Promme

Har precis gått hälsans stig med Fiffi :) Hepp hepp!! Hur skönt som helst!

Det gick bra att spela in idag.. min låt kommer bli bra! Roligt med eget! Har även varit på hälsocentralen med lillsyrran.. hon är förkyld JÄMT, men inge fel hittades! Jaja.. det är apelsiner som gäller sa doktorn! Ha!

Nu ska jag försöka få en tvättid och åka o handla lite inför imorgon :) Det blir grillmys ute hos Robban&Tessan för oss! Naaaj!


Morgon

God morgon :) har precis druckit kaffe och ätit frulle!! Är nu påklädd och klar! Ska åka ut till skutskär och forstätta spela in lite låtar! Inklusive min egen :) hoppas det blir bra!!

Ozzyz desperata morgonmys!


Jag vill ha!!

Har precis varit hos grannen och kikat på Chiwawa valpar! ÅÅÅH jag dör så söta dom var!! Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!! Dom var så söta när dom sov i en liten klump, och så söta när dom sprang omkring där på mattan och SÅ söta när dom pussades på en som om man vore allt!


Så små och så underbara!! Jag blev kär i den vita som jag håller i på bilden! ♥

Annar har jag idag gått hälsans stig i morse, sen varit till Dollar Store och kikat lite, sen varit hemma hos mamma och målat min gungstol! Snart är den klar :) Kommer bli fint!!


Måla måla måla :)


Se upp!!

Hela Matildas liv sprids på nätet.
Hackaren kom över mejluppgifter - sprider intima bilder till obehöriga.


Matilda, 20, befinner sig mitt i sitt livs värsta mardröm.
Hackare har tagit över hennes mejl- och Facebook-konto och sprider intima bilder på henne över nätet. – Hela min identitet är kränkt, säger hon.

Matilda har fått sina bilder spridna på bland annat porrsajt Matilda har fått sina bilder spridna på bland annat porrsajter. Hjälp Matilda hitta hackaren! Tipsa till: [email protected]
-------------------------------------------------------

- Allt föll på plats när vi såg detta i tidningen! Nämligen i förrgår blev Antes facebook och mail hackad! Han kom inte in på sina sidor med användarnamnet och löseordet, utan hackaren hade bytt allt. Så inne på fb stog det att jag hade ett förhållande med en Pär Johansson, som då var det namn hackaren hade bytt till. Han hade även lagt upp ett fotoalbum som då hette Matilda, och innehöll intima bilder på henne!

Jag tycker så jäkla synd om den här tjejen. Vilken jäkla STÖRD person som gör något sånt här. Uscha! Men nu är iaf fb-sidan borttagen och det är ju som sagt anmält!


Efterlängtad

Kan lova att detta var en efterlängtad middag, har varit hungrig hela dagen! MUMS!



Om ett tag blir det hälsans stig med Emma! Sen slappa på soffan!:)


Naglar

Skönt med lite nytt :) Fransk och lila glitter!



Mina girls

Både Thess & Ninni är i stan :) jeej! Så roligt att träffa mina tjejer. Så jag sa ifrån mig nattjobbet jag skulle gjort igår och istället tog jag, Thess & Ninni en liten afterwork på bocken.. snacka massa skit och hade roligt! FLYTTA HEM MED ER! ♥

 
  
Melwin var också med på AW :)


Nu har jag nyss gjort mina naglar.. ska slänga ut en bild på dom sen :)
Idag har jag endast ett möte att passa, annars är jag ledig, och 2 dagar framåt. Skönt! :)


hemma

Nuså har jag kommit hem från jobbet! Har nyss tagit mig en dusch, och nu käkar jag pizza som är såå god. Verkar bra att man går hälsans stig i morse och tycker man är så bra sen äter man pizza sent på kvällen! Går inte riktigt ihop de där!? Men jag får skylla på att jag slutar sent och det är ju trots allt söndag!:)

Imorgon jobbar jag dag 7-16 och natt 21-7! Hur orkar jag!?

Sköna söndag!

Underbart med en promenad i b-skogen! Såå skönt väder! Vi gick förbi SOS-kiosken och köpte glass och gick hem till Emma! hade mys på hennes balkong!:)




Mys på Emmas Balkong!


Promenad

God morgon :) Skönt med lite sovmorgon idag! Har precis druckit en kopp kaffe och ätit lite frulle! Nu blir det en lång promenad i det sköna vädret!! Hej hopp!!


Min lördag

Den har varit underbar!

