Spinning!

Idag har jag och Julia varit på spinning. Vi gick direkt efter jobbet. Åh så jobbigt det var, men härligt!! Kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon!! Hehe!! Jympa igår, spinning idag.. en bra början! Imorgon blir det en vilodag då jag ska ha mina härliga tjejer här hemma på lite julbak! MYS!

Veckans Schema:
Måndag: 12-16
Tisdag: 6.45-16
Onsdag: 7-16
Torsdag: 7-16
Fredag: ledig
Lördag: ledig
Söndag: ledig

Lite annat roligt som händer i veckan:
Onsdag: Julbak med tjejerna ♥
Torsdag: Oskar Linnros på Slicken!
Fredag: Syster Frida kommer hem till Gävle :)
Lördag: En Josefine&Emma repris, Julshow på Läkerol sen massa pepp!!
(
Min kompis Jonas är med i Abba-bandet som kommer till läkerol i helgen,
Ska bli jätte roligt att se :)!)



Glöggmys!

Att en ny vecka är här måste ju firas med nånting! 
Det fick bli julens första glögg med lite russin!! Mums!


Måndag

Hallå! Jag sov till halv 11 idag. Trött tjej ;) Fick iaf sova igen mina timmar från i lördags. Skönt. Har jobbat mellan 12-16, bra start på veckan!

Efter jobbet gick jag och Julia ner på stan och fyllde på våra friskiskort, sen var de dags att träna. Blev jympa medel idag.. räcker bra till de hehe :)! Imorgon efter jobbet blir det spinning!! Heja Heja!


Första advent

Ja då är vi inne i själva juletiden! Mysigt!! Kom hem från sthlm för 1 timme sen ungefär. Vi köpte pizza med hem, gott!!! Har satt upp lite julsaker här hemma!! Men inte allt än! Jag ska köpa nya julstjärnor och lite andra småsaker!! :)












Julmusiken är på och det bakas för fullt h...

img_4372 (MMS)

Julmusiken är på och det bakas för fullt här på Kungsholmen! Seriösa bakare som bakar med gårdagens vinflaskor!! Haha!


Vin, spel och härligt gäng! :) ikväll blir...

img_8141 (MMS)

Vin, spel och härligt gäng! :) ikväll blir det utgång! (sorry för inlägget innan, blev lite fel!)


Vin, spel och härligt d

Vin, spel och härligt d


Min mail

Fick en kommentar tidigare att det saknades en länk på min blogg där man kan kontakta mig. Har helt enkelt inte tänkt på att lägga in en länk :) Men självklart är ni välkomna med frågor och funderingar. Kommer lägga in det på bloggen senare. Min mail: josefinebodin@ hotmail.se

Dricker en öl och äter god mat i stan! Ikv...

img_0794 (MMS)

Dricker en öl och äter god mat i stan! Ikväll är de fest :)


Fredag kväll

Jag kom fram till slut! Det blev totalt 1 timme och 20 minuter försenat. Segt! Men men.. Vi har lagat mat, kollat på idol och nu mumsas det på glass, godis & chips :) Hähä! Kommer somna som en stock ikväll.. jag är jätte trött!!

Gonatt!!


Gammal bild på mig & Thess!! ♥

Påväg till Stockholm! Efter 55 minuter för...

img_8551 (MMS)

Påväg till Stockholm! Efter 55 minuter försenat sitter jag äntligen på tåget! Sällan SJ lixom! Ser iaf fram emot helgen med Thess!  Ikväll blir det nog bara lugnt med idol & mat! Men imorgon blir det andra bullar ;)


Snart är det jul!

Ja det börjar närma sig nu och det är ju redan 1:a advent i helgen. Mysigt! Jag har plockat fram julsakerna ifrån källaren för att vara lite förberedd på söndag. Eftersom jag åker till sthlm imorgon så blir det till att julpynta lite när jag kommer hem på söndag kväll. Jag överdriver inte med julpynt.. men lite måste man ju ha :)




Brr!

