...

Såg nu att bara halva inlägget kommit, skumt...

Men det jag hade skrivit iallafall var att de spårade rejält i torsdags så när jag o emma skulle gå hem vid kl 2 så kom vi på att vi skulle kissa.. så vi gick in på toaletten och när jag precis är klar hör jag hur det Plumsar till i toaletten och där ligger min mobil.. GAAAAAAAAH!!
Fyfan säger jag bara. Så den mår ju inte direkt bra nu kan jag säga.. och det värsta är vell att jag stoppa ner handen i den där toaletten? SÅ KASS

kass människa

Ja som sagt så va de ju lite personalfest i Torsdags på Heartbreak :) Allt började bra en liten föfest hos Thess då Stina spela massa gitarr o sjöng så fint :D härlig stämning lixom! Sen drog vi till Heartbreak.. vissa av oss åt mat undertiden Quizen var... Och vilka vann då tror ni? Jo, Hemtjänstens personalferra :D hahaha så jäkla najs!! 250kr i baren, inte alls dumt. Så då blev de en shotsbricka, såklart :) Sen börja de spåra för Jossan... drack drinkar hela kvällen och kände mig inte alls så väldans full men sen slog de till.. och jag vart verkligen DYNG! DE e inte okej att bli så faktis


Halkbana


Jaa, kl halv 7 i morse drog jag o mammsen iväg för att göra halkan!! Fan va nervös jag var. Och när jag kom fram så va det en till tjej där.. och jag bara väntade på att en buss skulle komma med massa fler som skulle göra.. men så kom Curt som höll i allt o sa att vi skulle köra igång, så det var bara hon och jag! Gaaah! Och inte nog med de så säger han att vi ska köra en varsin bil!! Jag tänkte bara SHIT ska jag sitta själv i en bil? haha.. Men det gick så bra så.. kände mig ganska duktig som körde omkring där själv.. och allt tog bara 1 timme tror jag!! SKÖNT att det nu är gjort... nu är de bara resten kvar. Haha. Imorgon är det körlektion igen, Känn pepp!!!


Så jag o mamma tog lilla bilen och körde hem igen.. skönt o komma hem i tid. På vägen hem svängde vi förbi Ninni´s Café och tog en kaffe :) Jag stannade med ninni tills hon stängde så de blev mycke kaffe idag! Så nu hela kvällen har jag o Ninni suttit hemma hos mig och frysit med filtar och druckit ännu mer kaffe!! Är lite små risiga båda två vi så nu har hon åkt hem för att kurera sig.

Inte nog med att jag håller på bli sjuk så vaknade jag häromdan med TRE munsår på bara överläppen. Tror ni den va rolig? FYFAN för munsår alltså.. så äckligt och man kan inte leva ett vanligt jäkla liv.. allt gör ont och blir jobbigt! DAMN.


Och julen är påväg.. känner man verkligen!!.. julgranar , ljus, snö, kallt, mörkt och allt de där. Kanske man ska göra lite julfint här hemma till helgen.. man måste ju få lite julstämmning :) Jag vill baka lussebullar, mumms!  mysiiiiit!

      




imorgon:
Morfars födelsedag, grattis grattis
LÖNING :)
Körlektion
Och såklart personalfest på Heartbreaks Quiznight :D

tjaaao jossaaan



kärlek




Sååå jäkla fint.. ryser när jag ser de!!

...

Ja idag känns som en dag med bara tre punkter o inge mer. ---> onsdag, snö, kallt och jobb.
De enda roliga som hänt idag är vell att jag tog mig igenom min första körlektion, WEEEJ. Det är stort för bodda de :) fick lite hemläxa såklart.. men de är bra de, så det händer nåt här.

Idag har jag kikat runt på internet vad jag vill ha i julklapp :D hehe!!!
Synth, gitarr, mick, mixerbord o allt man har i en studio egentligen. GE MIG! men när jag ränka ut va de skulle kosta så kom jag upp i ungefär 40 - 50 tusen :|
Bodda kan glömma allt... kanske att jag kan få en begagnad gitarr typ. HAHA, den va tröökig.

