Gonatt

Nu är allt packat och klart! Så gonatt med er, och ha de bra ♥


Helgen..

.. har varit underbar, skönt med ledighet! Har varit jätte roligt att ha Thess&Robban på besök. Igår var det fest, hehe.. fatta man ju!:) Hade riktigt roligt iaf! Tack alla för en trevlig kväll!!

Idag är allt bara stress, stress, stress! Syrran kom i morse.. vi har varit på stan och köpt de sista inför resan, har oxå hunnit med en sväng ut till pappsen! Nu är jag hemma och packaar..! Nu tror jag allt är fixat!

Vi åker kl 4 inatt, GAH! Ha en underbar vecka allihopa! För det ska vi ha :)


Stan

Idag är det stan som gäller! Vi gick ner vid 11-tiden, käka frukost/lunch på Java, ett jäkla gäng :) Sen har vi kikat runt lite.. Grabbarna är så ivriga att spela på det här jäkla elitloppet som är i helgen. Så nu sitter alla på Olearys och dricket bira och kollar på trav.

Jag gick hem en sväng nu, måste fixa lite saker innan jag stämplar in på en öl :) hehe!!


Tex-mex tallrik & färskpressad juice, mmmm!:)


Rickard, Carro & Thess på Olearys :)


Köpte ett par beiga shorts, jätte fina! Och ett par skor, Grekland here I come!!

Fix&Så

Håller på fixar mig lite nu.. Thess&Robban är på kalas, men dyker vell upp snart!
Sen blir det nog en uteservering med lite härligt folk :) myys!


Efterlängtad

Denna dag är såå efterlängtad, då jag nu från kl 4, är ledig 10 dagar framåt :) jeeej! As najs! Nu är det bara 3 dagar kvar till Grekland ♥

Idag har jag målat, målat och åter målat. Men nu är lokalen mycket finare, så de e ju roligt med resultat! Från knall-orange till lila, mycket fint!

Och nu är Thess och Robban här, jippie! Ska bli roligt att träffa dom, och ha dom här hela helgen!:) Får se vad det blir idag, kanske en öl på nån uteservering!? Skulle sitta fint!!


Thess & Robban sommarn -09

1 dag kvar

Nu har jag 1 dag kvar att jobba, sen är det ledigt i 10 dagar. WAAAAAAH vad underbart!:)

Och det är knappt att jag ska jobba imorgon heller, för imorgon ska jag och Malin vara inne på kontoret hela dagen och måla om väggarna i vårat arbetsrum!! :) Ska bli najs! Kul att vi, dom två kortaste valde att måla! Haha..


Nygjorda naglar

Nuså, har jag fixat mina naglar! hade så långa fina, men var tvungen att fila ner dom Jätte mycket :( puh! Får ju inte ha naglar i mitt arbete.. och denna gång gjorde jag endast fransk, då jag inte får ha mönster heller! Det har blivit hårda regler nu! Men det blev frecht och fint :)

 

En ny Victoria Secret lotion :)

- Tog en runda på stan för att köpa lite behövliga saker!!


Små nödvändiga saker!


Ett nytt linne!


Ett skal till min iPhone, rosa såklart :)

Ner på stan

Japp, är uppe med tuppen idag :) hehe, nedå.. har varit vaken sen 7. Fixat lite med min iPhone, nu börjar man lära sig ;) Har druckit mitt kaffe i lugn och ro, VIKTIGT!! Nu ska jag snart ner på stan för att fixa naglarna.. äntligen!!

Onsdag

Som sagt har jag tvättat hela dan, tills det var dags att gå till jobbet på möte! Nu har jag precis dammsugit överallt. Har tvättstugan igen mellan 20-22! haha, verka tvätta lite jag! Passar på att tvätta de mesta nu innan jag åker på måndag :)


Ozzy

Nu är det bara jobb 2 dagar till, sen är det helg, och då kommer Thess&Robban, ska bli såå roligt :) Och inte nog med det så kommer ju älskade och saknade syster på söndag ♥

Göra

Idag är det lite göra på schemat, har nu tvättstugan till kl 13. Tänkte städa lite undertiden, sen är det möte 2 timmar på eftermiddan!:) Mot kvällningen får vi se vad de blir!?