Ooh så kallt det är! Idag är det verkligen storm, värre än igår! Hehe!! Som vanligt är jag jätte trött efter jobbet.. i kroppen lixom!! Har precis käkat, köttfärssås&spagetti :) Ska snart ta ett varmt bad så tårna får tina upp! Ha!

Tv-schemat ikväll: 19.30 Paradise hotel, 20.00 Bonde Söker Fru, 21.00 Efterlyst.


....

Ursäkta för dålig uppdatering senaste dagarna! Har verkligen inget vettigt att skriva just nu och denna vecka jobbar jag Måndag-Fredag 7-16, så jag gör inte så mycket om dagarna förutom det. Är allmänt less på stormen som är utomhus, trodde jag skulle blåsa iväg mellan söders kvarter idag. Hoppas verkligen vädret är bättre imorgon men det skulle vell bli sämre?!

Så. Nu har jag skrivit av mig lite dålig energi. Funderar på att avsluta veckan i sthlm hos bästa Thess ♥ En helg i sthlm är ju aldrig fel, och det är så skönt att göra nå annat ibland :)


Önskar jag hade min älskade Ozzy här, en deppig dag om denna! Och zelda såklart♥


TRÖTTAST!!

Jag är sjukt trött idag, vet inte om det fortfarande är den där jäkla efterfesten som spökar! Haha!! Har faktist sovit lite sen jag kom hem från jobbet! Såå skönt att somna på soffan!

Har precis kikat på Biggest Loser Sverige, helt sjukt vad smala och fina dom blivit!! Jag tycker dom e duktiga!! Det blir soffan resten av kvällen kan jag lova!!!

Här kommer bilder från shlm & wallmans!


Tjejerna på mysiga hotellrummet!



Starta tidigt med lite gott :)


Melinda & moster Rose!


Moster Anki!


Me me me!


Jag & Emma!


Moster Rose, moster Anki, mormor & mamma!


Melinda & Emma!


Emma & Mormor!


Melinda, Emma, Felicia & Jag!


Felicia & Emma!


Jag, Melinda, Emma & Felicia!


Bästa Mami ♥



Me me me!


På scen!


Hela gänget!! Hade jätte jätte roligt och mami var supernöjd med presenten!:)


Söndagspatrullen

Hallå härliga söndag! Idag har jag varit så sjukt jäkla bakis. HAHA fyfan säger jag bara! Jag & Emma hade jätte jätte roligt igår, vi hade ju inte bestämt nåt så det blev lite spontant sådär, och de e ju oftast då man har roligast!!

Så efter krogen stängde stog vi utanför en liten stund bara och börja traska hem i bra tid.. MEN så träffa jag på grannen här utanför och hamnade då på en liten efterfest till kl 5! GAAAAAAH!!! Aja.. roligt hade jag iaf!! :)

Så idag har söndagspatrullen (Emma, Ante, Apel) hållt mig vid liv! Tack för de!! Vi har käkat max, varit i valbo och kollat film! Inte skit kul att gå i affärer med sprängande huvudvärk. Men jag överlevde!

Skjut mig!


MYS!

img_2767 (MMS)

MYS!


Nu: god mat & Så Mycket Bättre på tv:n!:)

Nu: god mat & Så Mycket Bättre på tv:n!:)


Hallååå lördag!

Sådär ja!! Är ganska nyhemkommen från sthlm! Har haft jätte roligt och Wallmans igår var riktigt bra! (bilder kommer imorgon)! Nu har jag bara svidat om, sminkat på mig och hunnit hem till Emma! Vi ska göra lite mat här, dricka vin och snaka snick, bara hon & jag!:) Får se vart kvällen leder oss, när man är med Emma kan allt hända :)

Jag & Bästa Emma!!

Hotellfrukost, MUMS!!!

img_1070 (MMS)

Hotellfrukost, MUMS!!!