Vi gick ju ner på stan rätt tidigt! Jag fick min present av Ante, nämligen en shoppingrunda! I LOVE IT! Så nu är jag 3 tröjor, 2 par byxor och 1 klänning rikare :) Tack hjärtat ♥

Vi tog en lunch i solen på bockens uteservering. MUMS! Men alla drack öl utom jag :( själv skulle man iväg och jobba lixom! Pissigt att jobba helgen! Men men..

 
Elina & Emma kikade också förbi på en öl :)

Nu efter jobbet har jag bara varit hemma och myst med Carro! Vi har ätit en massa gotta och snackat skit! Det är så det ska vara. Va lite festsugen ett tag men jag ångrar inte ett dugg att jag stannade hemma!

Det kom hem en d-rak karl här för ett tag sen, som somnade kl 11. Haha kass jäkel.




Pulli lite trötter!

Ner mot stan..

Nu går vi ut i solen och ner på stan! Hej hej :)


Morgon

God morgon alla härliga! idag är det soool :) Kvällen igår var mycket trevlig! Pappa och gänget kom och fikade.. sen vart det att Robin & Micke stannade med sina girls och vi bytte ut kaffe till öl :) Så det vart en helkväll här.. vi snackade massor och hade trevligt! Inte så ofta man ses ju, men det ska vi ändra på!!


Syster Jennifer och lilla Nova ♥

Nu ska jag och Ante ner på stan! Jag ska få mig en liten shoppingtur, fick jun det av honom i present när jag fyllde att vi skulle gå på stan olch handla nåt! Men det har inte blivit av än! Men nuså ska vi ner, får se vad jag hittar :)

Friday baby

Hell yeah!! Varför är lixom fredagar den bästa dagen i veckan!? Man är alltid gladast den dagen för då är det helg snart! Fast jag ska jobba i helgen så jag vet inte varför jag blir glad! Haha.

Natten gick bra, fast jag var mycket tröttare denna natt! Gah!

Nu har jag precis varit o handlat, ska städa lite nu! I eftermiddag kommer daddy och gänget på besök! Ska bli roligt :)


Snart den sista..

Började fundera idag på vad man ska göra sista april egentligen!? Syster min fyller år så det kanske blir en sväng dit, Men kvällen då!? Jag skulle vilja vara i ett hus, grilla, spela spel olch ha roligt med alla mina vänner!!!

Vad ska alla göra!?


Torsdag

Sov till 1 :) Underbart!! Nu har jag precis slängt i några maskiner med tvätt... högen var stor! Ha! Har ingen ork att tvätta, städa, laga mat och så längre!! Men det kommer vell tillbaka.. för det är ju saker som måste göras! Tyvärr.

Idag blir det inget spec, hade tänkt gå hälsans stig men det tyckte då inte vädret!! Så det får bli en annan dag!? Jag hoppas VERKLIGEN denna snön smälter nundan snabbt! Det kom ju ganska mycket inatt!? :( blä!




trött trött trött

Klockan är nu  ca 04:00, och jag börjar bli riktigt trött.. men redan har 7 timmar gått.. och det menas ju med att jag endast har 3 timmar kvar! :) jeeej!

Det är så underbart att komma hem på morgonen när det börjat bli ljust också vet man att man får hoppa i sängen och sova typ hur länge man vill :) LOVLEY! Och det ska jag göra, sova LÄNGE!

Brukar vanligtvis ställa klockan för jag får lite panik om jag sover längre än till 12.. fast har man jobbat natt så bör man nog sova till en kl 2 för att man ska bli människa! SÅ INGEN KLOCKA IMORGON!!!


Nattjobb

Idag är det nattvak som gäller! Har jobbat dag också, så efter jobbet gjorde vi i ordning mat sen var det bara för mig att försöka sova lite, och inte var det nå problem heller! Somnade så skönt på soffan med Ozzy bredvid mig! Så skönt!




Varför bloggar man!?

Är proppmätt!! Idag blev det köttfärsbiffar, sås och potatis till middag! Det är såå gott :) Och nu efteråt har jag och Ante mumsat i oss en mars-glass tillsammans! hihi!

Funderade på idag varför jag bloggar egentligen!? Hehe! Lixom varför!? Jag vet inte ens vilka ni alla är som läser!? Vet kanske 5st men resten då!?:) Who are you!? Man blir ju beroende av det här bloggandet.. får dåligt samvete om det går nån dag utan att skriva! HAHA.. jaja..

Men så länge det finns läsare så skriver vell jag :)



Hemma

Nu är jag tillbaka i Gävle, skönt att komma hem till min lover!