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker till Grekland :) Wiiiiih! Jag längtar så mycket! Ska bli så skönt att få vara i värmen och solen, och inte minst med mina älskade systrar, och mammi och Lasse :)


(bild från skopelos)


Cubus Outlet

Cubus ska ha en outlet på massa massa kläder, rensa bort sånt dom inte fått sålt. Och eftersom vi var med Fiffi igår så fick vi lite VIP, så vi fick gå in och kika :) Helt sjuka priser, och fina kläder. Fanns massa bikinisar och kläder, skor, skärp, väskor m.m. Så klart man passade på att köpa :)



* Bikinidelar 19kr styck
* Sjal 10kr
Köpte en jätte fin kjol också, för endast 37 kr. (glömde knäppa kort på den, hehe)

Cubus Outlet börjar imorgon och håller på 3 dagar, i gamla skivbutiken inne på Winn!


iPhone

OH MY GOD! Jag har köpt mig en iPhone idag. HA! Jag är sååå glad. Gick in på 3 för att höra lite om vad jag skulle kunna få för mobil, (för jag behöver verkligen en ny) och ah, det var ju hur enkelt som helst :) Bara att byta abbonemang och få en iPhone :) En vit blev det. WAAAAH :)

Annars så har dagen varit jätte mysig! Gick ju hälsans i morse, sen hade vi tjejlunch på java. Efter de strosa vi runt lite på stan, köpte en iPhone :), och sen har vi varit hos Carro som färgade min utväxt. Tack Carro ♥

Nu mot kvällningen har jag varit hemma hos Emma, hon bjöd på quesedillas (stavning?) och lite smågodis :)

 
Har knäppt korten med min nya telefon :) HAHA, en skitnöjd jossan!!


Tjejlunch

Har precis gått hälsans stig med Emma, Eve och Fiffi. Nu är jag hemma, har duschat och svidat om. Nu blire en tjejlunch på stan :) iiiih!


Vårkonsert

Ikväll har jag varit på syster Felicias vårkonsert hon hade med skolan sin, jätte bra, och hon var såklart bäst, som alltid!:) Hon är såååå duktig! Mamma, moster och kusinerna var också med! Mys!

- Jag har så begåvade systrar, den ena sjunger som en gud, och den andra dansar in ett SM guld. Ni är bäst!!


VECKANS SCHEMA:
Måndag:
7-16
Tisdag: ledig
Onsdag: möte 13.30-15.30
Torsdag: 16-21
Fredag: 7-16
Lördag: ledig
Söndag: ledig


Jobb

Då var det dags för att åka till jobbet alldeles strax! Det tar emot som tusan idag, är ju inte det roligaste vädret att gå ute i. Är så trött idag också, trots att jag inte festat i helgen så känner jag mig sliten. Hua. Så nu försöker jag pigga upp mig med en kopp kaffe :) Hepp hepp!!

Svensk Mästare

GRATTIS till min underbara lillasyster Jennifer som tog GULD i DISCO SM igår.
Nu är hon svensk mästare och hon är bara fööör bra!!! :)




pizza

Åååh jag är så hungrig! Men om 30 minuter kommer det en pizza hemlevererad till min dörr! That's nice! Onyttigt, jaq vet, men man får ibland! Blir till att träna mer denna vecka ist :)

Igårkväll var vi hemma hos Patrik. jag kom ju ganska sent eftersom jag slutade kvart över 9. Men tog mig ett glas vin och mer blev det inte. Blev bocken och sen utgång.. fast i nyktert tillstånd :)

  
  
 


Söndag

Hade en riktigt mysig dag igår! Vi åkte ju hem till Marlené & Pierre. Ante foga golv och jag lekte med Nova på gräsmattan :) Sen blev vi bjudna på hemmgjorda hamburgare, GOTT!! Va jätte kul att se nya huset, och träffa dom såklart :)



       
SÖTNOS ♥


God morgon

Lördag och en härlig sol! Kan ju inte bli bättre, förutom att jag ska jobba kväll. Blää.

Ska strax käka lite frulle, kaffe och rostisar! Gött gött! Idag ska vi åka ut till bomhus till Marlené & Pierres nya hus och lilla Nova såklart! Andreas lägger plattor i deras hall, så jag tänkte passa på att följa med idag! Så vi ska grilla lite och sådär innan jag börjar jobba vid 4.. myspys!!

Ska bli roligt att träffa underbara Nova idag! Gullunge.

Tacomys

Det blev en myskväll idag! Elina & Emma kom hit.. vi har ätit massa tacos och snackat massa skit :) fast bra skit! Hehe. Elina hade köpt med en varsin Corona och Rosévin, så det blev ett glas sånt också! mys!

  


Nu har dom precis gått.. ska vell lägga mig i sängen strax! Skööönt!
Karln min ramlar vell i full och glad inatt förstår jag!:) mysen.


Grattis

Måste skriva grattis till Emma som har vunnit titeln som Gävles bästa blogg. En blogg jag själv följer nästan dagligen! Grattis grattis! :)

 

 


Ont..

..har jag i min kropp!! Körde ett hårt pass på gymmet idag! WAAH!
Och Carro ännu hårdare! Duktiga du.