Nu är vi klara och dricker lite skumpa på ...

img_6681 (MMS)

Nu är vi klara och dricker lite skumpa på hotellet!! Ska vell strax börja gå mot wallmans!! :)


Nu sitter vi i bilen påväg till Sthlm, jag...

img_6631 (MMS)

Nu sitter vi i bilen påväg till Sthlm, jag är övertygad om att vi kommer få en kanonkväll!! :)


F r e d a g

Fredagen är äntligen här och det menas med helg..! Iaf för mig.. är ju ledig idag :) woo!! Har hunnit duscha och ätit frukost. Ska fixa mig lite nu sen ner på stan en sväng för att leta en klänning lite i panik/sent sådär! haha. Så är det. Vid 12-tiden åker vi till sthlm! Taggaa :)



Ska försöka klicka in ett inlägg lite då och då :) Ha en trevlig dag!

Sthlm imorgon!

Hallåå! Jag är såå jäkla slut i kroppen efter dagens arbetspass. Snacka om slit! Min rygg går av snart känns de som, puh puh!!! That's life!

Imorgon åker jag och alla tjejer i släkten till Stockholm :) Ska bli såå roligt! Mamma fyllde ju 50 i somras och hon fick detta i present av oss alla! Vi ska på Wallmans och bo på hotell 1 natt! Woohoo!:) Har ju varit på wallmans en gång förut och dom är riktigt grymma! Den här showen heter Thank You For The Music och är en hyllning till Björn & Benny! Kan bli grymt!!!

Vi som åker är Felicia, Emma, Melinda, Mamma, mostrarna Rose & Anki och mormor. Den enda vi saknar är Frida som är i Oslo! Tråkigt att hon inte kunde följa med!! :(

Wallmans Salonger hösten
Taggaa :)

Godnatt


Om ni bara visste..

.. vad jag drömmer mig bort och vill göra en massa massa saker! :)

1. Skulle vilja åka utomlands i vinter (vilken jag tvivlar starkt på att de kommer bli), men man kan ju hoppas.
2. Jag vill åka på kryssning då det var hundra år sen!! Hur är det på båtarna nuförtiden?!
3. Jag vill åka till västkusten med mina underbara tjejer! 2011 blir det västis så det skriker om det :) woop woop!

Västkusten 2009



Fikar med Fiffi på Java! Chailatte blev de...

img_3888 (MMS)

Fikar med Fiffi på Java! Chailatte blev det för mig, mums!!


Onsdsag 17/11

Åh dagarna går så fort!! Redan onsdag lixom, och vi är redan i mitten av november! Helt sjukt!! Aja, jag och Fiffi har varit ute på en promme 1 timme. Riktigt skönt, men de e då kallare idag än igår!! Men nu är det gjort, nu ska jag käka lite frulle och dricka kaffe! LOVE IT!!

Baka kaka!

Jag och Sandra har haft lite bakning hos mig!! Såå roligt att träffa henne, det var så längesen!:)
Det blev iaf havreflarn & kolakakor, MUMS!!!




Hemma igen

Har jag precis kommit hem! Morgonpromenaden var riktigt skön, gick till fridhem hem till mamma! Fixa lite saker på datorn där och åt lite frukost! Och sen gick jag hem igen!! NAJS!! Nu vette tusan vad jag ska göra! Städa? Stan? Baka? Eller slappa? hm.. svåårt val!!


Är ute på en powerwalk såhär på morgonkvis...

img_8723 (MMS)

Är ute på en powerwalk såhär på morgonkvisten :) sköönt!


Bye bye green pearl!

Jag säger nu hejdå till skodan för i år. Har bestämt mig för att ställa av den under vintern. Förra året använde jag den nästan ingenting! Jag skrapade dom där förbannade rutorna för att flytta den från sida till sida eftersom det är datumparkering.

Kommer känna mig rätt handikappad, är man van med bil så är man. Men jag bor ju mitt i stan så man tycker det borde funka!! Good luck to me!


See you next year!

Michael Jackson & Akon

Hörde på The voice, Michael Jackson och Akons "nya" låt Hold My Hand! Kan inte bestämma om den e bra eller dålig! Men jag tror jag gillar de!! Den blir bättre och bättre!! Vad tycker ni?