Provet idag gick bra, men jag gick inte vidare! Men inte deppar jag för de inte! Hähä. Nee men jag tyckte det gick bra och jag känner mig nöjd lixom! Nervös blir man ju inför ett sånt där prov.. en jäkla jury som stirrar på en rakt in i ögonen!! Haha! Men men, det är hård konkurrans.. tror det var ca 200st som sökte just den här sånglinjen och i slutändan är det bara 6st som kommer in! GAH!!! Men nu tar vi nya krafter och satsar på ett annat prov ist :)

Annars har min vistelse i sthlm varit perfekt! Så roligt att vara med Thess :) saknar henne här i gävle. Och jag har hunnit träffa Fia, Carla och Natti! That´s goood!!!



Robban & Henke styrde värsta middagen i lördags! God mat, god efterrätt, fin dukning, bra musik, gott vin, god coktail och trevligt sällskap! Tummen upp!

  

       

Fika med bästaste Carla och söta Alina!


Avslutade med en öl i solen innan tåget gick hemmåt!



Klart

Äntligen är allt klart för imorgon! Tänk att intagningsprovet är kl 8 imorgon bitti, vem sjunger bra så tidigt på morgonen lixom!? Haha, men det är vell bara att köra på!!:)

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem till Thess! Är helt slut i huvudet. Ska bli skönt att sova, men nu har jag iaf min efterlängtde kompskiss, och jag har sjunigt igenom låtarna!!!
TACK Stiven!

LYCKA TILL, TILL MIG IMORGON!


Lugn lördag

Igår var jag, Thess, Robban, Henke och Fia hemma hos Henke! Det blev så att killarna fick styra maten, det tar ju tid för oss tjejer att bli klara :) Var vell tänkt att vi kanske skulle gå ut eller nåt sånt, men det blev inte så! Vi hade så trevligt där så vi kände oss nöjda lixom! Och det ångrar jag inte idag :)

Vi åt såååå mycket igår, men jag gillart!! Först --> fläskfilé men potatispré och massa goda grönsaker, vitt vin till detta, sen --> jordgubbar och glass, kaffe till det, sen --> ost&kex, en liten coctail.. sen lite mer vin och massa PRAT!:) Mys.!

Idag får jag träffa mina saknade vänner.. Ska iaf fika med Carlis, Natti, och Anna!!! Får se om nån mer hänger på!! :)

D-Party

Ja igår var det D-Party! och det menas såklart med Dildo-party!
Vi var 10 stycken tjejer som var så förväntasfulla av vad kvällen skullle erbjuda! Vi hade hyrt in en tjej från lusthuset som kom hem till Mikkan! Vi hade såå roligt!! Och "Dildo-tjejen" var toppen! Vi klämde och kände på allt möjligt! Haha! Och det var ju lite som en lektion!!





Tack för igår tjejer ♥
Vad är nästa grej?:)


Kusinmys

Äntligen är jag ledig!! ASNAJS!

Efter jobbet kom kusin Emma hit! Vi lagade lite mat, åt glass och kollade på gamla videoband sen vi var små! Haha, såå jäkla roligt! Tänk att man har vart en liten plutt! hähä.


Broder johan, syster Frida och lilla jag i mitten! Syskonkärlek ♥


Systrarna Bodin! Ja vi hade roligt redan då! Det kan ingen ta ifrån oss :)


After Work

Vilket underbart väder vi haft idag :) I LOVE IT!

Efter jobbet åkte jag hem, käkade lite sen gick jag, Ante, Makko och Jonas och tog en öl på bocken!! Fint det! Vi satt ute.. riktigt härligt.. fick lite sommarkänslor! Har precis kommit hem nu, blir sängen direkt för imorgon är det jobb igen! Sen är det ledigheeet..! Och som det ser ut nu blir det sthlm redan på lördag!! ♥


Jonas & Makko på bocken, se se!!


ååååh

Min dator har typ pajat, därför jag inte skrivit något! Men nu helt plötsligt funkar den!? fattar ingenting. Jaja..

Nu har jag jobbat 3 kvällar i rad, usch för att jobba kväll! Men då har jag kunnat träna på dagarna vilket är skönt!:) Har SÅN träningsvärk i benen, lite skönt de!!

Nu ska jag jobba ons och tors dag, sen är det 4dagars ledighet :D jeeej!



Håller mycket på med massa grejjer inför intagningsproven, då första är redan på måndag! GAH! Jag dör vad nervös jag kommer vara! Det  ska skickas betyg, personbevis, tonarter, pengar och massa massa.. vem har lixom kvar 9ans betyg!? Tydligen jag, för jag hittade dom men inte dom från gymnasiet, haha.. men det löste sig!

