Party Party

Ikväll blir party med bästa brudarna! Ska bli riktigt najs! Fast samtidigt är det lite Hejdå-fest för Elina som flyttar till Norge imorgon!:( puh! Vi kommer sakna dig tjejen ♥ Först blire lite käk hemma hos Emma, sen blir quizen på heartan sen utgång då såklart! wiiihooooooooo!


Hejdåååå Elinaaaaaaaaaaa! ♥


All by myself!

Har lyxat till min onsdag med lite extra god mat! Kyckling och potatis & grönsaker i ugn med bea! Mums! Är alldeles frusen, så snart blire en filt och mys framför tv:n alldeles för mig själv :)


Less!!

Känner mig allmänt less just nu! Från och med fredag har jag i stort sett inget jobb! Eller jag är då en vanlig jäkla timvikarie som får jobba om nån är sjuk eller så! Känns ganska pissigt! Jag orkar inte hålla på slåss med alla andra timvikarier om alla jobbtider!! Nu har man ju ingen aning om man får jobba nåt i veckorna överhuvudtaget! Hej jag kommer vara pank i vinter!

Finns ju nästan inga andra jobb att söka heller..! Hjäääääälp!! Nån som har ett jobb över?!:)


En stjärna!

Har ju glömt att berätta att min syster Felicia var i Italen samtidigt som jag var i Turkiet. Hon och några andra ifrån Helges åkte dit för att vara med i en sångtävling/talangjakt! Och vet ni vad.. HON VANN!!! Sååå jäkla duktig min älskade lilla söta!! Har fått hört på klippen nu efteråt och hon är ju bäst! Hon sjöng en låt på italienska, som hon gjorde grymt bra!! Kanske kan lägga in nåt klipp sen!! :)



Felicia & Jag ♥

T i s d a g

Har varit och storhandlat på Willys, tummen upp för det! Pengarna bara rinner iväg.. men mat måste man ju ha!! Nu ska jag plocka och städa lite, sen göra nå mat och sen börjar jag jobba kl 16-21!! hepp hepp! Tillbaka i vardagen, HEJ!


Henke & Jag i Turkiet, Längtar tillbaka!!

Dagen

Har haft en riktigt härlig dag! Skönt att vara ledig och landa lite efter semestern.. för det behöver man ju ;) Har iaf varit en sväng på arbetsförmedlingen!! Sen varit på stan med mami som bjöd på lunch på nian! Fick även en härlig höst-tröja av älskade mami som kommer värma utmärkt i höst!

På eftermiddan vart det en fika på Java med bästaste Emma & Fiffi! Och ikväll vart det tjejmys med Carro & Fiffi! Idol, morötter&dipp och Never Stop!! Grymt :)


Blev en riktig liten blondin efter Turkiet!:)


Fika på Java med Fiffi & Emma :) mys!

img_2909 (MMS)

Fika på Java med Fiffi & Emma :) mys!


I'm back :)

Hallå allihopa! Nu är jag hemma efter en alldeles underbar vecka i Turkiet! Vi har haft sol varje dag! Upp mot 36 grader i skuggan på dagarna! Så det har varit väldigt varmt och skönt :) Längtar redan tillbaka!! Kändes konstigt att komma hem till ett kallt Sverige.. tyckte lixom att det skulle vara sommar här, men vi har vell inget annat att vänta än kyla! Tyvärr!

Vi kom hem kl 1 inatt, så då åkte vi till Fiffi i sthlm och sov några timmar, sen kom vi hem till Gävle vid 2 tiden idag!:) Har faktist hunnit packat upp OCH tvättat ALLT, plus att jag har haft tacokväll med min älskade syster och kusinerna :) Så nu ska jag sooova! Man blir hemskt trött av att resa och flyga och allt de där!:)




Lägger in bilder och berättar mer dom närmaste dagarna!:)


Käkar burgare och dricker öl på Arlanda :)...

img_0315 (MMS)

Käkar burgare och dricker öl på Arlanda :) Ganska så najs!! Vi ses om en vecka!  Hejdå Sverige, Hej Turkiet!!


Godmorgon Lööördag!

Då var det 0 dagar kvar, alltså framme vid slutmålet! Jeeeej! Gick upp tidigt i morse, har duschat och tagit det lugnt! Nu blire lite frulle, sen packa de sista sen drar vi vell oss mot Arlanda! Slänger vell in ett inlägg innan vi åker!:)


1 dag :)

Heeell yeeeaah! Kändes så skönt att gå från jobbet idag och veta att man ska vara ledig en hel vecka! Antes bror fyllde 18 igår, så vi har varit där och ätit tacos och firat han lite!:)

Nu är vi hemma igen, kikar på idol och småpackar! Imorgon bittit ska jag tvätta de sista.. sen åker vi så fort vi e klara! Orka gå hemma och vänta lixom :) Älskade Emma kommer snart hit och myser lite, och tar farväl, hehe! Är ju van att se henne varje dag! Kommer sakna na!