Morsning!

Vilket trökväder, alldeles grått :/! Har legat vaken sen 7, kollat på Vakna Med The Voice, såklart!
Nu blire lite frulle.. ska iväg till arbetsförmedlingen kl 10!!


Farsdag!

Hallå! Idag får vi gratulera alla pappor!! wooo!:) Själv har jag varit hos min pappa på middag, såå gott! Roligt att träffa systrarna och alla andra!! Sen gick jag över till mormor&morfar på lite kaffe där hela mammas släkt var! MYS!

Hade jätte roligt igår kväll, vi åt god mat, drack massa vin, och lekte lite lekar. Sen avslutade vi kvällen med lite dans på goya!:) Tack för igår!!! Nu blir de lite mat sen såklart, Ensam Mamma Söker! De e bäst :) HA!


Nu blir det fläskfilé, pommes och bea :) M...

img_7041 (MMS)

Nu blir det fläskfilé, pommes och bea :) Mums!!


Trevlig kväll!!


Skål på er!!! :)

Brunch

Har precis kommit hem från stan efter en härlig brunch på Absint! Har aldrig käkat den förut, får 5 av 5 av mig :) Mycket gott!! Nu blire till att städa lite här hemma och ta de lugnt. Ikväll blire middag hemma hos oss med några härliga sen får vi se vart kvällen slutar ;)


Jag & min saknade Nicole ♥


Hej helgen!

Helgen är här och det känns ju förjäkla bra!! Hallelujah!! Är helt slut i mina ben, vi bara går och går i jobbet känns de som. Och eftersom det är så jäkla halt ute nu så spänner man lixom benen hela tiden! Blä på det.

Nu ska vi tända en brasa här hemma, Melinda, Emma & Felicia kommer hit. Och kanske Anna! Det blir Ante och tjejerna ikväll, haha,han e något less!! Det blir iaf idol, pizza, godis, chips och allt det där onyttiga!:) Välkommen härliga helg!!


Underbara Emma kom förbi och hade köpt med...

img_8853 (MMS)

Underbara Emma kom förbi och hade köpt med Sig en Strawbeery Dreams från juice baren på 9:an, sååå gott!! Tack snälla!


Jag lever!

Äntligen är det gjort. Visdomstanden är GONE!! Det tog endast 15 minuter att ta bort den. Kände ingen smärta över huvudtaget men jäklar vad otäckt det var. Det lät som om dom hade av hela käkbenet och det var sånt tryck mot tinningen lixom. Puh!

Blev yr och mådde lite illa efteråt, som tur var skjutsade mamma hem mig :) Nu har jag en väldans huvudvärk och inte förrän nu har bedövningen släppt helt! Så nu börjar man känna att det gör lite ont i munnen. Ipren på de så blir de bra :) Det blir soffläge resten av kvällen!!


Nervös

Idag är det dags att operera bort visdomstanden! Börjar bli lite nervös nu faktist! Man blir ju bedövad helt, men man känner ju endå att dom håller på där inne lixom. Aj Aj :(

Nu blire frulle och nyhetsmorgon! Kl 11 har jag tid. Så hör ni inget mer från mig idag så har det vell gått åt helvette!! Ha!!

Onsdag

Hatar slask väder, har gått med blöta fötter hela dagen! ÅÅH jag blir galen. Det är de värsta jag vet! Finns det ens några skor som man inte blir blöt i på vintern!? Ge mig tips tack!!

Nää, jag är nog en sommar-människa, fast jag gillar dagarna runt jul men sen får det gärna bli vår på en gång!! Ge mig värme och soool!




LOVLEY TURKEY!

Snart Jul

Snart är julen här och jag vill handla massa massa julsaker! Det finns ju så mycket fint :)



Jul-Te och bullar hemma hos Emma! Mys!

img_3363 (MMS)

Jul-Te och bullar hemma hos Emma! Mys!


Vintern på G!