Idag är det ledigt, och såklart är det dåligt väder! Fatta man juh! Får se vad jag ska hitta på.. kanske styr ihop nåt med Emma&Elina :) Gubben min har precis dragit iväg på firmafest.. undra om det kommer hem någon fyllekarl ikväll!? HA!


Ny klocka

Köpte ju mig en ny klocka för nån vecka sen! En alldeles ill-gul/grön. Den ser mest gul ut, men tydligen såg den grön ut i affären. Hähä! Aja.. snygg är den iaf!

Älskar dessa färgklockor.. önskar jag hade alla! Men man kan inte få allt är i världen!


Har börjat på en liten samling iaf! hoho!

Kom på att jag även har en silver som jag nästan jämt använder.. men den är inte riktigt i samma modell, men nästan :)


Strax

Alldeles strax börjar Halv 8 hos mig. Det är så bra! Och har lyckas följa det denna vecka.. så måste bara se på den sista tjejen idag, DUKT-ANNA!

Iaf så har jag haft storstädning här hemma, och hunnit laga mat :)
Snart är det dags för jobb igen!

Lunchdags

Har myst i solen men Carro, nu är vi hemma hos henne och gör lite mat! Fiskgratäng&Potatis blir det, och massa fetaost :) MUMS!!

Vi pumpar musik från Pixie Lott, bästa låten just nu!

Sol

Det ser ut att bli en varm härlig dag idag :) Jag har nyligen vaknat, käkar lite frukost nu!
Ska snart cykla över till Carro på lite gräsmattemys :) i love it!

Nattpasset gick bra, det var ganska lugnt! Idag jobbar jag natt igen, men imorgon är det ledigt! hepp hepp!


några andra som har gräsmattemys ;)

Rivsår

Min älskade lilla Ozzy och jag hade en liten mys-stund igår, då han som vanligt fastnade i min tröja.. så panik av att han satt fast så for den där tassen/klon rätt över min nästa, och vips så hade man ett rivsår mitt på näsan!

Åh vilket märke det blev! KOLLA!!!


Haha! Man ser lite.. är iaf väldigt synligt i verkligheten!
(fast är inte sådär grå i ansiktet på riktigt!!!)


Onsdag kväll

Har precis käkat lite korv&pommes här hemma :) De e gott de!! Har jobbat idag såklart.. men ska även jobba inatt! Extra extra ;) Såå får se om man kan slumra till en timme nu så man kan hålla sig vaken!

Fick nyss ett samtal från min älskade Thess som just nu är i Grekland och glassar :)
Och inte nog med det så åkte kära Nicole också dit i morse!
MEN som tur är så åker jag själv om 1 vecka och 5 dagar :) Go greek!


Pizza

Idag är det hemmagjord pizza på staketgatan som gäller :) MUMMA! Var hur längesen som helst jag gjorde egen pizza. Det är ju egentligen mycket bättre än köp-pizza. Man får ju ha på precis vad man vill! :) Kusin Emma gjorde också sällskap :)


Första gången jag provade detta Pizza Kit, det är ju perfekt! Går fort och bra!


Min rad i mitten :) Skinka, lök, tomat, fetaost, ruccola och ost! YEAH!


En klick bea till det var som pricken över i:et! :)


Middag hos Emma

Jajjamen, efter gympasset idag åkte vi hem till Carro, satt ute i solen på hennes baksida och snacka skit :) mys!

Mot eftermiddan blev jag bjuden på mat på Emmas balkong! Riktigt najs.. fiskgratäng&potatis :) Och nu har vi nyligen tittat på Antes korpmatch! Hejja Cederlöfs!


17:e maj

Idag är det 17:e maj och det är lika med Norges Nationaldag!! Och förra året var man minsann på plats i självaste Oslo med syster. Så tråkigt att jag inte kunde åka dit denna gång! Men men.. tror nog det är ett jäkla drag där nu :) Have fun!!

17:e maj 2009


Mys i parkerna!

Paraden!

Syster och jag ♥

Frukost, här va man go&gla :) hähä!

Monday morning

Underbart att vakna till detta väder! Och jag är ju ledig idag igen! Ska få i mig lite frukost. Runt 11 tiden blir det träna träna träna med Carro :) Fast idag blir det inte hälsans stig utan det blir gymmet! Najs!

Lite bilder från Lördagskvällen!
     

Hejje

Idag sov jag ända till 12!?!? GAAH! Får panik när jag vaknar så sent! Så jag studsade upp ur sängen.. styrde lite frukost o så :) Vet inte alls vad jag ska göra idag?! Jag vill grilla!!! Men vart?!

