Äta bör man

Dagens ätbara!

Kycklingwok och ris


Mera gubbar!:)


Nu: popcorn och tv!


O n s d a g

Ledig idag! Självklart är vädret sisådär! Typiskt! Jag som ville sola hela dagen!

Har iaf tvättat hela förmiddagen, och håller på än! Har varit hemma hos svärmor och fikat och snackat skit :) Härligt det!! Blev bjuden på kaffe&macka, och efter det, jordgubbar&glass!


Underbart gott!

Kalasdags

Idag flyller min papi hela 51 år! GRATTIS Pappa! :) Skriver väldigt sent nu, men han fyller/fyllde iaf på tisdagen 29/6. Så efter jobbet var det bara att åka hem, äta mat, duscha och sen åka dit! Jätte roligt att träffa alla!:)

 
 

En nöjd 51-åring! :)

Efter kalaset gick jag och Ante upp till Henke på lite balkongmys,
självklart slank det ner en öl, eller två :)

   

 


Monday baby

Härliga måndag, iaf vädret! I övrigt har jag varit hemskt trött idag! Trots att jag varit ledig i 4 dagar, kanske just därför! Ha! Tror nog att värmen gör en lite trött med, spec när man jobbar! Drick mycket vatten!! Vilket jag inte gör!

VECKANS SCHEMA
Måndag:
7-16
Tisdag: 7-16
Onsdag: ledig
Torsdag: 7-16
Fredag: 16-21
Lördag: 7-11
Söndag: 16-21

- Ja som ni ser har jag min "helvetes-vecka", jobba 6 av 7, puh!


Hemma..

Äntligen sitter jag i lugn och ro i min soffa!:) Kom ju hem från stugan igår, men det har varit full fart hela tiden! Har iaf haft en SUPERBRA midsommarhelg! Har haft såå roligt! tack allihopa!:)


Midsommartjejer

      
  
  
  
 

  
 
   




Vårt paradis ♥


Glad Midsommar!

Idag har jag bara handlat och handlat och handlat :) Alltid i sista stund! Haha! Men nu äre gjort! Vi ska strax åka till pappsen en sväng och hälsa på med Frida&Jeff! Sen åker jag och Ante ut på vår älskade ö, Römarn!! Ska bli skönt att åka ikväll.. blir så stressigt imorgon annars!!

Ha en underbar Midsommarhelg allihopa! ♥


Midsommar -09

Ledigt

Idag var den enda dagen på den här veckan som jag jobba! HA!! Underbart.. har nämligen tagit ledigt torsdag och fredag! SÅ skönt! Så nu är man fri i 4 dagar :)

Ikväll/inatt kommer älskade Frida & Jeff till gävle.. ska bli så roligt att får träffa dom och framförallt ha med dom till ön på midsommar ♥ Inte nog med det så får jag med mig mina härliga vänner också!! Älska Römarn!

Jag & Ozzy har haft lite eftermiddagsmys i solen ♥

Kalas

Äntligen hade mamma sitt 50års kalas för släkten! Var ju ett tag sen hon fyllde, men det är svårt att få ihop det så alla kan! Men nu så! Bjöd på grillspätt, potatis, greeksallad, tsatziki och massa gotta! Efterrätt- cheesecake! :)

  
 
 

 


I lördags..

Har ju glömt berätta om min helg i Uppsala! Hade iaf fruktansvärt roligt! Kul att göra nå annat! Vi kom ju ganska tidigt på förmiddagen, så då åkte vi till ett köpcentrum och handlade lite och fikade!:) Mys! Sen var det bröllopet som gällde hemma hos Angi!

  
 
Självklart drack vi prinsessvin i prinsessglas :)

Mot eftermiddagen började det dyka upp lite folk, så vi hade en trevlig förfest hemma hos Angi! Sen åkte vi till BJ där det var grillbuffé, asgott!! :) Sen var det full rulle på BJ! Drinkar, cider och dans! 

     
         
Tack för en mycket rolig kväll!