9/11

Har inge gjort nånting idag, bara latat mig hemma! Har försökt kika efter lite jobb, men det finns då inte många! Aja! Har tagit en kaffe på stan med Emma för en stund sen! Det är jag som håller henne sällskap på hennes luncher nuför tiden! Haha!

Lite senare ska jag och Emma följa med mami och kolla på lite tapeter. Det är mamma som ska ha! Annars händer inte så mycket mer idag. Vädret är ju DÖTRIST!!

Bjuder på en härlig låt!


Grattis X2

Idag grattar vi två härliga tjejer :)




Chokladmask

Vi provar chokladmask här hemma! Lite roligt att den verkligen luktar choklad! hehe! Mums!


20kr på H&M


Nu käkas det Ben&Jerrys för fullt. Jag röstar på Cherry Garcia!


Slitet

Åååh vilken slapp dag! Har bara legat i soffan och kollat på film typ. Sköönt! Man känner sig lite sliten lär jag säga! Ha! Hade iaf jätte roligt igår, det var ett jäkla drag och alla var på g :)

Bilder från igår

Finaste Thess ♥


















Världens gladaste! Haha!


Party party!!


Lovley Lördag

Kunde sluta tidigare idag, SKÖNT! Idag kommer min saknade Thess till Gävle!
Så ikväll blire fest med ett härligt gäng sen utgång!! Känn pepp!!!

Kolla vad jag hittade för en söt liten sak innanför dörren när jag kom hem!!

Sötaste Melwin ♥


Ikväll..


Bilder från Oslo

Som sagt var helgen i Oslo helt underbar. Den var alldeles lugn och perfekt. Vi gick härliga höstpromenader, fikade på mysiga fik, kolla massa film, åt god mat och hann även träffa saknade Robert en sväng! :)

Fika






Fridas & Jeffs fina lägenhet 










Höstpromenader














Marknad






Matlagning -
Jeff lärde mig en massa saker, så nu kan jag göra eget persilijesmör,
thaimat som är supergod, jätte gott bröd och äppelcrumble :)







Presenter

Frida fyllde ju år igår så vi passade på att fira henne med massa paket när vi var där :)


Även jag & Felicia fick ett varsitt paket av Frida&Jeff ifrån Thailand. Massa smink från MAC (superbra smink), en sminkväska, en skiva med massa bra låtar, en liten lyckofigur och ett jätte fint armband! TACK! ♥

Tack snälla ni för en underbar helg ♥



Gör Emma sällskap på hennes lunch :)

img_2596 (MMS)

Gör Emma sällskap på hennes lunch :)


F R E D A G


Divas

Det var ett jäkla galej på Divas ikväll. Mycket folk, frisörer, dj, skumpa och snittar! :) Vi blev där ganska länge! Dom har såå mycket fina grejjer!! Och väldigt mcyke fina julsaker, jag vill ha! :)


Jag, Ante & Apel!


Fick med oss en varsin godie-bag hem innehållande en sia-tidning, schampoo&balsam,
ett blockljus från Divas, bantningspiller (haha), ett halsband och lite godis!


Jag hade ju turen att få två halsband eftersom jag och Ante fick en varsin godie-bag. Jätte fina!


Vi köpte två silver-ljusstakar som passar väldigt bra här hemma och tre doftpåsar! :)

Mot Divas Boning

Ikväll firar Divas Boning 10år. Så vi ska dit ett gäng och kika på lite grejjer, äta lite snittar och umgås. haha! Vuxet det där lät då! Ha en trevlig kväll! Oslo-bilder kommer imorgon!! Tjaaaa :)


Gokväll

Hallå! Jag har haft en underbar helg i Oslo med syrrorna och Jeff! Jag är så sjukt trött efter resan hem inatt så jag orkar inte lägga in nå bilder ikväll! Men det kommer om nån dag :)

Nu snart blir det tacos med Emma & Ante! Kakelugnen är i full gång.. MYS!


Tillbaka i Sverige! Nu frukost på Mc innan...

img_7480 (MMS)

Tillbaka i Sverige! Nu frukost på Mc innan tåget går mot gävle!


RSS 2.0