Gårdagen var myckey mycket trevlig! Vi gick till Henke och satt på hans balkong på förmiddagen! Underbart! Sen gick vi ner till bocken vid 1 tiden, och gick inte därifrån förrän kl var 18! Haha!! Det var så skönt i solen och det kalla rosévinet gjorde allt bara bättre :)

 

  





Godmorgon Lördag

Morn morn :) underbart väder!! Vet inte alls vad som händer denna dag, men det blir nog att vara utomhus iaf :) Och min kära Ninni är ju hemma i Gävle.. så henne ska jag va med! iiiiih

Carro färgade ju mitt hår förra veckan.. till en kopparfärg.. Är nu mycket ljusare än vad jag var innan!! Det är snyggt :) jag trvis mer och mer i det!


Var svårt att få en bild där man verkligen ser färgen. Här ser färgen ganska brun/guld ut.. men i verkligheten är det mycket "rödare" :) Förändring är det iaf!! Fint med lite ljusare till sommarn!


Min gungstol

ÄNTLIGEN är min gungstol klar! Efter ungefär ett halvår bara, haha!!

FÖRE



EFTER


Freeedag

Dagarna känns helt fel. Det är fredag idag lixom?! Eftersom vi firade Emma i onsdags och var ut så kändes det som söndag igår! Ha! Aja, har iaf jobbat idag men nu är jag ledig 3 dagar :)

Lite bilder från onsdags!

    

             

Tack för en rolig kväll tjejer ♥


Hurra!

Va e de för en dag? E det en vanlilg dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är EMMAS födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!

GRATTIS TILL MIN KÄRA EMMA SOM FYLLER 23ÅR IDAG!




Grattis stumpan!

Har nyss kommit hem från jobbet, ska strax bege mig hem till Emma för lite kalas, som sedan kl 20.00 kommer förvandlas till en fest, får då kommer brudarna och då kööör vi!!! :)


Night

Säger gonatt nu! Har jobbat sen 7 i morse och slutade kl 21. Orka jobba dubbelpass lixom :/ Men pengar pengar pengar :)

Imorgon är det såklart jobb MEN även kusin Emmas födelsedag.. så det blir lite fika hemma hos henne på eftermiddagen med släkten.. sen dyker tjejerna in för lite fest :) Skulle tro att det blir en utgång också! :) fatta man juh!!


Längesen

Ja nu var det verkligen längesen jag skrev något! Nästan en vecka sen?! Har haft fullt upp..! Bara massa göra! Och har jobbat typ varje dag! Så det har inte funnits tid eller ork.

Men i helgen tog vi en spontan tripp till Fia&Henke i sthlm.. vi bodde hemma hos hennes föräldrar i järfälla.. hade mys heöa kvällen ute på altanen med massa härliga folk!! Riktigt najs!

Det är ganska mycket jobb denna vecka med! förutom till helgen.. då är det LEDIGT! :)



Idag är det 3 veckor kvar till jag åker med family till Grekland, Underbart! ♥

Besök!

Imorse tog jag och Carro oss ut på en powerwalk i b-skogen! Skönt!!
Vi plockade lite fina blommor på vägen hem!



Idag kom Thess till Gävle! Alltid lika roligt! Så hon sover hos mig inatt, hihi! Och nu har vi precis haft besök av syster Felicia och Desirée och hennes lilla Elias! Måste vara världens gladaste och sötaste bäbis! ♥



  
  
 

Hoppas vi ses snart igen :)


Carrokväll

Hade en hemsk dag på jobbet! Hua! Så när jag kom hem från jobbet styrde jag och Ante ihop lite tacogratäng, och då blev jag glad igen :) Hähä!

Har gått hälsans stig med Carro.. sköönt! Nu är vi hemma hos henne! Vi färgar mitt hår.. är MYCKET ljusare nu! GAH! Får se sen hur man trivs i det, men det är en skitsnygg färg. Men Ovant!! Nu ska vi mumsa på lite varm nyponsoppa och biskvier!:)


Jag & Carro!


Söndag hela dagen

Idag har jag en sån här riktig söndag, precis som den ska vara! Är bara hemma och gör typ ingenting..! Har degat på soffan och ätit god söndagsmat! Idag blev det lövbiff med potatis och mangosås! MUMS!



Lite bilder från Valborg!

        
  
 


Pics

 Hoffmaestro igår var GTYMT! Dom är så jävla braa! Och vilket drag det var :)



 


        

  
  


Hoj Hoj

Nu är man igång igen :) Har precis fixat klart mig och börjat smutta på en drink! För ikväll är det HOFFMAESTRO på maxim som gäller! Åh som vi känner pepp! Kommer bli grymt!
Förmodligen blir det en utgång efter ;)

Gårdagen var riktigt trevlig! Vi grillade, sjöng, spelade spel och hade mys ute i skutskär!! Så det ska vara!!


RSS 2.0