2 dagar

Nu börjar nedräkningen lida mot sitt slut. Och jag älskar det! Idag har jag börjat packa och fixat en massa.. för visp säger det så är det dags att åka! Ska försöka vara ute i god tid med allt, för en gång skull! :)

Kikar in på massa väder-sidor varje dag nu, för att hålla lite koll! Och det ser ju väldigt lovande ut :) ser ut att bli en solig semester för oss, upp till 30 grader på dagarna :) Lovley Så hoppas hoppas! Jobbar 16-21 idag, 7-16 imorgon, sen leeeeedig!!


Sofia, Jag, Angi & Thess en kväll i somras! Saknar mina tjejer ♥

Dricker kaffe och kollar på Prinsessan och...

img_4020 (MMS)

Dricker kaffe och kollar på Prinsessan och Grodan! :) E som barn på nytt!


3 dagar

Den här veckan går ju väldigt fort! SÅ BRA! Nu är det bara 3 dagar tills vi åker. Ingen kan förstår hur mycket jag längtar till värmen! Åååh ♥ Har precis varit och hämtat väskorna, så man kan börja småpacka lite :) Kul ju!

Ikväll blir det:
19.30 Halv åtta hos mig
20.00 Idol
21.00 Efterlyst
22.00 Kungarna av Tylösand (pinsamt program, jag vet, men man måste ju kolla)

- Ser ut att bli en skön kväll!! Wiihoo!


Gammal bild på moi! :)


Visning

Lägenheten finns fortfarande kvar och idag är det visning igen!:)
Staketgatan 9 Kl. 16.30! Ni behöver ej anmäla er, bara att komma!




Vardagsrum


Vardagsrum


Kök


Kök


Kök


Badrum


Sovrum


Hall


Rum 2/ garderob


Rum 2/garderob

V Ä L K O M N A !


5 dagar

Jag kör nedräkning den här veckan! Känns som det går fortare då! HAHA!
Snart får jag sol och värme!!:) woho!

VECKANS SCHEMA
Måndag:
7-16
Tisdag: 16-21
Onsdag: 12-16
Torsdag: 16-21
Fedag: 7-16
Lördag: Turkiiiieeeet :)


Lite bilder från i lördags! Hade sjukt roligt!!



 



 



 










6 dagar

Nu är det bara 6 dagar kvar till Turkieeet! Som jag längtar!


Sol, varmt, härligt!

Tittar på världens bästa film, WALL.E! Han...

img_8521 (MMS)

Tittar på världens bästa film, WALL.E! Han är ju så jäkla söt!


Festen kan börja! Nu åker vi ut mot engelt...

img_6326 (MMS)

Festen kan börja! Nu åker vi ut mot engeltofta för tjejfest! Kvällen kommer bli grym! Här ser ni mitt blonda hår :)


13 timmar

Är helt slut! Kom precis hem från jobbet! Har jobbat dubbelt idag, så från 7-21.. 13 timmar!!! GAAH! Nu ska jag dricka lite te och sen ta en dusch och sen sova för imorgon börjar jag kl 7!

Imorgonkväll blir det tjejfest så det står härliga till!! Elina ska ha lite födelsedags/hejdå-fest! Hon flyttar ju snart till norge! Så jag är faktist jäkligt taggad! Det är tjejfest alldeles för sällan! :)


Sitter på Waynes med Emma & Stina :)

img_9029 (MMS)

Sitter på Waynes med Emma & Stina :)


Nybakta bullar! :)

img_4261 (MMS)

Nybakta bullar! :)


Glöm inte bort!

50- öringen avskaffas 2010


Bild på 50-öre"Den 30 september 2010 upphör 50-öringen att vara lagligt betalningsmedel. Det beslutade Riksdagen den 25 mars, efter ett förslag från Riksbanken."



- Så nu gäller det att växla in era 50-öringar! Det tänker jag göra.. vi har massor av 50-öringar som vi lagt i en burk här hemma eftersom dom är så fruktansvärt jobbiga att ha i plånboken. Räknade mina igår och det blev endå 100kr typ.. och inte tänker jag bara kasta bort det inte! Hehe! Man kan vell växla in dom på banken!?





