Sälen på nyår!

Jajjamen för det blir de!! Ska bli skit roligt! Va längesen jag va i fjällen nu..! Jag kan ju iofs inte åka nånting.. haha! Men tydligen ska Sanna tvinga ut mig i backen en dag påstår hon! Vi får vell se ;)

Skönt att ha nyår planerat det här året.. om man inte åker iväg så är det svårt att hitta på nått på hemmaplan tycker jag! Man funderar alltid i sista sekund vad man ska göra. Iaf så blir det ett härligt gäng på 8 pers som åker!! Dvs 4 par :)

Sälen 2010



















Ledig

Ledig idag! Tog lite sovmorgon och slöade till det riktigt ordentliget! Ibland får man :) Har precis ätit min frukost/lunch.. lite sent men vad gör väl de!? Idag ska jag bara göra massa måsten! Typ tvätta, städa o allt de där! Ganska skönt med sånna dagar ibland! Ikväll blire bakning med kusinvitaminerna :) Mys!

Ha en bra dag alla!


Det vart ingen vinst idag!! Men de skiter ...

img_2612 (MMS)

Det vart ingen vinst idag!! Men de skiter man vell i :) Tack och hej för idag!


T i s d a g

Hallå!! Vilken helg jag har haft!! Super rolig!!! Älskar när Frida är hemma!! Det vart fest både fredag och lördag! Det kändes i söndags kan jag säga! Men det var värt de ;)

Söndagen bestod av massa kalas för Frida! Först smårgåstårta hos pappa! Och på kvällen var det middag med hela släkten hos mamma! Mys! :) Här kommer lite bilder från de! (bilder från emmas blogg


 
Massa god mat!

 
Frida & moster Anki

 
Felicia & Alex, Melinda & Emil


Felicia, Melinda, Frida & Emma :)

Har jobbat i vanlig ordning idag,
och även hunnit med en storhandling efter jobbet! Ikväll har Alex match mot Valbo som jag tänkte kika på :) Lycka till grabbar!

En fika på Java med syster!! Ikväll åker h...

img_5473 (MMS)

En fika på Java med syster!! Ikväll åker hon hem :( puh!! Men hon kommer ju hem igen till jul.. Tur för mig!! <3


Första advent!!:) Nu är det jul !!!

img_6950 (MMS)

Första advent!!:) Nu är det jul !!!


Efter en timmes vila är man på topp igen :...

img_1088 (MMS)

Efter en timmes vila är man på topp igen :) Det blev en spontan utgång igår.. Så idag har man varit seg! Ikväll ska jag ut och käka med Alex och några till! Får se hur kvällen slutar!!! Pöss hej


Så mycket bättre när vi är tillsammans! Kv...

img_6039 (MMS)

Så mycket bättre när vi är tillsammans! Kvalitetstid med älskade syster!! Vi dricker vin och pratar ikapp!! Älskart!


Redo för advent :)


Älskade Frida är här :) nu blir de stan!! ...

img_4013 (MMS)

Älskade Frida är här :) nu blir de stan!! Tjaao!


Smygstart!!

Kunde inte hålla mig.. Har smygstartat med lite tomtar och en julstjärna!! Jag älskart!! Såå fint!!

Vi har avnjutit en lasngniette och nu blire en dusch sen tv :) imorgon kommer Frida! ÄNTLIGEN!


Sjukstugan!

Det blev inge julpynt idag, var alldeles för trött för de! Gick över till Emmas sjukstuga istället och styrde ihop lite fläskfilé & klyftpotatis!! Gött! :)

Jag & Emma i våras, Älskade sol!


Längtar..

Jag, precis som alla andra tjejer längtar till julen! Så mysigt med alla ljusstakar och stjärnor :) Tänkte gå ner i källarn o kika på vad jag har för julpynt! Man vill ju säkert ha nått nytt!! :) Vet inte om jag pallar med en gran i år! Fast det är ju såå fint.. har iaf huur mycket julkulor som helst! :)

Lite av förra årets julsaker..


Längtar även till fredag då syster Frida kommer hem!! Wohoo!! Ska bli himlans roligt! Vi ses ju så sällan och vill bara mest i hela världen att hon flyttar hem igen!! Kommer bli en underbar helg! ♥

Fridolin & jag..

Godmorgon!

Ser ju bra ut de här :)


Hej hej tisdag!