LET ME SING för faaan.


här har vi en snubbe som gör en lite glad iallafall :)



GOD NATT

Stockholm

Ja då va det tisdag redan!!
Helgen var helt okej, jobbade ju alla kvällar så de va vell sådär! va fest båda dagarna såklart hehe :) en hejdå-fest för johanna på fredagen :( men vi hade roligt. Hoppas du får underbart honey :)
Och på lördagen va de lite förluva hos robert och sen blev de Goya, fast jag o ante gick hem rätt tidigt. va rätt sliten måste jag säga.

Ja iallafall så pratade jag med Nicole i telefon på lördagen då vi spontant bestämde att jag skulle följa med henne till sthlm. Kul att åka o träffa alla lite då och då ju :D Så nu sitter jag här hos nicole i örby :) är riktigt sliten faktist!! Vi hälsa på hilda o kajsa igår, gud va jag har saknat dom! de va mysigt med lite kaffe o prat iallafall. sen drack jossan o nicole öl resten av kvällen :D hahaha!!
Snart ska jag bege mig in mot stan o fika lite med Ina, YEEEJ :D
Sen ska jag träffa nathali och carla och fika igen hehe... sen ta tåget hem mot gamla gävle :)


Jag vet att jag har en jobbig resa framför mig, för jag MÅSTE läsa lite i körkortsboken... men jag orkaaaaar inte!!
Imon är det körlektion, KÄNN PEPP!




fiiiint.

Ser jag tjock ut i den här?!


Så jävla grymm låt!

Torsdag

Torsdag, en dag som är vilken vanlig dag som helst! Just nu jobbar jag, sitter vak! Skönt de iallafall än att springa runt i de här trök-vädret!

Inatt kan jag ju säga inte var en speciellt rolig natt, för de första åt jag när jag kom hem från ninni vid 10 tiden på kvällen.. och då hade jag inte ätit på över ett dygn :| så jag fick fruktansvärd magverk också hade jag vell vänt på dygnen nu när jag jobbat natt så jag låg från halv 11 och somna nog inte förrän 3 - halv 4 :( så idag mår man sådär!

Tittar på våra bästa år nu och tvättar :) snart ska tanten få lunch hehe!!

Idag har jag kikat runt på internet efter lite skolor.. bara för att jag inte hade nåt att göra typ. Fan vad jag vill sjunga igen. Jag hade ju inte direkt stanna i vården hela livet.. isf skulle man inrikta sig på nåt speciellt och mer roligt. ja inte vet jag heller.. sjunga vill jag iallafall göra!!!!!!!!

Måste bara säga att jag tycker det är så roligt att Henke o Fiffi flyttat hit :D yeeeej!



Titta vilka sötisar jag hitta i min mobil :)

         


Känn pepp för låten - Ser jag tjock ut i den här
såå jävla härlig.. men de tycker nog inte så många förutom jag o ninni! Diggidigg. :)
tjohej jossaaan

Trött

Jadu, då va två nätter på jobbet avklarade. Har varit så jäkla trött! Satt uppe vid datan i stort sett hela nätterna! Hur orkar jag? Så imorse kom jag hem kavrt över sju typ, hejja på min älksling, sen la jag mig o sov, och sov faktist ända till kl4, gaaah!
Gick sen till Ninni som bjöd på lite kaffe men som snabbt byttes ut till vin, haha!
Jag tror både hon jag behövde de! Lite vin oh lite tjejsnack ;)

Nu e jag hemma, käkar lite mat från Bella Italia och tittar på efterlyst med Ante! FAN FÖR PULLAGURLA!

Ska sova snart vi, jobb imon med. Gonatt på er :)

Go`kväll

Ja, sitter här i en gammal soffa och kikar på datorn, har suttit i 6 timmar.. så blir det när man jobbar natt! vad ska man göra då! I för sig är det Las Vegas på tv :) Förstår inte hur jag orkar vara vaken, jag brukar kunna sova lite grann. klockan är lixom kvart i 3, pust! Bara 4 timmar kvar. Yeeah, känn peppet!