Sandbankarna

Vilket väder vi har idag!:) Jag och Carro tog bilen ut till sandbankarna för lite solning! Underbart!! Blev inge bada, men skönt att ligga på stranden och sola! Sommarn är här!:)

 


Sommar?

Är det sant att det är sommar nu!? Kan man liksom åka och bada idag!? Tycker det känns konstigt, trots att det är varmt i solen så känner man inte den gamla sommarvärmen!!! Men den kanske kommit idag :)?

Vaknade vid en halv 9, men låg och drog mig ett tag!! Hää! Får se vad det blir idag, vill ju iaf vara ute ;) kanske få lite bränna!! Ikväll ska mamma ha lite 50års kalas för släkten! Så det blir grillning där hemma, MYS!


Underbaraa skopelos!




Himlen är oskyldigt blå <3

Idag har det varit begravning för lilla Ebba! Fruktansvärt fin begravning, men väldigt sorglig! Det är svårt att förstå! Nu är Ebba en liten ängel som sprider kärlek till hennes föräldrar och alla anhöriga! ♥



Jag sjöng på begravningen Himlen är oskyldigt blå, så himla fin låt! Det gick över mina förväntningar väldigt bra! Robin spelade gitarr till och det blev så himla fint!:)

Så nu är jag precis hemkommen från stockholm. Tack för idag! Tänker på er ♥


Uppsala

Idag drar jag mig mot Uppsala :) Vi ska fira vår kära Angi som fyller 22 år! Jeeeej!
Grattis till dig ♥ Ska bli jätte roligt, har ju inte hälsat på henne än.. (fy på mig)!

Hepp hepp.. nu går bilen mot Uppsala!!! Ha en braa dag!


Fina Angi ♥


Fredagsmyys

Jag och Felicia har legat på soffan HELA dagen, såå skönt! Vi har tittat på Bee Movie och myst! Har precis ätit tacos, underbart gott! Nu blire film med lite glass & fruktsallad!:)


Glass i skopelos!

Gårdagen

Lite bilder från gårdagen!

Lunch i solen med syster, kyckling, bacon och sallad :) MUMS!

 
 


Söderhielmska med jobbet! :) Hade jätte roligt, Tack för en trevlig kväll!

  
  
 
 
 
 
 


SOL



Underbart att vakna till detta väder.. Och det är en perfekt dag för sol, för ikväll ska vi ha personalmiddag/fest med jobbet. Vi ska till söderhielmska, så det blir till att sitta ute i detta härliga väder :)

Vaknade inte förrän kvart i 11 idag, GAH! Vart så sent igår, såå det är okej faktist! Nu håller jag på tvättar lite. Lillasyster Felicia kommer snart, vi ska laga lite lunch och bara va, mysigt ♥


Jag & Felicia i Skopelos ♥


Sex And The City 2

Äntligen var det min tur att se självaste Sex And The City 2, som jag har längtat!! :)
Och den var såå bra!! Älskar serien och filmerna!!

Bjöd med syster Jennifer, så vi kikade runt på stan och tog en fika innan bion, MYS ♥


Fina systeryster ♥


Gott Gott!

Tack för ikväll gumman!


Film

Hemma från jobbet! Har nyligen käkat korvstroganoff, såå gott!
Nu blire lite morötter och dipp & film-mys med Ante, Carro & Rickard!


Skopelos ♥
(har inte orkat lagt in bilder från greek än, men de kommer vell en bildbomb snart)

Härliga måndag!

Idag tog jag och kusin Emma bilen ut till Marléne och hälsade på henne och underbara Nova! Syster Jennifer kom också förbi! Vi fikade, snacka lite skit och busade med Nova! Söta unge ♥



Sen var det storhandling för mig och Emma som gällde! Willys och Rusta vart det! Så nu är det lite nytt i kylen, i love it! Nu mot kvällningen åkte vi några stycken till b-skogen och spelade minigolf, och sen en glass på de :)

   

 


Sängen

Nu ligger pizzan i magen. Idag slog jag till med en mexicana!:) GOTT! Har precis badat, och nu blir det sängen kan jag lova :) Tänkte kika på Hairspray ikväll, har inte sett den!