Gokväll allihopa! Dricker mitt kvällste, äter popcorn och kollar fotboll!! Här har vi slagit vad om en lördagslunch ;) såå kom igen nuuu Napoli !!!


Hallå världen!

Ååååh!! Min telefon har inte funkat på ett dygn, Nu fick jag äntligen igång den!! Man känner sig helt jävla handikappad!!

Så ursäkta för dålig uppdatering! Jobbar 7-16 idag! Nu är det lunch och Tette har gjort så mysigt inne på kontoret! :)


Hallå söndag!

img_2017 (MMS)

Hallå söndag!


Lika som bär! Alex & Rut :) gullisar!!

img_6513 (MMS)

Lika som bär! Alex & Rut :) gullisar!!


Parfest på Nynäs ikväll! KBK :) Skåål!

img_9586 (MMS)

Parfest på Nynäs ikväll! KBK :) Skåål!


Mina idoler!! Världens käraste! <3

img_3941 (MMS)

Mina idoler!! Världens käraste! <3


Egen dj ikväll ;)

img_3967 (MMS)

Egen dj ikväll ;)


Hitta den här bilden i telen och ville bar...

img_1096 (MMS)

Hitta den här bilden i telen och ville bara påminna er om hur jag är ;) skål för mig!!


Vilket fredagsmys!

Älskar när stockholmarna är hemma :)




Rensning!

Har försökt få lite ordning och reda här i väntan på tvätten!! Herregud, kläder överallt! Så äntligen tog jag tag i min ena garderob och rensade! Ut med gammalt som bara ligger.. sånt som man tror man ska använda men aldrig gör de!! Känner mig dock inte redo att kasta det, så det får ligga i en kartong i förrådet tills det är dags att användas ;) haha! Kolla så fint det blev!

FÖRE


EFTER


Nu kan jag med gott samvete ha en lugn och skön kväll!
Ska om ett tag cykla upp till Fiffi&Henke! Dricka nått glas vin och kolla på Idol! Ha en trevlig fredagskväll alliopa :)

Kyckling på fredag..

Halloj!! Tandläkarbesöket gick bra!! Fick lite skäll för att jag inte använder tandtråd varje dag!! Men vem orkar de lixom!? Jobbigt moment ju! Men det är vell bara att lyda och se glad ut om man vill ha tänderna kvar :)

Har hunnit med en kopp kaffe hemma hos Fiffi & Henke och snackat lite skit :) Nu tvättar jag och har precis slängt ihop en kycklingwok!! Den lite enklare varianten!! :)



Kycklingwok - en enklare variant!

1. Stek kyckling och eventuellt räkor.
2. Salta & peppra, och ha i en buljong.
3. Häll i en burk blandade wokgrönsaker, även spadet.
4. Tillsätt egna grönsaker om så önskas.
5. Häll i soya och sweetchili, ta lite som du känner ;)
6. Smaka av.
7. Servera med ris.
8. Klart att äta, supergott!


Tandläkarn!

Godmorgon!! Ledig idag! Sååå skönt med sovmorgon!! Nu ska jag strax till tandläkarn! Waaah! Jag hoppas att allt ser fint ut! Efter de cyklar jag upp till söder för lite mys med Fiffi som är hemma i stan :) ♥


Kvällens händelse!

Alex den lille klanten låste sig ute idag!!;) Alla nycklar fanns nämligen i lägenheten hans och dörren va låst!! Haha!! Hämta verktyg och en lång magnet hemma oss mamma som grabbarna försökte fiska upp nycklarna med!! Efter många trix och försök fick vi upp dom!!

Haha!! Vilket flyt!! Det var vår kväll de!! Gonatt!! :)


Lunch!

Emmas pannkakor till lunch!! Inte helt fel en torsdag som denna :)


Mörka söder!

Godmorgon!! Hade mer än gärna stannat kvar i sängen idag kan jag säga!! Supertrött och ont i magen! Hu!! Men.. Skulle inte med samvete kunna stanna hemma för lite trötthet! Det är bara att knega på!!


Fryser!

Hua vad kallt det är!! Är helt genomfrusen efter en lååång och seg arbetsdag! Har tänt massor av ljus i hela lägenheten och nu blire en filt och soffan!!! :)





Godmorgon underbara dag!