Det är tur linnea är vaken iallafall, vi har frågesport :D haha!!

Nä nu ska jag kika runt lite här!
Saknar sister


Ninni`s födelsedag

Ja då var det söndag igen! En riktig bakisdag, hehe.

Gårdagen var riktigt rolig. Jag och ante började redan vid 2 tiden med en härlig grogg :) Sen gick till Ninni där det vart en härlig förfest! Mycke roligt folk och roliga lekar och såklart god dricka! Sen åkte vi till Goya där det var modevisning och sen en riktig krogkväll. Ante tog initiativet och beställde lite champange så det vart väldigt mysigt :)

Jag tror Ninni hade en bra födelsedag också, André var ju hemma och hon fick fina presenter!


Gårdagen i bilder

     
         



Ja då e de måndag imorgon då, kanske inte blir så mycket bloggande från våran sida i veckan för både jag och Ante ska jobba mycket. Fast jag ska i för sig jobba två nätter så då har jag inte så mycket annat att göra än att sitta vid datan!! Aja vi får se. Tack o Hej

Lördag

Va e de för en dag? e de en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är Ninnis födelsedag, hurra hurra hurra!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Ja idag fyller Ninni 19 år :) grattis gumman.Så idag blir det lite firande, först förfest hos henne sen går vi till modevisningen :) Blir nog riktigt roligt ikväll.

Jahapp, har nyss varit ute och övningskört.. orka köra halv 9 på lördag morgon.. men det var nog behövligt. Mamma tyckte jag skulle köra lite mer i stan när de inte va så mycket folk ute hehe. Jag blir ju så nervös av mig av alla rödlysen :/
Jaja idag gick de bra iallafall :)


Ne nu ska jag och ante sola :)
hejs hejs

Idol?

Här hade man blivit lovad mys kväll med massor med film & godis, så får man sitta o genomlida Idol? Tur att det är rock tema.
Tycker Idol har förlorat sin trovärdighet sedan Yasmina åkt ut, Grym tjej=)

Aja Jossan har iaf lagat jätte god mat så jag får sitta o svulla godis & sippa lite vin vänta tills det är slut så ska vi kika på REC, ska vara en bra skräckis.

Börjar känna pepp inför morgondagen, ska bli grymt kul!






Shopping

Idag har jag inhandlat en ny skjorta, slips och fluga från Ascot.
Redo för modevisningen imorgon :)




Nu sitter jag här med jossan, kikar på tv och dricker ett glas rosé :)
Det är man värd efter en lång arbetsvecka! hehe!
Ikväll blir det bara lugn framför tv:n!

tja tja ante

natti

Ne nu ska vi kika klart på hells kitchen sen sova, gud så skönt! Har en lång arbetsdag framför oss imorgon, men sen är de helg :) bara att hålla ut!
Så vi tackar för idag och säger Godnatt nu!!
hej hej

tja tja

Kom hem från jobbet för ett tag sen, så nu e vi trötta!
Ligger o slappar i sängen båda två och väntar på Hells Kitchen, ruskit bra program :)

Nu ska ni få se lite inköp som bodda gjort under veckan.
Jossan trodde hon va tät! haha

vinterjacka

klänning

jacka

skor



Härligt härligt, nu har man en ny outfit till Goyas modevisning på lördag ;) haha!


Hej hej :)

Nu har jag åkt dit. Tänk att jag skaffade en blogg jag med, trodde jag aldirg :) haha!
Vad ska jag skriva om lixom?! ... jag ska försöka skriva nåt roligt lite då och då.

Kom nyss hem från valbo! Va med Anchara och söta lilla leo!
sötnöt
Har kikat efter skor, och faktist så hittade jag ett par.. på rea ;) det kanske är det bästa de.

Sen vart det en lunch på Österns pärla, precis som igår :) mmm!!!!

Och nu ska jag åka iväg och jobba! Känn pepp!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0