommer en fotograf som ska knäppa kort på lägenheten inför försäljning! Tror inte jag har nämt det än! Men troligtvis kommer vi sälja och flytta! Kan berätta mer om det sen! 

Men nu iaf inför fotograferingen så måste så mycket grejjer bort som möjligt! Det ser bäst ut med enkla grejjer, rent och fint!:) Tur att jag har Emma som hjälpt mig, hon som kan ;) Tack!

Imorgon jobbar jag 7-16, sen är jag ledig fredag, lördag och söndag!
Det kan man kalla SKÖNT!


Jag & Thess i Uppsala en kväll i juni! ♥


Delad tur

Dom ringde från jobbet igår och ville att jag skulle jobba idag! Så det blev en delad tur typ! Har jobbat nu mellan 7-14, och börjar igen 16.15-21.15! Bra med lite extra timmar! :)



Ikväll eller imorgon kommer mina girls hem! :) Jeeej!
Melinda och Emma ni är saknade! ♥

Syskonkärlek


Alltid en massa mys och skratt med min Felicia ♥

Håller fortfarande på tvättar! Passar på att tvätta en massa saker!
Nu tittar vi på Stepbrothers, den är bäst! Så jävla rolig!! Popcorn till det! Check!

Städ & Tvätt

Nu är det nystädat i både trapphuset och här hemma! Känns som en sån dag, bara göra massa saker som man måste! Nu har jag precis börjat tvätta! Om e stund kommer Felicia, vi ska göra lasange och kanske kika nån film :)


Godmorgon

Har nyss käkat frukost! Ledigt idag! :) Denna vecka jobbar jag Tisdag 16-21, Onsdag 7-16, Torsdag 7-16. Skön vecka! Får se om man ska jobba lite extra, på fredag kanske :) Nu ska vi strax städa trapphuset här, eller vårat plan lixom! Det är ju så här, var 5:e vecka ska man städa! BLÄ!

Bilder från i lördags!

 
 
 
 
 
 
 
   


Ny Design

Äntligen har jag fått en ny design!! Jag är sååå glad! Var hemskt trött på det rosa nu!
TACK syster Jennifer för att du hjälpte mig ♥ Jag är supernöjd!!! Visst vart det fint?!

Iaf så är jag såå trött idag! Har haft panndunk hela dan! HAHA! Men man mår vell som man förtjänar förstår jag! Festen igår var riktigt lyckad! Mange & Simon hade styrt upp det så jäkla bra! Grill-buffén var supergod, mycke folk i tälterna, Apel spela grym musik, humöret var på topp och vi dansade som aldrig förr :) Tack för igår!
 
Lägger in lite bilder sen! Snart blire film och mat hos Fiffi&Henke!



RSS 2.0