14 november

Hallå där! En vanligt jäkla måndag!! Jobba, hem o laga mat & sen tv! Men för att inte göra den så jäkla vanlig, slängde jag och Emma ihop en kladdkaka som vi mumsat i oss till Ensam Mamma Söker!! Nu ska jag ta hand om min karl som börjar bli sjuk :/ stackarn! Gonatt!


Farsdag!!

Oj vad vi har hunnit med mycket idag!! Städat hela lägenheten, käkat lunch på nian, varit till graven i bomhus, hälsat på pappa, hälsat på mormor&morfar, och nu har vi precis ätit tacos till True talent!! :) vilken dag!!!:)


Morgonstund..

Har guld i mun! Vilket fint väder vi har idag :) härliga!! Här är vi lite slitna, men hade mycket mycket trevligt igår ;)

Idag ska vi hälsa på pappa och efter de mormor & morfar! Grattis till alla pappor!!:)


All in!!!!

Förfest hos Alex ;) kung!!!!
Här trollas det för fullt :)


Jobb - check!

Sådär, hemma från jobbet!! 7-14 idag! Helt okej! Är däremot supertrött nu, så det får bli en timmes vila på det här och ladda om batterierna för en eventuell utekväll ;)


Vinst!

Det vart vinst med 7-3! Bra grabbar!! Det firar vi nu med en flaska rött!!! :) Fredagsmyyys!






Friday night!

Halloj! Vad passade bättre än lite tacos med Emma efter en lång och kall arbetsdag!? :) mys!! Nu ska jag kolla på Alex match, perfekt att dom spelar på Nynäs ikväll! Nära och bra :) hejja oppala!!



11/11-11

Godmorgon!! Jobb till 16 gäller idag! Sen är det heeelg :) ha en bra dag!!


Kattmys!

Harry & Kerstin är riktiga mysgrodor!!!:)


Gofika!

Köpte med mig bullar och cyklade hem till Carro för lite fika innan jobbet!! :) Har fått sett massa bilder på deras hus som dom flyttar in i första dec!!! Så himla fint!! Längtar till pepparkaksbaket i deras fina hus :)


Torsdag morgon!

Godmorgon allihopa! Sitter nu i soffan och myser till en kopp kaffe och nyhetsmorgon! Det bästa man kan göra en ledig morgon!:) Jobbar 16-21 idag, och tills dess har jag inget speciellt att göra. Blir vell till att plocka och städa lite här hemma! Om jag orkar.. hehe!

Idag känns allt lite bättre! Tur att jag har min karl som får mig på bättre humör ♥


Less!

Har en riktig lessdag! Less på allt och alla! Ont i huvudet och trött! Inget är som jag vill! Måste göra saker jag inte orkar! Vill göra saker som jag inte kan! Gör saker som jag inte vill!

Såå..!! Nu har jag skrivit av mig lite dålig energi! Hoppas på en bättre dag imorgon :)


Halloj!

Här kommer lite bilder på våran mysiga picknick igår! Vi åt såååå mycket, och det var såå gott. Snackade i massor, som tjejer kan göra :) Drack ett glas rött och bara njöt av att få vara med tjejerna! Bästa


Sofie hade verkligen fått till mysfaktorn!


Mumma!




Emma & Stinis :)


Rostbröd, chevre och honung i ugn! Såå gott!


Grillar marshmallows :)

Godnatt!

Oj vad mysigt vi har haft :) slänger in lite bilder imorgon!! Nu ligger jag i sängen.. Är sjukt trött!! Alex kommer vell hem snart som har haft match i Ludvika! Då blir det mysa och sova! Och det blev vinst såklart!! Bra grabbar!! :)

Night!


Picknick!

Kommer ni ihåg..!?
I somras när Sofie fyllde år fick hon av oss en picknick-korg med massa härliga saker i,
och allt man behöver ha på en picknick!!



Ikväll blir det äntligen av! Eftersom det inte blev av i somras så blir det en höstpicknick på Sofies vardagsrumsgolv :) Funkar det med! Mys vi ska ha då! :)


Här är mina picknickkompisar!


Måndag!

Då var det ny vecka igen!! Har jobbat i vanlig ordning! Storhandlat med mamma, lagat mat och tagit en dusch!! Check!

Lax, potatis och romsås till middag!


Tänkte visa vad jag fick med mig hem från Oslo! Två snygga tröjor och ett par converse som jag fick av Frida&Jeff! Införskaffade mig även ett par träningsskor och ett par kängor!! :) Fick också massa smink och andra småsaker ifrån Thailand!!
 