Näää.. GONATT!!

Ge mig lugn

Nattpasset gick bra igår, men så trött jag var i slutet!
Skönt vare att möta alla vid 7 tiden i morse som skulle till jobbet när man själv skulle till sängen :) Sov till 11, för lite egentligen.. men har för mycket att tänka på för att kunna sova i lugn och ro!

Hann iaf att besikta om bilen idag, och nu gick min lilla skoda igenom :) Tack Lasse för reparationerna! Sen åkte jag och handla inför Antes kalas, sen vare jobb 16-21.

Efter jobbet åkte jag hem till Emma som hade gjort såå god mat, kika på solsidan och snacka snick!:) I LOVE IT



Nu ligger jag i sängen, för imorgon är det jobb igen, fast bara 4 timmar, 7-11. SKÖNT!
Imorgon väntas även en fullspäckad dag, gud ge mig lite lugn, Tack!


Nattpass

Nu är det ett nattpass som gäller igen! Har ca 9 timmar kvar nu, men det ska vell gå :) Har laddat upp med massor av kaffe så man håller sig vaken :)

Titta vilka fina kort på mina älsklingar!


Zelda


Ozzy


Födelsedagsmys

Idag har vi inge kalas med familjerna för Ante, utan vi tar det i helgen :)
Så istället har jag lagat god mat med massa gotta till!! Är såå mätt nu! Och älsko blev jätte glad för presenterna, fick jätte fina chinos och en fräch t-shirt från gant. Tummen upp för mig!!


 


Kallelse

Läskigt värre! Nu har jag fått kallelse till dom två skolor jag sökt. Så om ca 2 veckor ska jag på intagningsprov i sthlm. GAH!! Men det är vell bara att åka dit och prova de, kan vell inte få mer än ett nej?!

Nu är jag hemkommen från skutskär. Vi har spelat in Waking Up In Vegas, den blev bra faktist :) också har vi börjat lite på min egna låt.. jätte kul!!!






Födelsedag

Ja må han leva, Ja må han leva, Ja må han leva uti hundrade år. Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hndrade år. Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra :)

Grattis min käresta! 24 år idag, wohoooo!



Idag är jag ledig, ska åka ut till skutskär och fixa lite med låtar och spela in :) jeeej!

Tisdag

Ja idag är det tisdag, och det betydde för mig: JOBB!

Vilken ångest jag hade igår kväll.. alla mina vänner hade åkt tillbaka till sina städer, alla från fjällen har splittras till sina vanliga liv  och det var dags att jobba efter en veckas ledighet! GAH!! Men dagen har gått bra, som tur var!

Appropå ingenting så var min kära syster hemma från norge i helgen, så typiskt att  det blev när vi var i sälen, men dom fick ju någonstans att bo och jag fick kattvakt :) hähä!
Och hon hade med sig sig nya boy Jeff, riktigt snäll och trevlig! Så vi var med dom hela söndag och måndag! Mycket trevligt. Hoppas vi kan komma o hälsa på i Oslo snart! Kanske 17maj?!:)


Sötnosar!

Jag har fått världens finaste present av älskade Ninni & Thess, en färgklocka som jag alltid velat ha! En mörkrosa, den är så snygg! Tack pinglor!

 


S Ä L E N

Men halllåå, jag har varit heelt död efter våra dagar i sälen. Har haft så jäkla roligt!!! Tror inte jag har skrattat såhär mycket på länge! Tack allihopa för underbara dagar och en sjukt rolig påskhelg!! VOFF VOFF!!


Utsikt från våran terass, man såg över fjället, fint ♥





AFTER SKI




Tjejerna i e.Ko mössa



Påskharen kom :)


(Gästboken, bra skrivet, HAHA!)



TACK FÖR EN SÅN JÄKLA ROLIG VECKA ♥


Uppdatering

Hallååå, nu sitter man i stugan har precis knäppt en cider :) har nyss kommit hem från lindvallen där vi har käkat lite och druckit lite champange, det är man värd :D!!

Stugan är hur fin som helst, kunde inte bli bättre! Igår va de lite fest, fast killarna var riktigt slitna från dagarna före! Men jag Melinda, makko och Runald körde på vi :D jeej!!

Någa är i backen och åker skido nu... vi andra sitter och slappar i soffan! Najs. Vädret är inte det bästa idag, men vi hoppas på sol imorgon :)




RSS 2.0