Imorgon är det ledigt!:) Gonatt!

Tröttast

Blev full i skratt när jag i morse gick in på min egen blogg och såg att jag hade skrivit inatt! HAHA, hade jag helt glömt bort!

Är hemskt trött idag! Men hade fruktansvärt roligt igår! Jag och Melinda dansa gärnet, vi är bäst på dansgolvet!:) Innan så grillade vi hos Putte, myyys!

   

Idag är det en soffdag, tänker inte röra mig från lägenheten!
Nu blir de pizza från Alp's, i'm lovin it!


Efterfest

Har haft en sjukt rolig kväll!! Massa roligt folk och massa dans med älskade Melinda :)
Nu är det efterfest på stek 9! Hepp Hepp!:)


Grillning

Nuså ska jag bege mig över till nynäs hem till Putte, vi ska grilla lite och ha trevligt! (vi grillar på puttes balkong och under tak), hähä.. det är ju inte direkt grillväder! Kom igen nu dåå, ge oss lite SOL! :)


Ha en trevlig kväll! :)


Spelkväll

Gårdagen var mycket trevlig, på dan styrde jag, Ante och Kalle ihop lite god mat
-->
midsommarmat! Hur gott är inte de lixom!?:)



Vi hade sen på kvällen en riktig spelkväll med massa folk, vi spelade Med Andra Ord, skit roligt spel! Tack för igår allihopa!!

 


Friday

Säger bara stackars alla som tar studenten idag, detta jäkla väder förstör ju allt! Tycker verkligen synd om dom. Men hoppas dom får roligt endåå! :)

Jaha, imorse var jag på möte på jobbet, eller möte och möte.. var där i en kvart, fick ett papper.. !? Orka ha ett "möte" för det!? Aja.. cyklade sen ner till arbetsförmedlingen, man är ju numera "arbetslös", eller jag är ju timvikarie nu och har jobb sommarn ut.. men sen får vi se!

Ikväll blir det massa mys, grabbarna har varit och handlat massa gotta och nu är det fotbolls VM för fulla muggar här hemma.. inte skit kul tycker jag dårå, men roligt med en massa folk! Kusinerna mina kommer sen också :)


LOVLEY ♥


Sjung om studenten..

Idag gratulerar vi till alla som tar studenten! Förståå vad roligt dom har nu!!:) Så eftersom alla andra kalasar, så firar även jag, Thess & Emma studenterna med en härlig sommardrink ;)



Min Thessi är hemma ♥

Som vanligt

Allt är som vanligt här hemma. Jobbar, kommer hem, duschar, lagar mat, slappar framför soffan, går och lägger sig! Äkta svensson liv. Haha! Men det är ganska skönt ibland!

Svärmor har varit hit på fika ikväll.. snackat skit och druckit kaffe!:)


Hur najs är inte detta lixom!?:)

Kvällsfika

Har nyligen kommit hem från jobbet, kvällspass idag! Lite segt att vara tillbaka på jobbet igen, men man ska inte klaga efter en 10 dagars semester! :)

Nu är det kvällsfika som gäller!

Änglabarn

" Vid himmelens grind, där blåser en vind
från närmaste stjärna så sval på din kind.

Vid himmelens grind står tofflor på rad,
när barfota änglar går molnpromenad.

I himmelens sal är väggarna blå,
där leker vår herre tittut med de små "

R.I.P Ebba ♥
Vila i frid!

                                      



Tänker på er ♥


Hemma!

Hej Hopp allihopa, nu är jag hemma från en helt underbar och härlig vecka i Grekland! Vi har haft så mysigt, ätit massa god mat, varit på underbara stränder, skrattat så mycket och tagit det lugnt! Som en riktig semester ska vara! Vädret hade dock kunnat vara lite bättre, vi hade bara 3 och en halv soldagar.. resten var muligt, men så är det!:) Tack familjen och framförallt Mamma som fixat hela resan ♥


Lägger in bilder senare!


RSS 2.0