Nu blir det Ensam mamma söker med Emma :) Ha en mysig måndag allihopa!!

Till de saknade!

Eftersom jag varit borta hela helgen har jag inte hunnit varit till nån grav! Så därför skänker jag en tanke till dom saknade!! Gammelmormor Lisa, Farmor, kusin Amanda och lilla Ebba! <3 Ni är saknade!!

En bild från i somras när jag hälsade på Amanda!!:)


Söndagshäng!

Nu märks det att man är hemma igen!! Är hemma hos Alex med ett slitet gäng!! :) vi har beställt pizza och snart blir de True Talent :) trevlig kväll!


Svensk mark!

Nuså är vi på svensk mark igen! Flygresan gick bra!! Nu blire raka vägen hem till gefle.. Till min love, till saknade Emma och till min säng!! Borta bra men hemma bäst ;)

Här vinkade vi av Frida & Jeff i morse!


Uppe med tuppen!

Godmorgon!! Här är vi vakna tidigt! Det är nämligen dags att åka hem idag :( Åååh va tråkigt! Har ju haft så himla mysigt här med mamma, syster & Jeff! ♥ Tycker det är dags för dom att flytta hem snart :)!!!?? Nu ska vi käka frulle! Sen är det bara att packa ihop och gå till flygtåget! Kl halv 1 går flyget..så är hemma i skaplig tid!! Det är ju skönt!! :)

Tack fina ni för en underbar helg!!

Mia Skäringer

Idag kollade vi på Mia Skäringers show. Så jävla rolig! :)
Hon är helt sjuk! Vad får hon allt ifrån lixom!!? HAHA!! Den måste ni se!!

"tacokuvert"

Frida har bjudit på jätte god mat här, "tacokuvert" som hon kallar de :)
Nu ska det fram ost&kex, godis, chips och lite vin! Till det blir de Så Mycket Bättre!

Dagen..

Halloj!! Nu har vi precis kommit hem från stan!
Vi har gått i massa affärer, fikat, ätit lunch och bara haft det gött!!
Frukostmys i morse!


Mami & Jag :)


Fina du!


Jeff hjälper Anders i köket :)


Jeff & Fridolin!


Mamma :)


Italiensk pizza till lunch!


Utanför kyrkan, väldigt fint, men hemskt att se kort på alla avlidna!




Nu ska Frida strax fixa lite mat! Sen blir det massa götta och kanske en film :) Sen får vi se hur kvällen slutar!! Trevlig lördag allihopa!

Godmorgon Oslo!

Godmorgon! Här är vi pigga och utvilade!! :)
Vi ska precis kläka god frukost, sen blir det stan!! Trevlig dag!!
Myskvällen igår..
Frida öppnar paket :)


Mysisar!


Presenter som jag fick från Thailand!! Tusen tack gulliga ni!!

Surprise!!!

Hallå allihopa!! Jag befinner mig just nu i Oslo! Jag och mamma överraskade Frida med att komma hit idag.. på självaste 25års dagen!!! :) Hon anade ingenting och blev riktigt överraskad!!! Så himla roligt!! Det är en present ifrån Jeff, så det är han som har bjudit ner oss!! :)

Vi har varit på en italiensk resturang! Ätit supergod mat, supergod tårta och druckit bubbel!! Ikväll ska vi mysa massa!! Kolla på idol och äta massa gotta!!:)
Fick se lite sol påvägen hit! :)
Mums!!


Jeff o såå!:)


Frida, Mamma & Jeff :)


Tårta som Jeff bakat!



Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Fridas 25års dag!
Hurra Hurra Hurra!!

Grattis världens bästa syster!! Jag hoppas du får en underbar dag!! :)









ÄLSKAR DIG MIN BÄSTA!!


Heja Brynäs!

Mat, öl och hockey med min love på Olerys!! :) en bättre torsdag!!! :)


Gött!

Det blev kinamat till middag och till efterrätt bakade jag en blåbärspaj :) mums!



Andra november!

Herregud, redan november!!! Har jobbat 7-16 idag och ikväll är det tvätt&städ som står på schemat! Inte jätte roligt men behövligt!! Vi får försöka göra det roligt med lite extra god mat kanske?!:) trevlig kväll!


Emmamys ikväll igen!! Mat & film -check!

img_0009 (MMS)

Emmamys ikväll igen!! Mat & film -check!


RSS 2.0