Mail

Igår fick jag ett mail av Malin som nu har mina föredetta katter! Jag vart såå glad när jag läste det och en sten försvann från mitt hjärta! Hehe! Man går ju och undrar hur dom har det! Iallafall så skrev hon att Ozzy numera är utekatt och trivs som fisken i vattnet :) Zelda däremot är en liten fegis som inte vågar vara ute och trivs bäst inomhus! Haha gullpluttarna! Känns skönt att veta att dom har det bra ♥

 


Och jag är numera blondin! Carro slängde i lite slingor i måndags så nu är det väldigt ljust! Precis som alltid är det väldigt ovant.. men fint :) Får se hur jag trivs i detta! :)

Och jag är ju huuuur glad som helst över att vi ska åka till Turkiet! Efter en "piss-sommar" behöver jag verkligen det här! Wiiihoo.. Sol & Bad! Hoppas vädret håller i sig!

Turkiet - Check! Wiiihooo! Nu är det bokat...

img_7037 (MMS)

Turkiet - Check! Wiiihooo! Nu är det bokat och klart! Nästa lördag åker jag, Fiffi, Ante och Henke! :) Jag är så glad och det ska bli såå skönt!


Kusinmys för fulla muggar! Kinamat, Rememb...

img_8789 (MMS)

Kusinmys för fulla muggar! Kinamat, Remember Me, ostkrokar och Idol :)


Härliga väder! Jag och Fiffi tog en sväng ...

img_4531 (MMS)

Härliga väder! Jag och Fiffi tog en sväng runt hälsans stig!


Jag vill...

ÅKA UTOMLANDS... NU!


Underbara Skopelos!

Den årliga kräftskivan!

Heej :) Har precis kommit hem från stugan! Har haft det jätte mysigt och vi hade en mycket rolig kräftskiva igår kväll! Så skönt att vara där ute. Lugnt och skönt! Så nu tackar vi för det här året.. tror inte det blir nån mer sväng ut dit nu förrän nästa vår/sommar!

Lite bilder från gårdagen!


Underbart!

 









 


Felicia & Melinda


Mamma & jag




Morfar & Mormor ♥




Mitt nya sånghäfte! Fick MVG i betyg :)

 
Ante & Emma






Älskade stugan!






Nu har vi precis kommit ut till ön, paradi...

img_0745 (MMS)

Nu har vi precis kommit ut till ön, paradiset!!


Gomorron!

Hade en mycket mysig dag igår.. som jag spenderade hos Fiffi & Henke i stort sett! Haha! Nattan & Lotta kom från sthlm och hälsade på..! Och lilla Pippi & Ellie också såklart! Jätte roligt att träffa dom! :)


Lotta, Fia, Henki :)


Sötaste Nattan!


Ellie!


Och Pippi!

Ikväll blir det den årliga Kräftskivan med släkten ute i stugan! Kommer bli riktigt roligt men kallt!!
Blir till att ta med vinterjacka precis som förra året!


Fiffi & Henke bjuder på middag! :) Sen bli...

img_1406 (MMS)

Fiffi & Henke bjuder på middag! :) Sen blire fredagsmyyys!!!


Frukost hos Fiffi :) Älska frulle! Snart f...

img_1574 (MMS)

Frukost hos Fiffi :) Älska frulle! Snart får vi besök från Sthlm, Nattan & Lotta :) weei!


Pepp på valbogatan :) 4 dagars ledigt, HEJ!!

img_6193 (MMS)

Pepp på valbogatan :) 4 dagars ledigt, HEJ!!


Denna älskling sviker ALDRIG! Den har svar...

img_3167 (MMS)

Denna älskling sviker ALDRIG! Den har svar på ALLT! Tror jag har blivit besatt av Emmas bok...


Halloj!! Vilken härlig höstdag! Jag är all...

img_8023 (MMS)

Halloj!! Vilken härlig höstdag! Jag är alldeles sprallig och glad idag, vet inte varför.. Kanske äre hösten som gör mig lite glad endå :) känner mig som barn på nytt!!


Är på kalas hemma hos Fia, fast nu har dom...

img_4708 (MMS)

Är på kalas hemma hos Fia, fast nu har dom flesta gått! Jag målar lite medans dom andra kollar på Fångarna På Fortet :) fint va?:)


Gratulation i efterskott!

Hade fullt upp hela dagen igår! Gjorde nya sånghäften, städade bilen och sen jobbade!
Härligt när man får mycket gjort på en dag :) Hehe!

Igår fyllde min älskade Fiffi 24 år! GRATTIS till dig gumman :)



Idag är jag hemma från jobbet! Tror det är tredje gången på 2 och ett halvt år jag är hemma från jobbet! GAH! Hade jätte ont i magen i morse, men nu är det mycket bättre! Så imorgon blir det till att gå till jobbet igen!


RSS 2.0